Tp Bebek ve Akupunktur

kahvaltiya biberon mamasi hazirlayip koyuyorum..kasik mamasi geceleri veriyorum ama genelde kendim hazirliyorum.pirincunu su ile pisiriyorum icine incir veye kayisi puresi ,yine biberon mamasi ama toz seklinde 2 olcek,1-2 bebe biskuvi,arada ceviz bu sekilde muhallebi hazirlayip yediriyorum.
disleri cikmadi henuz..babasininda benimde 11 aylikken cikmis..buara cikmasa iyi olur..hastaliktan zaten yemiyor kusuyor birde dis cikarsa hepten alta gider.

canım acemılık gecıyoo ınan alısacaksın artık herseyı deneyebılırsın az az korkma ben herseyı verdım mınıklerdı ama yınede yedıler....devam sutu kullan normal sut ıçın erken yasına gırsn o zaman ....bıskuvı az labne peynırı bı tatlı kasıgı pekmez gun asırı yum sarısı koy....bı gun meyve ez ....ben pekmezle tahınde koydum besleyıcı vıtamınıde kahvaltıya katıyorum ....azda devam sutu koy ver emzırıyosan devam sutu yerıne ıhlamur cayu veya dogal meyvesuyu koyabılırsın ....
bebış ıst cok gecmıs ols ıyı bakın kendın ıze .....herkesı opt

Tesekkurler canim Rabbim zazi olsun insallah hepinizden sevgiler

selam herkese....toprak unutmusum canım dra gıt bakalım neymıs sebebı gıtmıskende ıkıncı ıcın calışmayada basla bence akupuntura gıdermısın yıne hadı hayırlısı ....herkesı opt nıl bebıs ıst gokce bensu nerde acaba hamılemı yoksa ..zummın buluesu eylul ve tum arkadaslkar ıyı geceler

slm kızlar herkes iyi inşallahh oh kilolar artmış bebişlerin çok şükür benim kızında arttı kilosu ishali kesilince 7 kg olmuş:)
toprakcım kızının yaşı hayırlı olsun daha nice yaşlar görsün yeni kutluyorum kusura bakma bikaç gündür annemlerdeydim de :)
bebekistiyoruz canım çok geçmiş olsun allah şifa versin sanada oglunada :)biz atlattık çok şükür terletmemeye dikkat et canım
kızlar bende annemlerdeydim gökcenin kaka tahlilini vermiştik bagırsagında iltihap çıkmıştı ongün bekleyip yeni tedaviye gecicektik zatürrede kullanılan antibiotik yapmış iltihabı tekrardan ilaç kullanmadan geçmesini bekledik dün tekrar tahlil verdik çok şüükür geçmiş inş gece uykularıda düzene girerde tamamen rahatlar kızım eeee tabi bende

gecmıs olsun gokceceım ..ınş daha ıyı olurlar bu bebekler......bende beklıyorum ....herkes nasıl ınş ıysınızdır..

canım zummın cok sevındım.....uzme kendını canım cok opt .....bol sabır versın rabbım
herkese gunaydın

selam kızlar ..sanırım herkes cok yogun bend yogunum üç taneyle hemen aksam oluyo herkese saglık dılıyorum .....

selam kızlar ..sanırım herkes cok yogun bend yogunum üç taneyle hemen aksam oluyo herkese saglık dılıyorum .....

Hayirli geceler herkese
Hemde nasil yogunum muallim gelen gidenim cooook oluyor halan daha ogluma gorucu geliyor.Nasil aksam oluyor anlamiyorum anca boyle geceleri bakiyorum bi kac aksamdir.
Haftaya esimle bir hafdada olsa tatil yapacam bayerne gidecem.
Cook bunaldim 9 ay yattim birde dogum sonrasi yalnizlik cook zormus Allahima binlerce sukurler olsun yavrum kucagimda pasam cook tatli teyzeleri hergun yeni bi seyler ogreniyoruz.Beni taklit etmeye basladi sipa tabiki yaramazliklarimiz basladi.
Bugun masamin örtusunu cekmis almis oynuyor.Babayla gulduk yere yatirmistim nasil basini kaldiriyor.
Acaba cookmu yaramaz olacak bu sipa kizlar sizinkiler nasil?

nıl ıyı yaparsın valla tatıl ıyı gelır ....yaramazlık her cocukta azda olsa olucak ..alıscaz merak etme ....herkese guzel gunler

slm kızlar
benim kızda artık saga sola dönüp duruyo bişey istemezse sıkıldıysa bagrınıyo sinirleniyo :) az önce babasına çikolata uzattım yesin diyo gökcede kucagındaydı babasının eliyle bi uzandı çikolataya keşke birisi o anı görüntüleseydi yaa babasıyla çok güldük bu kız ilerde bize bişey bırakmaz yiyelim diye:)

başlık tüp bebek ve akapunktur olunca bende başlığa bakıp o doğrultuda bir soru sormuştum, alakasız sohbet muhabbet var ama konu ile ilgili bişey yok...

el-muallim senden başka kaale alıp cevap veren olmamış sana çok teşekkür ediyorum, sağlıkla büyüt bebekleri.

selam kızlar...yıldız sagol canım darısı sana ols ınş ..aslında sohbetr alakasız degıl en basları okursan bılhgı edınebılırsın canım sonradan herkesın bebegı olunca sohbet oraya kaydı ıkı ay oncesı bılgıler bıle guzel eylul arkadasımızın cıok etkıleyıcı bılgılerı olmustıu .....sıkılmazsan baslkarıda oku akupuntur bazen etkılı oluyo gercekten sana basarılar bu yolda ...rahat olmak gerek bıde tedavı donemınce bu cok zor taqbı ama akuyla relax oluyo ınsan naptın sana yakın klınıklere sordunmu

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Ben çok yoğunum o yüzden okuyorum ama yazamıyorum.Gülsüm abla dr. sormuşsun , dr. bu yoğunluktan gidemedim bir türlü.Ece çok hareketlendi.1 dakika bile yerinde durmuyor.Gece uyumak istemiyor.Her yere koştur koştur yürümek istiyor.Sanırım tek başına yürümesi yakın.Ben bu durumda iken seni düşünüyorum.Gülsüm abla Nasıl yapıyor acaba diye.Allah kolaylık versin valla işin çok zor.İnşallah bu koşturmaca tüm kardeşlerimizin başına olur.Biraz beddua gibi oldu ama siz anlıyorsunuz beni.Bu söylediklerimi yaşamak için biz yıllarca bekledik ve bekliyoruz...Rabbim inşallah sırayla herkese nasip edecek...Sadece sabır, emek ve dua gerek...
Yıldız ben Bahçecide yaptırmıştım akupunkturu ama şu anda orada akupunktur yokmuş.Benim akupunkturcum DR. Emel konur du.Google dan arat bakalım belki bir şeyler çıkar...
Herkesi öptüm.Çok çalışmam lazım çok...

toprakcım evet en zor zamanları ...ınş benımkılerde öle yururler yakında ınş ...ıyı bak kendıne ...herkesı opt

el muallımmmmmmmmmmmmmmm canımm tanıdınmı benı
senden ve sızden dua beklıyorum bayanlar
rıca edıyorum cokk hemdeeeeee
ben 3,tupteyım
asm de tedavı oluyorum
yarın opum var
ve 3 yumos goruldu bakalım onlarda kalıtelı olurlarsa ınsalalh transferı gorup bebegımı bende saglıklıca kucagıma alırım dıye umuyorum
muallaımm canımmmm sen nasılsın ucuzler yurumeye basladımı

Merhaba canım ben Nişantaşı Kaan Akkuş a yaptırdım akapunktur-tüp bebek konusuyla ilgili kendisi tavsiye ederim.Zaten transfere kadar yapsan yeterli bence transferden sonrada 7 gün boyunca her gün taze ananas yemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…