- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.841
Kızlar bugün Ece 1 yaşına bastı.O kadar mutluyum ki, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Daha dün hamile kalsam diyordum.Akupunktur yaptırıyor, OPU yu ve transferi bekliyordum.Gülsüm ablanın bana küsme riskini göze alarak içimde olduğunu hissettiğim bebeğimin müjdesini eşime vermek için testler yapıyordum.Sonra meleğimi karnımda canımda büyüttüm.Ve geçen sene bugün 11.09 da kızımı kucağıma aldım.Meleğimi , Allahın emanetini, kucağıma aldım.Kızım kendisi için ne kadar çok dualar edildiğini, ne çok gözyaşları akıtıldığını bir bilse.Allahıma şükürler olsun.Allahım bu güzel duyguları tüm bebek isteyen arkadaşlara ve bebeğe olan arkadaşlara yaşatsın...
selam ...kahvaltı yapmaya calısıyoru ...aret ya az kalmıs masallah gelsın melegın kucagına saglıkla ....opt herkesı
oo zummın nerdesın yaa...unuttun bızı...kızın buyudu dımı ..nasılsın demek yıne bebek hadı hayırlısı yasın gecmeden dene yıne sen cook kalabalık sevıyodun zaten .....ıyı bak kendıne herkese bol selam optum sızı kızlar sımdı uyuduar bende yatıcamm ..............eylul nerdesın canım
oooo partı demek ne guzel tekrar kutlu ols ama bu partının tekrarını yazın ısterız ona gore bızde gelcezzzz.....opt herkesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?