Tp Bebek ve Akupunktur

canım ya tabı hatırladım..........ay canım rabbım yardımcın ols ınşş bu kez gelır melegın bekletmez nazlanmaz artık cok sevındım haber vermene ...yolun acık ols duaların makbul ols rabbım ımtıhanını son buldursun ınşş..benımkıler hala sıralıyo cok erken doıogdukları ıçın sanırım bıkaç ayımız daha var saglık ols ınşş cok opt bol dua ınşş

aret nasılsın canım az kaldı cok az kaldı bebegın gelıcek kucagına ..bende heyecanlandım ya bak sımdı nereye karar verdın canım hazırlıklar tamam mı........

aret nasılsın canım az kaldı cok az kaldı bebegın gelıcek kucagına ..bende heyecanlandım ya bak sımdı nereye karar verdın canım hazırlıklar tamam mı........

Canım 9 günüm kaldı.Allah nasip ederse Memorial.Hazırlıklarım tamam canım bekliyoruz.Malum son günler ağırlık şişkinlik var.Darısı inşallah tüm iteyenlerin başına

selam kızlar ...
nısam nasıl gectı kac yumurta toplandı canım ınş gelır melegın....
aret sen ne yaptın toprak kızın yuruyomu ..nıl gokce bensu opt hepınızı...eylul nerdesın canım

Gülsüm abla yok yürümüyor daha.Ama sıralıyoruz.Bence hiç acelesi yok yürümesinin.Sağlığı yerinde olsunda istediği zaman kendine güveni geldiğinde yürüsün.Seninkiler başladılar mı yürümeye?Bu arada benim kız doğum gününe 1 hafta kala emekleedi.Anlayacağın çok tembeliz çok...

Size hala olacağım demiştim ya, bugün yiğenimin cinsiyeti belli oldu.NAZ geliyor, kızımız oluyor.Çok mutluyum çok...

toprak gozun aydın canım hala olmak cok guzeldır.......
gercekten kızın ne nazlı ya benımkılerde sıralıyoo hala...benımkıler dort aydır emeklıyoo valla asıl tembel benımkıler bu durumda saglık ols ınş canım beklıyorum dort gozle.....
kızlar nasılsınız cok yogunsunuz anlasılan bende..opt

selam kızlar herkes nası....yogunluk devam edıyo.
bır arkadasımda basladı akupuntura tedavı oncesı bır ay basladı ve tedavıyle devam edıcek akupuntur rahmı kanlandrıyo tutunmayı saglıyo ve stresı azaltıyo arkadasım cok ıyıyım daha relaxım dıyo ınş kısmet olur akupunturla da gelır bebegı........yıne burda mamba adlı arkadas ılk sayfalarda onunla yazzısmıstık o hep devam edmıstı akuya hamıle kaldıgındada devam etmıstı akupunturdada ıyı bır uzman cok onemlı ıgnelerın nereye batırıldıgı cok onemlı toprak ve gıulende noral terapıye gıtmıslerdı oda yıne akuyla ılgılı ama bıraz daha farklı bı yontem...cok kısı hamıle kaldık ...akupuntur sadece zayıfloamaya ıyı gelmıyo artık son yıllarda tup bebek uzmanları da kabul edıyo akuyu arastırıp bulmak gerek.....mamba hamılelıgını cok rahat gecırmıstı ...........belkı yıne ugrar......toprak yıne gıdecekmısın akuya ............opt herkesı

merhaba arkadaşlar, herkes iyi sanırım.. sürekli giremiyorum ama arada girip iyi olduğunuzu okuyorum.
Ben ve kızlarım iyiyiz çok şükür... uzun süredir yürüyoruz, dişlerimiz geliyor sırasıyla, bıyı-bıyı, mını-mını, gov-gov gibi konuşmalarımız bayağı var.. doktorumuz konuşuyorlar dedi dün, evet biz anlamasak da bayağı dillendiler çok şükür..

muallim, toprak, gökçe, nil, zümmin, mamba, deniz, şuan hatırlayamadığım tüm arkadaşlar... öptüm sizleri ve minik kuşları...

slm kızlar benimde netim yoktu ugrayamamıştım bizde iyiyiz kızım biraz sinirli olucak galiba kucaga almazsam ortalıgı yıkıyo yaa herkes ii inş aretcim bebişini kucagına almana az kalmış saglıkla al inş kucagına

Evet canım.

Allah nasip ederse inşallah son üç gün

İnşallah herkes çok iyidir.

selam kızlar...okuyorum ama bazen yazamıyorum kızlar rahat bırakmıyoo gokce nazlı bı bebekler canım ....gabrıel hosgeldın......ılk sayfalarda bazı bılgıler var akuyla ılgılı gıden arkadaslarda ıyı sonuclar aldı cogunlukla denemeye deger bence ....yumurta kalıtsını cok etkıledıgını bılıyorum buyuk olasılıkla rezervıde etkılıyo kanlanmayı saglayıp tutunmayıda kuvvetlendırıyo...rahmı hazırlıyo bı nevı ....sonucta hersey ksmet ama denemeye deger..stresı azaltması cok ıyı ..ben cok rahat gecırmıstım bekleme donemını dıgerlerıne nazaran...stres basagrısı gıbı sıkıntılar kolay atlatılıyo aslında hamıle kaldıktan sonra gıdılıyo ama ulkemızde cok tercıh edılmedıgınden sanoırım bu alanda uzmanda az....aslında ıyı bır akupunturcudan bılgı alabılırsın ...sana yakın bı merkez varmı nerdesın

slmmmmmmmmmm kızım uyuyo dün gece 2 ye kadar oturduk kızımla uyumak istemedi oyy oyyy büyüseydide bi evlendirseydim kurtulaydım uykusuzluktan

Merhabalar,
Platform hata veriyordu.bi sure giremedim..
Aret az kaldi..Saglikla kavus mis kokuluna..
Toprak gozunuzaydin..Ece ye kiz kuzen geliyor demek..Ileride cok iyi olacak ikisi icin..
Muallim abla,Gokce,nil,bluesu,eylul,bensunaz..sizler nasilsiniz?havalar isindi biz cok mutluyuz..gezmelere basladik.
Gokce uyku duzeni degismiyor mu?Bizim de dogdugu duzenden gidiyor..hergun en az 5-6 kez kalkiyor..duzeni bu,boyle gidecek sanirim..
Nisam83 dualarimiz seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…