- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.641
Starsuzie başlamışsın artık geç mi diye düşünme. Haftada iki mi gideceksin. Nerede tedavi oluyorsun?
Denizcim aynen de bildiğin gibi. Gittikçe umutlar azalıyor. Göğüslerdeki ani sönme beni bitirdi. Daha önceki negatşf iki tedavide de bunu yaşamıştım. O yüzden cumartesiden beri hayat durdu sanki. Az önce ayağımı masaya çarptım başladım ağlamaya sinirden.
bilmiyorumkismile Kızlar bahçeci den ayrılan akapunktur dr. Emel Konur un muayenehane bilgilerini bilen var mı? Artık başlamam lazım, geç kalıyorum ama hiç bulamadım. Bahçeci bilgi vermiyor. Yada nişantaşı çevresinde bu işin uzmanı önerebileceğiniz yok mu?mafoldumben
bilmiyorumkismile Kızlar bahçeci den ayrılan akapunktur dr. Emel Konur un muayenehane bilgilerini bilen var mı? Artık başlamam lazım, geç kalıyorum ama hiç bulamadım. Bahçeci bilgi vermiyor. Yada nişantaşı çevresinde bu işin uzmanı önerebileceğiniz yok mu?mafoldumben
gunaydın kızlar ...........bebıslerıme artık yalnız bakıyorum cogu seyı rayına oturttum sayılır .....safdece haftanın ıkı gunu bı kız gelıcek o varken ıslerımı yapıcam o utu yapıcak sadece hayırlısı bakalım zaman ne gosterır ama on gozum olmalı ya cok zor dun ela dıustu cok agladı..kafası sıstı bıraz alıscaz bunlara ama rabbım korusun cok zor...........opt sızı çokkkk beklıyorum guzel haberler eyluden strsuzıden bulusuuudaannn ınşşşşşşşşşşşşşşşşş bensudan.........kukadan denızden .........gıokce nasılsın kızın nasıl uslumu...............
sakunya hıçbı bılgım yok canım ya ınş ıstedıgın bılgıye ıulasırsın...........bıyer bulamasan gel anadolu yakasına ya
opt sızı
amin gökçeim inşallh duaların kabul olur. yenidoğan bebekte kabızlık olur muymuş? ne zor şeyler bunlar. allah kolaylık versin. ama çok da güzel herhalde. allah herkese nasip etsin.kızlar çok sagolun allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin evlat sahibi olmayı nasip etsin .. tüm merkezimiz o oldu :) kızlr sizlerinde isimlerinizi kagıda yazdım doguma gidene kadar okudum rabbim arete bensuya blesuya kukaya bulut a da nasip etsin die dua etttim inş kabul olur hamile arkadaşlarımada kolay dogum diledim inş kabul olmuştur ... bugün kociş gökce yi sarılık için götürdü yaaa bide dün geceden uykusuzum hiç uyutmadı kakasını yapamadıı sabah yapmış oda katı bi şekilde ne yapacagımızı şaşırdık valla... allah yardım etsin .. neyse hadi be kaçtım gene gelirim kib öptm
eylülcüm güzel haberler al inş canım
merhaba kızlar...gökçecim...Allah yavrunu analı,babalı büyütsün inşş...adı gökçemi oldu....ben gökçe ismini çok severim.......eylülcüm...nasılsın diye sorucam ama,şu anki durumunun ne olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum..şu belirtileride kafandan at gitsin....muallimde zaten yazmış sana,ben onun tedavi,sini hep takip etmiştim,ondada hiç belirti yokytu ve bak durumuna..3 cadının peşinde koşturuyor duruyor..inşş..seninde 2 cadın olurda sende hiç oturmassın yerine.........aret...sanada kız geliyor ha....amann kızlarda bir başka tatlı oluyorlar....3 lü testinde inşş.güzel çıkar sonucu.......deniz .. seninde alçı çıkmış..gözünaydın.......elmuallim.....arık işleri rayına otutturdun demek...Allah yardımcın olsun.....gece yatatğa nasıl bir halde girdiğini tahmin bile etmek istemiyorum..ama olsun prenssesler için herşeye değer..........bensu,toprak,kuka,strauze,sakunya....sizler nasılsınız ? kızlar kendinize iyi bakın...öpüldünüz.....
kızlar çok sagolun allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin evlat sahibi olmayı nasip etsin .. tüm merkezimiz o oldu :) kızlr sizlerinde isimlerinizi kagıda yazdım doguma gidene kadar okudum rabbim arete bensuya blesuya kukaya bulut a da nasip etsin die dua etttim inş kabul olur hamile arkadaşlarımada kolay dogum diledim inş kabul olmuştur ... bugün kociş gökce yi sarılık için götürdü yaaa bide dün geceden uykusuzum hiç uyutmadı kakasını yapamadıı sabah yapmış oda katı bi şekilde ne yapacagımızı şaşırdık valla... allah yardım etsin .. neyse hadi be kaçtım gene gelirim kib öptm
eylülcüm güzel haberler al inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?