- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.661
merhaba kızlar...gökçecim...Allah yavrunu analı,babalı büyütsün inşş...adı gökçemi oldu....ben gökçe ismini çok severim.......eylülcüm...nasılsın diye sorucam ama,şu anki durumunun ne olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum..şu belirtileride kafandan at gitsin....muallimde zaten yazmış sana,ben onun tedavi,sini hep takip etmiştim,ondada hiç belirti yokytu ve bak durumuna..3 cadının peşinde koşturuyor duruyor..inşş..seninde 2 cadın olurda sende hiç oturmassın yerine.........aret...sanada kız geliyor ha....amann kızlarda bir başka tatlı oluyorlar....3 lü testinde inşş.güzel çıkar sonucu.......deniz .. seninde alçı çıkmış..gözünaydın.......elmuallim.....arık işleri rayına otutturdun demek...Allah yardımcın olsun.....gece yatatğa nasıl bir halde girdiğini tahmin bile etmek istemiyorum..ama olsun prenssesler için herşeye değer..........bensu,toprak,kuka,strauze,sakunya....sizler nasılsınız ? kızlar kendinize iyi bakın...öpüldünüz.....
Benden haberler ise; kasık ağrılarım var biraz. Adet olacakmış gibiyim. Moralim bir bozuk, bir de ne yapayım elimden gelen budur şeklinde. İyi yanı amerkian sitelerinden aradım. 38 derece üzerinde uzun süreli ateş tutunmayı etkiler diyor. Benim ateşim 38 üstüne çıkmadı ve 38 olan en yüksek ateşim de 1-2 saat arası sürdü. İBu bilgi bana moral verdi.
kızlar mrb kızımın sarılıgı yokmuş .. yarında topuk kanı için gitcez inş sorun çıkmaz..
dün sabah 5 te yattık kabızlık için bende zeytin yagı ermiştim bi çay kaşıgı .. bide poposuna sürdük iç kısma .. işe yaradı :) ama gazı var karnı gurul gurul ötüyo neler yememem gerek kızlar gaz olmasın diesiz ne yaptınız
kib öptm hepnizi
toprakçığım.....işler yoğun ha..çalışmayamı başladın...ben kaçırdım bir ara herhalde....inşş...adetindede bir sorun yoktur...o patoloji sonucunuda beklemek ayrı bir stres...benimde histerskopide alınan polipler patolojiye gitmişti sonuç 1 haftada çıktı...baya bi gerilmiştim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?