- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.501
slm kızlar
bluesucum dedigin gibi herşey allah tan geliyo bende tüp bebek yaptırdıgımda ördek istemiştim yattıgım yerden yapabildem hemde 15 dk bir yapıyodumama sonuç olmamıştı ee sonra kızım kendi geldi demem o ki rabbim isterse oluyo yatarsan yada yatmazsan degil canım korkma herşey olacagına varıyo rabbim ol demiştir inşallahh
teyzesi benim kız gaz sorununu halledemedi o yüzden sıkıntıdayız umarım bugünler cabuk geeçer
halen gecede 5 kere mi kalkıyor? batu da öyle ama daha 26 günlük bugün. gecede en fazla 3-5 saat arası uyuyoruz. 5 olursa süper oluyor. 5. ayında işe başlayacağım. böyle devam ederse yandımgokcecim gaz sorunu tamamen gecmiyor ama zamanla azaliyor..bizim 3.aydan sonra azalmaya geceleri uyumaya basladi..simdi de tam gecmedi geceleri 5 kez kalkiyor beslenip geri yatiyor..saglilari yerinde olsun yeter..
aret bende pko yum 12.haftaya kadar glikofaj kullandim sonra kesti doktorum..sonra hamilelik sekeri cikti dietle gebeligi devam ettirdim..
bluesu canim gonlunu ferat tut nasibinde varsa olur..ben diger denemelerimde 4 embriyo transferinde yarim saat 1 saat yatmistim.oglumda 1 embriyo tutmaz dusuncesiyle 15 dk sonra kalktim yarim saat doldu ciktim..olacag varsa oluyor yani..insallah tutunacak dualarim seninle..
bizimde kontrolumuz vardi..oglum 5 haftada 400 gr almis.son 25 gunde 100 gr mini almis.(hastalik,sunnet,sutun yetersiz olmasi,metebolizmanin hizlanmasi)ek gidaya yavas yavas basladik..1 hafta meyve pureleri 2.hafta sebze 3.hafta arti zeytinyagi 4.hafta ek sebze olarak devam edecegiz..doktorumuz muz ver dedi ama endiseliyim kabiz yapmaz mi?nasil ne sekilde versem ?sulu verme pure halinde ver oyle alissin dedi..anneler sizlerin dusunceleri neler?
sap simplexi kasım hamilelerinden kullanıp memnun olanlar vardı. bize de dr 10 gün önce verdi. ben daha bir faydasını görmedim. bana günde 3 kez 5 damla ile başlayın demişti. kasım hamileleri günde 3 kere 8 er damla kullanıyordu. her eczanede yok ithal olduğundan. fiyatı da 25 ile 35 arası değişiyor.sgolun kızlar dediginiz gibi bende üç ayın dolmasını bekliyorum bikaç gündür azaldı gibi gazı yaa bakalım arpa köresi veriyorum kızıma iy i geldi gib bide dr nurse harveys vermişti ona başlaıdm bikaç gündür sanki oda iyi geldi inş tamamen azalırrr
mualimcim ben sap simplekse baktım ta sanki yasaklanmış mı ne öyle yazılar okudum netten senin bilgin yokmu ?
bluesucum rahat ol desemde zor biliyorum ama rabbim büyük olucak inşallah
bizim gazımız mamadan. dr mamayı değiştirip milupa conformil verdi. ilk 4-5 gün kabızlığı engelledi ama sonra yine başladı. bu çarş yeni bir doktora gidip mamayı soracağım. şu biogaia neyse onu da sorayımbluesu iyi yapmissin evde kendini dinlemektense oyalanirsin..bekleme sureci zor.insallah sonucu guzel olacak..biz cok sukur iyyiz.senin duaciniz..
gokce sab simplexi bende kullandim halen elimde var.2 ay once vermisti doktorumuz yen yasaklandiysa bilmiyorum..bize cok faydasi olmadi..nurse harveys daha etki etti ama onuda oglum icemedi icince kusuyordu kestik..bize en cok biogaia fayda etti halen kullaniyorum..gecen hafta birakalim diye 2 gun kestim..hic uyku uyumadi eski gunlerdeki gibi..bence bu ilaci bi dene derim..yine de once doktoruna danis..opuyorum pamuk kizini..
kızlar bende iyim ve diğer transfer sonralarına göre çok rahatım..kendimi kasmıyorum...evde şu anda dinleniyorum ....herşey yolunda gitti...embriyolarım çok iyidiler..fakat bugün tek kafama takılan ve pişmanlık duyduğum konu,transferden sonra,15 dakika dayanabildim tuvalete kakmamak için...muallim demiştin ördek iste diye..getirdiler ama birtürlü yapamadım...çok kötü oldum...dr.umda hemşirelede 15 dakika sonra tuvalete gidebilirsiniz sancı çekip kıvranmak daha kötü dediler,bende gittim...diğer 3.ünde sonda takmışlardı transferdensonra 25,saat hiç kalkmadan yatıyordum..bu kezde 2,5 saat yattım hastanede ama 15 dakikada kalktım diye çok vijdan azabı çektim...tek kafama takılan konu bu...ama hemşireler hep kalkan hastalaRIMIZ VAR..BİR HASTAMIZ TRANSFERDEN HEMEN SONRA KALKIP EVİNE GİTTİ..HASTANEDE DURMAK İSTEMEDİ VE 3 E GEBE KALDI...EMBRİYO YASASINDAN ÖNCEYDİ BU DURUM VE DOĞURDU DEDİ...aman neyse vallahi birtek o duruma takmış haldeyim...ondan ötesi çok iyim...rahatım...hayırlısı ALLAHTAN.......
bluessu canim
Ya haligu
Ya bariu
Ya musavviru bol bol bunlar zikret birde meryem suresini oku sakin ihmal etme her gun oku hem rahatlarsin hemde kolay gecer.Duamdasin sende bizim icin dua edrmesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?