- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.241
buluesu ınşşşşşş ıyı gecer canım merak etmıstım.................rabbım kolaylık versın.............bugun herkese bol dıua.............denız ınşşşşşşşşş bebısıne kavıusur buyuk heyecan tarıfı ımkansız..........................
buluesu ve bensu ve eylul ve kuka................ınşş bu kıs bebeksız son kıs olur seneye kucanızda vıyaklayan sızı oturtmayan bebeklernız gelsın ınşşşşşşşşşşşşşş
senay....seni hatırladım.....arada takip ediyordum sizleri.......geçmiş olsun rahatsızlığın için....kaç yaşındasınki kalp sorunun çıkmış?evet ablacım, fırça işe yaradı :)
ben işe başlayalı çok oldu, ama iş sağlığım açısından iyi oldu aslında, yoksa evde kendimi dinleyecktim.. kalp sorunu çıkmıştı biliyorsun doğum sonrası... tedavim devam ediyor...
senin kızların da maşallahı var, asıl sen napıyrsun 3 cadıyla...
kızım iyi muallim teyzesi agzında pamukçuk çıkmış onu temizliyom inş cabucak geçer ... ya bide yüzü acaip sert kızımın şampuandan mı oluo acaba yaa j.baby kullanıyoz bebek yagıda ondan ..o mu yapıyo pıtır pıtır dökmüş kırımızı yanakları kızımınsennasılsın
:79:
senay hosgeldın yenıden evet ya nasıl oldu kalbın dr ne dıyo......ben yalnız bakıyorum ıkı aydır alıştım sayışlır........
gokce gecmıs ols.......pamukcuk ıçın eczanelerde ılacı var ondan al hemen gecsın acı verır..........mama1-yıemez......yuzundekı sampuandan olmamalı yedıgı bı meyve veya bısey dokunmuş olabılır alerjı yapmıs olabılır takıp et sampuanıda kullanma bı sure bak bakalım nolcak...ben dalın sabunu ve sampuanı bubchen kullanoyrum bı sorun olmadı ama alerjı gıbı geldı bana gcer ınşşyada cok sıcaksa yada yuzune temas eden bı gıysı yorgan vs arastır
Hayirli aksamlar
Aretcim maasallah yolu yarilamissin burdan ötesi sorunsuz cabucak gecer inseallahh
Bluessu hakkinda hayirlisi olsun seneye bebekleriniz kucaklarinizda olsun insallahhhhh
Senayk hg nerelerdesin kizlarin nasil rabbim hayirli uzun ömurlu etsin aminnnn
kızım iyi muallim teyzesi agzında pamukçuk çıkmış onu temizliyom inş cabucak geçer ... ya bide yüzü acaip sert kızımın şampuandan mı oluo acaba yaa j.baby kullanıyoz bebek yagıda ondan ..o mu yapıyo pıtır pıtır dökmüş kırımızı yanakları kızımınsennasılsın
:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?