Tp Bebek ve Akupunktur

selam kızlar....gokce ya hemen evlendırdın kızını ...demesı kolay ama vemesı zor ona gora....uyku duzenı cok onemlı ben saatlerını gecırmmemeye calısıyorum ama gece cok msık uyanıyolar olsun napalım...bebeık ıstıyoz ınş bende baslıcam gezmelere...herkes nasıl nıl nasıl oldun ayakların nasıl oldu agrıyomu...eylul nerdesın canım...nısam nasıl gıdıyo ınş hamılesındır canım ...aret nerdesın ..ıyı bakın kendınıze kızlar

MErhaba arkadaslar,

Ne zamandir gelip yazmak istiyorum ama firsat bulamadim. Gecen hafta tasindik, hala yerlestirmekle ugrasiyorum. ne zor ismis...

Alin haftaya 15 aylik olacak. tam anlamiyla hiperaktif bir cocuk oldu. uyudugu zamanlar haricinde 3 saniyeden fazla yerinde durmaz, surekli ordan oraya kosuyor. artik yetisemiyorum enerjisine. o yuzden part-time bir bakici alacagim. haftaya gorusmeye gelecek kadin, insallah birbirimizi severiz de baslar.

bir spor klubune yazildim, guzel de bir kresi var sabahlari alin'i oraya birakiyorum 2 saat spor yapiyorum cok iyi geliyor. zaten onun da yavas yavas alismasi lazim baska cocuklarla oynamaya.

kisaca durumumuz budur. tekrar tup yapacak olacan var mi? biz ikinciyi istiyoruz ama bi firsatini bulup gorusemiyoruz ki kocamla. 6 ay normal yoldan deneyelim dedik ama normal yola cikamadik bi turlu:))

ooo mamba nedrsın ya ..demek cok yaramaz senın ufaklık.....saglık ols ...ıkıncı ıcın hazırlık yap bakalım sende hayırlısı ınş yıne akuya gıdecekmısın....

Selam herkese,
Aretçim bugün doğumun vardı sanırım. Umarım Allhım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etmiştir. Allah analı babalı büyütsün canım.
Pek yazmasam da sizleri takip ediyorum arkadaşlar. Herkesin iyi olmasına seviniyorum. Kısmetse Mayıs belki Haziran gibi 7. tedaviyi planlıyoruz. Bu olaylardan uzak kalmaya çalışıyorum açıkçası. Hep aynı kuruntulu düşüncelerle devam edemeyeceğim çünkü.
Hepinizi öptüm çok

Mambacım hoşgeldin.Maşallah Alin bebeğe kocaman oldu.Tüp bebeği sormuşsun Biz şu anda korunmuyoruz.Allah nasip ederse (normal yollardan olmazsa) 1-2yıla kadar biz de dondurulmuşlarla tüp bebek deneyeceğiz.Gerçi Ece yaramazlık yapınca 2. den vazgeçiyoruz ama sonra kızıma bir kardeş olsun diyoruz.Kısmet artık...

selam....canım eylul hosgeldın ...cok sevındım gelmene ...demek mayıs gıbı ınş canım ınşş rabbım yardımcın ols...cok nazlı senınkı ya ...ama olsun rabbım guc versın yumurta ve ımkan oldugu mumdetce dene canım cok zoer bılıyorum ve haklısın bıraz uzaklas farklı seyler dusun ........gecen bı arkadasla konusuyoruz bı psıkolog dınlemıs demıskı ..bazı kadınlar asırı bebek ıstıyo ve asırı arzu ve ıstek vucutta olumsuz tepkıye yol acıp gebe olmayı engellıyomus........cok ılgınç dımı ....
aret nasılsın oldıumu bebıs ınşş sıkıntısız gecmıstıur dogum hayırlı ols sımdıden....toprak zaman cok gecmeden olucaksa olsun canım daha ıyı yakın yasta buyurler.........herkes nasıl optum sızı ben sedayı kontrole goturdum dokuz kıloyuz herseyımız ıyı cok sukur sımdı elayı goturcem

slm kızlarrr dün gece kızım 3 te kalktı epey oyun oynadıktan sonra sabah 6 dan sonrasını ben hatırlamıyorum uyumuşuum oda uyudu galiba:)
aretcim dogum yaptın galiba inş bebişin kucagında saglıkla büyür canım
eylülcüm herşey istedigin gibi olur inşş canım kib

bebekistiyoruz canım benim kızın uyku düzeni hala normale dönmedi son bi haftadır hergün 10.30 gibi banyo ardından mama gaz çıkarma ve uyku böyle alıştırdım ama uyuduktan 10 dk sonra yada maksimum yarım saat sonra uyanıyor aglıyor illa meme emip tekrar uykuya dalıyor sonra sabah 5 yada 3 gibi kalkıyo tekrar emiyo hani aç uyutsam anca bu kadar uyanır aslında nedeni gaz biliyorum ama keşke artık düzenli uyusalar senin oglanda düzelmedi desene çekecek çilemiz varmış bacım :)
muallimcim valla kızı gelene veriyom bayagı kısmetide var vercem gitsinnnnn.. ay yok yaa dedigin gibi şakadan veriliyoda gerçekte çok zordur eminim .. ama şu gazından uyku düzensizliginden usandım diyicem sen bana kızcan ben nasıl üç taneyle ugraşıyom diyerek
mambacım ne güzel artık spor a da başladın ben en son 77 kg a düştüm bu ara k fleks aldım sabah ögle yiyom bakalım faydası olucak mı:)

Son düzenleme:
Aret bebisine kavustun mu?Darisi isteyen herkese..
Muallim abla masallah kizlarina dogum kilolarina gore simdiki kilolari cok iyi..Resimlerde gordugum kadariyla prensesler uzun boylu gibi..
Bizimde kontrolumuz vardi..gelisimi iyi cok sukur..tahliller yapildi.corba ya basladik artik..kofte,pilav 9.aydan sonraymis.
Mamba,Toprak kolayliklar diliyorum sizlere
Gokce zamanla alisiyoruz uykusuzluga.Ben 3 saat araliksiz uyudugu zaman korkuyla kontrol ediyorum..
gaz sorunu bitiyor bu seferde ek gida gaz yapiyor,disleri cikmaya basliyor..oglum 10.30 gibi uyuyor yarim saat sonra uyaniyor emiyor geri uyuyor sonra 3-4 kez 15 dk 1 uyanip kucakta geziyor..tam olarak uykuya 24.00 da daliyor 1-2 gibi,3 gibi,4-5 gibi 6.30-8 derken gun basliyor.ben 1.5 yasina kadar boyle gider diyorum..sagliklri yerinde olsun yeter.Gunduz uyku suresi ne kadar az olursa gece biraz daha derin uyuyor(birazdan kastim yarim saat olsun buda yeter.)birde sen boyle dene..

selam kızlar....nasılsınız? aret doğum olmuş sanırım...Allah analı babalı büyütsün inşş.....bebek istiyoruz......gökçe.....sizin bebişlerde iyiler maaşallah...gökçe uyku düzenize az kaldı sayılır...bugünlerde geçecek.......muallim......şimdi face degördüm....kızların ve abileri..ne güzel bir resim karesi... kırkbirkere maaşallah çocuklarına...benim oğlumun öyle kardeşleriyle fotoları alamayacak herhalde......napalım ALLAH oğluşumuza sağlık,sıhhat,uzun ömürler versin.......toprakçım.....en iyisini yapıyorsun korunmamakla...bende oğlumdan sonra 3 yıl korunmuştum..şimdi o korunduğum yıllara yanıyorum...tabii herşey kısmetlede.....ben tüple çocuk sahibi olan arkadaşlara hep diyorum hiç korunmayın...kardeşleri Allah verirse hemen gelsin.....ben şu kardeş işiyle yıllarca çok üzüldüm...ama artık bu durumu oğlumda kabullendi..kardeş için artık beni üzmüyor.......eylülcüm sende iyisin dimi canım....unuttuğum varmı?...hepinizi öpüyorum kızlar...kendinize iyi bakın....

Selam arkadaslar
Herkez iyi umarim bizde ugrasip duruyoruz yazamasamda ara ara okuyorum.Bizim tosun pasada bu aralar hep miz miz incilerimiz daha cikmadi.Kizlar bir turlu adetim duzene girmedi acaba normalmi gecen ayda duphaston ilav vermisti oyle sokulmustum.
Iiki hafta oldu adetim gelmedi:26:kasik agrilarim ve goguslerimde hasaslasti sanirim gene kist var.
Persembe dr gidecem diyeceksinizki sut koruyor ama ben 3 ay zar zor emzirdim.bebek ist canim disleriniz cikdimi?
Bizim sipa cok dillendi sanirim erken konusacak geveze bisey oldu.Allahim bizlere nasip etti insallah tum olmayanlarada nasip etsin insallah AMINNNN

selam kızlar............aret nasıl acaba bebegı gelmıstır ....vaktı olmaz sımdı cook yogundur ...
nıl dr a gıt bence kontrolden gec yınede duzene gırmesı ıçın...buluesu sagol canım umut kesme yınde ınş olur canım......hersey kısmet .....rabbım tum ısteyenlere versın ınş ..gokce benımkıler gece toplam yedı sekız kere uyanıyo alıstım ben yolla bana canım ........bebıs ıst boyları ıyı kıloları azcık daha olsa ıyı olcak ama cok ıstahlı degıller saglık ols.........herkesı cok opt

+Günaydın Herkese
Kızım 19.03.2011 'de dünyaya geldi adı Mina.Şu an iyiyz bazen çok sakin bazende ağlıyor çok.Alışıcaz artık problem yok şimdilik çok şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

masallah aret mınık mına geldı demek ay burası kız doldu oğlanlar yasadı ya......saglıkla buyut canım ...ıyı bak kendıne ..bebek gazlı olabılır ınş sıkıntı vermez ....benımkıler hala uyanıyo gece ...annnene de bol selam ....
kızlar nasılsınız benımkıler uyuyo sımdı bende corbalarını yapıcam...opt sızı
:84:saglıkla buyu mınık mınaaa

Hayırlı olsun, Allah analı-babalı uzuuun, sağlıklı ömürler versin bebişinize...

Ablacım kolay gelsin, çorbalarınız bereketli olsun, şifa olsun miniklere.... Öptüm seni...

canım senay hosgeldın sagol......nasıl bebısler yurumeye basladılarmı benımkıler hala sıralıyo cok tembelız .....saglık olsun ınş yaza yurusunlerde rahat gezelım bıraz zor uç taneyle ama bakalım

Aretcim gecmis olsun canim
Rabbim yavrunu anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Saglikli uzun omurlu hayirli bir ev lat olsun mina kizimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…