- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.261
Hayirli aksamlar
Aretcim maasallah yolu yarilamissin burdan ötesi sorunsuz cabucak gecer inseallahh
Bluessu hakkinda hayirlisi olsun seneye bebekleriniz kucaklarinizda olsun insallahhhhh
Senayk hg nerelerdesin kizlarin nasil rabbim hayirli uzun ömurlu etsin aminnnn
gunaydın...........kar yagmıs demek nıl....buralarada yagar sanırım aman cok yagmasın ıstanbul kaldıramıyooo .......bız uyandık evın her odasuı dolu ...ela uyanmıs gelıyoo yavas yavass salonaa..........
rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın ınşş eylul ınan kı bu ısın aslında yası yok.....genc yastra tutmuyoo bakıyosun ılerkı yasta tutuyooo hersey kısmet ....yetrkı o ol desın ınş canım dualarım sızınle ...ınşş beraber gezerız seneye bebeklerle...
merhaba canım, benim yaşım 36, 35 yaş üstü ve ikiz gebelik olduğu için kalp sorunu yaşadım... doğum sonrasına kadar anlaşılmadı,belirtileri hamileleiğin sonunda yaşadığımız sıkıntılardı çünkü... peripartum kardiyomiyopati tıbbi adı, hamileleiğin son dönemlerinde mutlaka kalp kontrolü yaptırmak gerekiyor, özellikle ileri yaş ve ikiz gebeliklerde...
sana da geçmi olsun canım, Allah gönlündekini en kısa sürede versin inşallah...
bensucum...ko kültür için alındı parça......bu denemede onuda yapalım dedik bakalım......hayırlısı....sendemi ocakta başlıyorsun.......inşşş...arka arkaya sıradan hepimiz hamile kalırız...ne güzel olur ama dimi...burdanda hamileliğimizi beraberce geçiririz......blesu canımm parçamı alındı..anlamadım nedenkii...canımm çok geçmiş olsunnn.....rabbim inşalllahh sana vede isteyen herkeze nasip eder canımm...dualarım hep sizlerle......eylülcümm ocaktamı başlayacan ..demekki beraber başlayacagız..canımm inşalllahh herşeyin hayırlısı olur...eylülcüm beslenme tarzın nasıl olcakki..yazarsan bende uygularım.....muallimcimm seninkiler birbirlerinden kaçırıyolar ölemi emzikleri .oyy kıyamam ben onlara..yerimm. ben ......nilcim kar yagmış ne güzell..bizim buralarda serin gidiyor birkaç gündür.....deniz dogurmuştur..saglıcakla kucagına almıştır inşalllaahhhhhh..........kıslarr hepiniz öpüyorumm ...
gunaydın...........kar yagmıs demek nıl....buralarada yagar sanırım aman cok yagmasın ıstanbul kaldıramıyooo .......bız uyandık evın her odasuı dolu ...ela uyanmıs gelıyoo yavas yavass salonaa..........
rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın ınşş eylul ınan kı bu ısın aslında yası yok.....genc yastra tutmuyoo bakıyosun ılerkı yasta tutuyooo hersey kısmet ....yetrkı o ol desın ınş canım dualarım sızınle ...ınşş beraber gezerız seneye bebeklerle...
canım çok geçmiş olsun......temennilerin içinde çok sağol...seninkiler ikiside kızmı?
bensucum...ko kültür için alındı parça......bu denemede onuda yapalım dedik bakalım......hayırlısı....sendemi ocakta başlıyorsun.......inşşş...arka arkaya sıradan hepimiz hamile kalırız...ne güzel olur ama dimi...burdanda hamileliğimizi beraberce geçiririz......
gunaydın..................................
Merhaba kızlar.Ece hasta kaç gündür.Brostanit nezlesi olmuş.Durumu p. tesi salı kötüydü.Hastaneye yatırılma ihtimali vardı.Sürekli buharlı makineyle ilaç veriyoruz.Mikrobik bir şeymiş.Köy gidip geldik mi bu çocuk hasta olup geliyor ya.Şimdi iyiyiz allahtan.Salı kontrolümüz var , inşallah iyileşmiş der dr. da buharı bırakırız.Zor oluyor.Neyse bizden haberler böyle.Siz nasılsınız?Şenay gelmiş hoşgelmiş.Kızlar nasıl Şenay?Kim bakıyor kızlara.Sana da çok geçmiş olsun.Gülsüm abla Ela yürümeye başladı mı?Bizim ki daha emeklemiyor.Arife günü 2 dişimiz geldi alttan.Şimdide üstler gelecek galiba.Ocak ayında ard arda denemeler yapılacakmış.Ne güzel.İnşallah Ocak ayı bereketli bir ay olacak.Hepinizi çok öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?