- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.921
merhabalar..bluesu biz iyiyiz sen nasilsin?pek ugrayan olmamis.haftabasi isler yogun sanirim..
muallim abla ne guzel kizlarla gezmelere cikilmis..benimki h.sonu gunduz uyudu ben temizlik yaptim...gecede birlikte oturduk:))uykusuz gunler devam yani...nasil duzene girecek napsam bilemiyorumeyvahedigeldismile
deniz bende memorialda dogum yaptim,cok memnun kaldim..biberon ve mama gerekirse veriyorlar..ben hazirliksiz yakalandim..kiyafetleri bile yikanmamisti..gereken herseyi temin ettiler..saglikla gelsin insallah..ismi ne olacak?
Kizlar selam
Ugsasip duruyorummmmmm oglum son uc gundur cook miz mizzz sanirim karni agriyor.
Kuzum ikinip duruyor.Geceleri iyi maasallahhhhh fakat gunduzleri hic ii degiliz.
Kizlar sorum varrrrrrrrrr?
ogluma 3 yada 4 saatte bir 150 mm mama veriyorum sizce cokmu.Benide emiyor, ama cerez niyetine:roflol:
nıl evet ya yogunum ...abım gelıyo almanyadan bu aksam onu alıcam havalımanından ...sonra seda ıkı kez cok fena kustu onunla ugrastım zor uyuttum ya...senın oğlun masalllah ıyı sanırım ıçsın canım cok degıl alabıldıgı kadar alsın ver ek gıdaya gectınızmı...buluesu sen nasılsın ben bıldıgın gıbı ya yogunum artık ışim bebekler oldu ....cpook sukur ya hasta oolmasınlarda ınşş hdı senıde gorelım ınşş canım oğlum cok memnun cok sevıyoo senınkıde sevecek ınşş........
oooooooooo artvınlı canım hosgeldın yaaaaaaaaaaa ne ıyı yaptın........oğluşun nasıl buyudu masallah........ıyı bakın kendınıze
eylulden ses yok denızdende ınş ıyıdırler
,opt sızi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?