- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.681
nil...kuka.....sizler nasılsınız?
gunaydın kızlar..........kızlarımda opuyoo sızı herbırı bı yerde .........
bensu kıolay gelsın yorma kendını ..........
gokce zeytınyagını her sabah duzenlı ver aksatma sonra yenıden onlem almak zor semnde ayaklarına corap gıy gazlı yemekler yememeye calış sende rezene ıç bebegede ıcır sakıncası yok bunların ........ama ben ne yaptıysamm gazları gecmedı bazı bebekler böle oluyoo.......bebegın karnına masaj yap her gun ve bı havluyla sar banyodan sonra ozellıkle opt guzel kızını......... denız hadı bakalım hazırlıklar tamam dımı gelıcek erkekımızzz ınş.........
eylul ya nasıl soın gunler az kaldı ınl tahlıl gunu njhe zaman...........rabbuım sevındırsın
nıl kuka toprak hepınızı opt tum arkadaslar.............. yagmurlu bugun hava..............
Gökçecim kurubaklagil yeme ıspanak yeme soğan yeme portakal yeme .Aklıma gelenler şimdilik böyle.Muallimin dediği gibi sıcak su torbası koy havluya sarıp popoya ve karnına.Bizim 1 yada 2 kez ancak gazımız oldu inşallah siiznde fazla olmaz.Muallimcim bende senin fıstıkları çok öptüm.Canlarım benim.Deniz hazırlıklar nasıl gidiyor?Eylül senin test günü ne zamandı?Hadi inşallah sevinmemize az kaldı.Bensunaz misafirlerle zor oluyor değil mi?Ben yine çok yoğunum ya.Haftaya da böyle.Bu arada ben doğumdan sonra ilk defa adet oldum ancak 20-25 gündür devam ediyordu salı dr. gittim.Dr. ilaç verdi 3 gün içinde geçmezse parça alınıp patolojiye gönderilecek.Benim bu bir tarafımdan çektiğim nedir anlamadım.İnşallah ilaçlarla geçerde bir de patoloji bekleme endişesi yaşamayız.Herkesi çok öptüm...
3 çay kaşığı çörekotu herhalde 1 çay kaşığı şeker ile. fazla değil mi? şeker zaten yasak. hepsini mi veriyorsunuz bebeğe bir seferde? :1shok:merhaba kızlar.....gökçecim....gaz sorununuz için ben sana birşey önericem ama..yaparmısın bilmiyorum...biz oğluma çörekotunu kaynatıp ve çok azda şekerleyip çay kaşığı ile günde 3 kez 6_7 çay kaşığı veriyorduk ve hiç gazı olmuyordu...dr.ada götürdüğümüzde niye bunun hiç gazı olmadı diye şaşırıyordu.bu yöntemi ananem yaparmış çocuklarına ve torunlarına...anlayacağın bizim sülalede yeni bebeği olan herkez bu yöntemi deniyor ve hiçbir bebeğimiz gazlı değil...6 ay önce dayımın kızı doğum yaptı ve aynı yöntemle çok rahat etti....ölçüsüde küçük bir cezvenin içine 3 kaşık çörekotunu at ve kaynat...sonra onu süz ve bir çaykaşığıda şeker koy...ama herseferinde taze yap..yapıpta kenarda bekletip verme...canım önerim bu sana..tabii yapıp yapmama kararı senin.......
deniz.....nasıl yürümeye başladınmı rahat bir şekilde.....aslında bu oturduğun günlerin kıymetini bil..bebiş gelince nasılsa hiç oturmaya zamanın olmayacak....ciciler hazırdır herhal de.....bebiş ve ciciler bölümüne koysana görelim.. ....
Selam Arkadaslar
Gökcecim hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun inseallah kizlar inanin hic vaktim olmuyor.
Sanki zamanla yarisiyorum yaaa her is bana bakiyor.
Coooookkk misafirim geliyor.
Hafta ici hafta sonu booos vaktim olmuyor.Birde burda havalar cook guzeldi iyice bir temizlik yaptim utum hic bitmiyor.
Dun aksam kuzum coook agladi yavrum resmen kasiliyordu gazdan gökcecim gaz problemimiz bizimde var.
Ama fazla olmuyor oldugundada cocuk catlayacak zannediyorum.inseallah bunlarda gecer.
Eylulcum hep duamdasin rabbim yuzunu guldursun inseallah
Toprakcim coook gecmis olsun bebegine sut veriyormusun veriyorsan normal diyor doktorlar adetin gecikmesini bende olamadim bakalim sancilarim vurdu gene
Muallimcim cadilarin seni yoruyorlar demi allah yardimcin olsun canim ya simdi tam dikkat etme zamanlari ama ucu birden ne tatlidirlar onlar findik kurtlari
Denizcigim ccook az kalmis canim inseallah her sey yolundadir.Kendine cook dikkat et canim
Allaha emanet ol
denız hadı hayırlısı oohh gelsın psamız ınşşş yınede yorma kendını ...evet valla calışmak bebek varken z<or rabım kolaylık versın .........
buluesu ınş dedıgını yapauım kızlara ben herseyı denedım gaz ıçın muskat cevızı ıyı geldı azcık cok cektım ben yıne bazı geceler oluyo gazları corekotunu denımm duymustum ama yapan olunca daha ıyı .........seker mıktarı cok degık denız zaten bazı dr lar sekerlı suyu tavsıye edr bu seker zararlı degıl valla bebegı benım bebekjler gıbı gazlı olunca bazı seyler goze gelmıyo bıle ....bn ba<zen caylarınada attım seker azcık ıyı gelıyo dr demıstı zaten muhallebılerıne koyuluyo bebe bıuskı bıle sekerlı ..........benımkıler sımdı reklam ızlıyo ...eylul nasılsın ...........opt sızı kızlar cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Selam arkadaşlar,
Umutsuz bekleyişim devam ediyor. Evet yarın test yapacağım, ama ben negatif sonuca hazırım. Bu kadar kaybolan belirtiyle ve ateşle başka birşey beklemiyorum açkçası. Keşke farklı şeyler yazabilseydim. Ama dün gece yine ateş çıktı. 38 sabitli bir ateş.
Artık bitsin bu bekleyiş modundayım. Sadece eşim çok umutlu hala. Onun üzlümesine çok üzüleceğim. Yoksa siz de biliyorsunuz 1 yıldır hazırlanıyordum ve işte şimdi zamanı diyordum. Ancak FMF mahvetti herşeyi.
denız sen duyduklarına ınanma ....benek yagıyla veya sutuyle bol bol masaj yap veya halıs zeytınyagı ..........banyo sonrası cok ıyı oluyoo ....
yorgan kullan nıye kullnılmazmıs ben uçunede bebek battanıysı kullandım penyeler cok ıyı oluyoo ve havlu battanıyler cok guzel fazlada terletmıyoo usutmuyooda dısarı cıkıncada kalın battanıyeye sardım dr agıderken cok sukur prematutre olmalarına ragmen hıuıç hasta olmadık ınlşş bu kısta rahat gecer..........bebek yorganlarımızı sımdı nevresım gecırdım yenı kullanıcam cok mınık oldukları ıçın battanıyeler bızı ıdare ettıç..........kollarını sarıp yatırmak ıyı oluyo bebeklerın daha guzel uyuyolar penye ve havlu battanoıye tavsıye edruuımm
Selam arkadaşlar,
Umutsuz bekleyişim devam ediyor. Evet yarın test yapacağım, ama ben negatif sonuca hazırım. Bu kadar kaybolan belirtiyle ve ateşle başka birşey beklemiyorum açkçası. Keşke farklı şeyler yazabilseydim. Ama dün gece yine ateş çıktı. 38 sabitli bir ateş.
Artık bitsin bu bekleyiş modundayım. Sadece eşim çok umutlu hala. Onun üzlümesine çok üzüleceğim. Yoksa siz de biliyorsunuz 1 yıldır hazırlanıyordum ve işte şimdi zamanı diyordum. Ancak FMF mahvetti herşeyi.
inşallah yanılıyorundur. ne atşlenenler hamile kalıyor. zaten dünkü ateşi sayma tutunduysa tutunmuştur. ilk 3. günkü de çok yükselmemişti ve az sürmüştü. biz yarın müjdeli haberini bekliyoruz olumunekankayizsmile
bana d arkadaşım özellikle yatmadan bebe yağıyla masaj çok rahatlatıyor demişti. penye ve havlu battaniye var ama yetmezse polar falan mı örtmeli acaba? tabii odayı kaç derecede tutabileceğimize bakar. bu kış soğuklarda 250 doğalgaz en az 250 de elektrik vereceğiz herhalde. aman ısınsın da bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?