- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.921
canım senay hosgeldın sagol......nasıl bebısler yurumeye basladılarmı benımkıler hala sıralıyo cok tembelız .....saglık olsun ınş yaza yurusunlerde rahat gezelım bıraz zor uç taneyle ama bakalım
+Günaydın Herkese
Kızım 19.03.2011 'de dünyaya geldi adı Mina.Şu an iyiyz bazen çok sakin bazende ağlıyor çok.Alışıcaz artık problem yok şimdilik çok şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Selam Arkadaslar
Herkes iyi umarim bizde ugrasip duruyoruz umutla vaktimiz coook guzel geciyor.Hergun yuruyus yapiyoruz havalar coook guzel insallah boyle gider.
Bende gecen cuma dr gittim nur topu gibi kisttim var.
Yaklasik iki aydir adet olamiyorum ene sokturucu ilac aliyorum.Adetimin ilk gunu dogkont hapi alicam bakalim insallah duzene girerim.
Muallim insallah her sey yolundadir canim Rabbim yar ve yardimcin oilsun ins
Ranacim memleket neresi cici kizimiza koy havasi guzel gelir ne guzel canim bol bol d vitamini depolayalim degilmi kuzucuklara Rabbim hepimize kolaylik versin ins
Allaha emanet olun sevgiler
merhabalar umarım herkes iyidir. aret tebrikler allah analı babalı büyütsün sağluıklı uzun ömür versin. anneler birşey sormak istiyorum. dr bana arada biraz su verebilirsin. kaşık kullan suluk da olabilir dedi. suluk kullanmak için çok küçük değil mi? 4 aylık henüz. bir de uyutmak için değil de oynatmak oyalamak için oyun parkı kullandınız mı? işe yarıyor mu? arada mutfağa tuvalete gittiğimizde içine oturtup oyuncak versek biraz kalır mı ki? yoksa hiç gerek yok mu?
slm canım valla bikaç gün güzeldi gezdik ama yagmurlar başladı rüzgar bi yandan çıkamaz oldum evde sıkıntıdan patladım diyebilirimselam kızlar yogunum bende
ooo gokce ne guzel gez ....tam gezme zamanı ama benımkıler üç tane olunca gezmekj zor daha yurumuyoruz beklıyorum hala koltuklara tırmanıyorzz nıl nasılsın toprak herkes ıyı baksın optr sızı
merhabalar umarım herkes iyidir. aret tebrikler allah analı babalı büyütsün sağluıklı uzun ömür versin. anneler birşey sormak istiyorum. dr bana arada biraz su verebilirsin. kaşık kullan suluk da olabilir dedi. suluk kullanmak için çok küçük değil mi? 4 aylık henüz. bir de uyutmak için değil de oynatmak oyalamak için oyun parkı kullandınız mı? işe yarıyor mu? arada mutfağa tuvalete gittiğimizde içine oturtup oyuncak versek biraz kalır mı ki? yoksa hiç gerek yok mu?
Akupunkturun tüp bebek için iyi geldiği söyleniyor. Vücudun belirli noktalarına iğnelerle yapılan uyarı ile tüm vücutta beta-endorfin denen bir kimyasal maddenin salınımı artıyor. Bu artış ile vücudun ürettiği steroit ve gonadotropin hormonlarının salgılanması da artıyor. Ek olarak akapunktur uygulaması sonrasında rahime olan kan akımı arttığı için rahimde gebeliğin oluşmasını kolaylaştırır. Ben de bu bilgileri Doçent Dr Selman Laçin'in internet sitesinden öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?