Tp Bebek ve Akupunktur

cnm herşey senin içinde umarım çoook iyi olur.

cnm FMF vardı okumuştum sende değilmi?bende fmf im yada 3a:)
kolşisini bırakmayı (cerrahpaşa doç e muayene oluyorum )önermiyor.gebelik boyınca devam..sen tedavide bıraktın mı küçük kırmızı şekerleri:/
ateşin olumsuz bi etkisi olacağını düşünmüyorum (tutunma ile ilgili)zaten ilk 3 gün içinde belli oluyomuş olan oluyormuş..bende okuduklarımın yalancısıyım..şuan tedavideyim ama ilk tedavim.
heyecanla sonucunu bekliyoruz dualrımızdasın..moralini bozma lütfen

Starsuzie canım çok teşekkürler iyi dileklerin için. İlk defa FMF olan bir tüp bebek hastasıyla karşılaşıyorum. Yalnızlığımdan sıyrıldım :) Bugüne kadar hep doktorlardan işitmiştim çünkü bizim bir FMF hastamız vardı diye başlayan hikayeleri.
Canım inşallah tedavinde herşey yolunda gider, hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın.
Ben de önceki 4 tedavimde kullanmıştım. Doktorlar öenriyordu. Önceki doktorum Seval Taşdemir'di. Çok sevdiğim ve güvendiğim bir doktor. O da sürekli kullandırdı. Çünkü ateş çıkarsa daha tehlikeli diyordu. Ama Faruk bey hamilelikte kolşisin önermiyoruz o yüzden kullanmayı bırakalım dedi. Bıraktık ama bırakınca ateşi neyle engelleyebileceğimizi bilmiyoruz ki. İşte benim de transferin 3. günü ateş patlak verdi.
İşte böyle canım. Sen tedavini nerede yaptırıyorsun? Moralini yüksek tut. O hepsinden önemli. Ben inanılmaz pozitiftim ama azıcık olan belirtilerim de bittti. Ben de bittim. Üzülmekten korkmuyorum da bana hep moral ve destek olan eşimin üzülmesine dayanamıyorum.
İnşallah senin için herşey çok güzel olacak.

kızlar mrb kızımın sarılıgı yokmuş .. yarında topuk kanı için gitcez inş sorun çıkmaz..
dün sabah 5 te yattık kabızlık için bende zeytin yagı ermiştim bi çay kaşıgı .. bide poposuna sürdük iç kısma .. işe yaradı :) ama gazı var karnı gurul gurul ötüyo neler yememem gerek kızlar gaz olmasın diesiz ne yaptınız

kib öptm hepnizi

anneler gaz olayını iyi bilirler yazarlar. ben hem anne hem de 15 günden sonra bebeğe milupa ve humana nın rezene çayları iyi geliyor diye okumuştum. anneler klasik doğadanın rezene çayını falan da içebiliyorlarmış. sen denedin mi? valla benim çaylarım şimdiden hazır.

canıımm arkadaşlarıımm farkındayım birkaç gündür giremiyorum..memleketten misafirlerim var..inanınki çook yoruluyorum..ama hep aklımdasınız hiç çıkmıyorsunuz........eylülcüm sen için dua ediyorum pozitif sonuç alacaksın canım inanıyorum ben ..bak bebişi üzme kıs bu kadar strese girip yazık walaa............................mualllaiimmcimm canımm sen neler yapıosunn..mualllimim gelecek sene artık sana azbuçuk yardımları olur bücürlerin artık..ayy yirrimm ben yaa onlarıı...............................gökçeccciiimmm cannımmmm waaalllllaaaa yeniii gördümm kısss bebeişiniiiii canımmmmm...rabbbim analı babalı büyütsünnn..maşalllllaaahhhh gökçemee.........................denizcimm alçın çıkmışş şimdi okudumm .canımm rabbim daha yaşatmasın inşallllaaaahhhh....................aretcimm gözünaydın canımm kızın gelio haa.....ne güzeeellll.rabbimm saglıcakla kucagına almayı nasip etsinnn.......................staruce başlamıssın canımm hayırlı olsunnn..nerde başladın canımmm......................blesuuu,kukaa,toprakk,nil,canımm sizler napıosunuzz..............kıslarr misafirlerimi savar savmaz yinee sizlerle olacammmhihoyyyt........................hepinizzii çok çok öpüyorummm.eylülcüm pozitif sonucunu iple çekiyorum canımm..hepnize hayırlı gecelerr..opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar..........kızlarımda opuyoo sızı herbırı bı yerde .........
bensu kıolay gelsın yorma kendını ..........
gokce zeytınyagını her sabah duzenlı ver aksatma sonra yenıden onlem almak zor semnde ayaklarına corap gıy gazlı yemekler yememeye calış sende rezene ıç bebegede ıcır sakıncası yok bunların ........ama ben ne yaptıysamm gazları gecmedı bazı bebekler böle oluyoo.......bebegın karnına masaj yap her gun ve bı havluyla sar banyodan sonra ozellıkle opt guzel kızını......... denız hadı bakalım hazırlıklar tamam dımı gelıcek erkekımızzz ınş.........
eylul ya nasıl soın gunler az kaldı ınl tahlıl gunu njhe zaman...........rabbuım sevındırsın
nıl kuka toprak hepınızı opt tum arkadaslar.............. yagmurlu bugun hava..............

Gökçecim kurubaklagil yeme ıspanak yeme soğan yeme portakal yeme .Aklıma gelenler şimdilik böyle.Muallimin dediği gibi sıcak su torbası koy havluya sarıp popoya ve karnına.Bizim 1 yada 2 kez ancak gazımız oldu inşallah siiznde fazla olmaz.Muallimcim bende senin fıstıkları çok öptüm.Canlarım benim.Deniz hazırlıklar nasıl gidiyor?Eylül senin test günü ne zamandı?Hadi inşallah sevinmemize az kaldı.Bensunaz misafirlerle zor oluyor değil mi?Ben yine çok yoğunum ya.Haftaya da böyle.Bu arada ben doğumdan sonra ilk defa adet oldum ancak 20-25 gündür devam ediyordu salı dr. gittim.Dr. ilaç verdi 3 gün içinde geçmezse parça alınıp patolojiye gönderilecek.Benim bu bir tarafımdan çektiğim nedir anlamadım.İnşallah ilaçlarla geçerde bir de patoloji bekleme endişesi yaşamayız.Herkesi çok öptüm...

toprak hala emıyomu kızın .....adet geckmesı normal bence cok takma ınş gırer duyzene gerek kalmak bence bekle bıraz daha ...........kızın nasıl emeklıyoo dımı en zor zamanlar bunlar ama emeklemelerı cok tatlı seda ayaga kalkıp sıralıyoo koltugu ............ opt

merhaba kızlar.....gökçecim....gaz sorununuz için ben sana birşey önericem ama..yaparmısın bilmiyorum...biz oğluma çörekotunu kaynatıp ve çok azda şekerleyip çay kaşığı ile günde 3 kez 6_7 çay kaşığı veriyorduk ve hiç gazı olmuyordu...dr.ada götürdüğümüzde niye bunun hiç gazı olmadı diye şaşırıyordu.bu yöntemi ananem yaparmış çocuklarına ve torunlarına...anlayacağın bizim sülalede yeni bebeği olan herkez bu yöntemi deniyor ve hiçbir bebeğimiz gazlı değil...6 ay önce dayımın kızı doğum yaptı ve aynı yöntemle çok rahat etti....ölçüsüde küçük bir cezvenin içine 3 kaşık çörekotunu at ve kaynat...sonra onu süz ve bir çaykaşığıda şeker koy...ama herseferinde taze yap..yapıpta kenarda bekletip verme...canım önerim bu sana..tabii yapıp yapmama kararı senin.......

toprakçığım.....işler yoğun ha..çalışmayamı başladın...ben kaçırdım bir ara herhalde....inşş...adetindede bir sorun yoktur...o patoloji sonucunuda beklemek ayrı bir stres...benimde histerskopide alınan polipler patolojiye gitmişti sonuç 1 haftada çıktı...baya bi gerilmiştim......

eylül canım..sen nasılsın?heyecan dorukta dimi....kaç günün kaldı....son birkaç gündür herhalde...ALLAH inşş...seni sevindirir....sonucunu heyecanla bekliyorum....dualarım seninle....

elmuallim....kız ben yerim o cadıları.....ne güzel evinin herbiryeri dağılsada ,yorulsanda evin cıvıl cıvıl.....abiniz ne diyor bu duruma....

deniz.....nasıl yürümeye başladınmı rahat bir şekilde.....aslında bu oturduğun günlerin kıymetini bil..bebiş gelince nasılsa hiç oturmaya zamanın olmayacak....ciciler hazırdır herhal de.....bebiş ve ciciler bölümüne koysana görelim.. ....

bensunaz....misafirlerin var ha...ben misafiri çok severim..ama tabii uzun süre yatılı olunca insan çok yoruluyor..sana kolay gelsin....

kızlar mrb bugn de topuk kanıverdik inş temiz çıkar sonucumuz
dediklerinizi not ettim çok sagolun kızlar rezene evde var ondan kullanıyom çay olarak arada kızıma da bi çay kaşıgı veririm .baklagil gaz yapıyoda ıspanak portakalda mı yapıo hımm onlarıda yemeyim o zaman çok sagolun ..çörek otunuda deneyecem inş oda işe yarar dün gece fazla zorlamadı kızım beni ama karnı fenaydı gene bakalım çare bulucaz sagolun kızlar .. sizler nasılsınız
aret kızın mı olucak saglıkla kucagına al inş canım
denzcim alçın çıkmış gözün aydın daha rahat hareket edersin

Canım 1 ayı geçti çalışmaya başlayalı.İnşallah canım adetim biter bende kurtulurum bu sıkıntıdan.Eşim çok kafasına takmış durumda bu meseleyi.Ya kötü bir şey çıkarsa diye endişe ediyor.İnşallah bir şey çıkmaz adetim ilaçla biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…