- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.861
Bebekist canimya sende benim gibi kiz hastasisin hee ne dersin belki kizimizda olur bellimi olur demi canimya neyse Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Canim MAMADAN SORACAM GENE KASIK MAMAsimi yoksa biberon mamASININ icinemi koyuyorsun uzum pekmezi koysam olmazmiki.
Ayrica gecmis olsun canim erdemin disleri ciktimi?Bizimde biraz miz miziz gecen hafta kontrolumuz vaRDI masallah ogluma gelisimi cook iyi dedi dr Annelik buymus demekki dedoyrumya neyse cikmam lazimmm hk
canım acemılık gecıyoo ınan alısacaksın artık herseyı deneyebılırsın az az korkma ben herseyı verdım mınıklerdı ama yınede yedıler....devam sutu kullan normal sut ıçın erken yasına gırsn o zaman ....bıskuvı az labne peynırı bı tatlı kasıgı pekmez gun asırı yum sarısı koy....bı gun meyve ez ....ben pekmezle tahınde koydum besleyıcı vıtamınıde kahvaltıya katıyorum ....azda devam sutu koy ver emzırıyosan devam sutu yerıne ıhlamur cayu veya dogal meyvesuyu koyabılırsın ....Selam arkadaslar
Kimsecikler yokya bebek istiyoruz gokcerana eylul aret bluessu nerdesiniz kizlar.
Arada yazin muallimcim gene sorum olacak canimya
Ne olur kusura bakma umuta kahvalti yapacamda nasil mesela pekmez miktari peynirin sutun olcusu nasil olacak.
Acemi kusumya birde doktorumuz sut icin erken dedi ama vallahi ben kahvaltiya baslayacam birde aptamilin kasik mamasini veriyorum icine ondanda koysam olurmu canim biraz beni bilgilendirirsen sevinirim muallim.
Neguzelya bulusun ayni mekandasiniz.Bende mayista turkiyedeyim insallah Rabbim izin verirse herkesi öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN
canım acemılık gecıyoo ınan alısacaksın artık herseyı deneyebılırsın az az korkma ben herseyı verdım mınıklerdı ama yınede yedıler....devam sutu kullan normal sut ıçın erken yasına gırsn o zaman ....bıskuvı az labne peynırı bı tatlı kasıgı pekmez gun asırı yum sarısı koy....bı gun meyve ez ....ben pekmezle tahınde koydum besleyıcı vıtamınıde kahvaltıya katıyorum ....azda devam sutu koy ver emzırıyosan devam sutu yerıne ıhlamur cayu veya dogal meyvesuyu koyabılırsın ....
bebış ıst cok gecmıs ols ıyı bakın kendın ıze .....herkesı opt
selam kızlar ..sanırım herkes cok yogun bend yogunum üç taneyle hemen aksam oluyo herkese saglık dılıyorum .....
selam kızlar nerdesınız .....yıldız ıstanbuldamısın ...sana yakın yerlerde sor .....ınş bulabılırsın bahceceı klınıgındede var ...tedavın nerde olucak......ben umranıyede yaptırmıstım ..ıyı geceler
başlık tüp bebek ve akapunktur olunca bende başlığa bakıp o doğrultuda bir soru sormuştum, alakasız sohbet muhabbet var ama konu ile ilgili bişey yok...
el-muallim senden başka kaale alıp cevap veren olmamış sana çok teşekkür ediyorum, sağlıkla büyüt bebekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?