Trafikte kadın sürücü terörü

Gerçek hayatta maalesef öyle olmuyor.Bırak aradaki mesafeyi insanlar tampon tampona trafikte ilerliyorlar
Ben her sabah saat8 de akşam 6 da bu şekilde gidip geliyorum.

Gerçek hayatta maalesef öyle olmuyor.Bırak aradaki mesafeyi insanlar tampon tampona trafikte ilerliyorlar
Ben her sabah saat8 de akşam 6 da bu şekilde gidip geliyorum.

Bakın şunu karıştırıyorsunuz eğer trafik sıkışıksa ve bekliyorsanız ya da ışıklarda bekliyorsanız elbette dip dibe duracaksınız bu durumda mesafe koyamazsınız ama akan bir trafikte koymak zorundasınız nedenlerini zaten yukarı da anlattım bir kaza anında masrafların size yazılmasını istiyorsanız koymazsınız tabii ama sizinde önünüze aniden insan veya hayvan çıkabilir aniden fren yapıp arkadaki de size vursa ne yaparsınız aferin mi dersiniz haklısınız mesafe koyamazsınız istanbul trafiğinde mi dersiniz? konu sahibinin kamyondan korktu ani fren yaptı az daha vuruyordum, sinyal vermedi kaldırıma çıktım demesine istinaden yazdım ben bunu.

Sorun Türkiyede bence, gelin Almanyayada görün Trafik neymis... Haaa hatalar olmuyormu yada kötü kullananlar yokmu, var ama bi düzen var ve genel anlamda bu düzene uyuluyor, hele bi uymayin vallah yakaladilarmi gözünün yasina bakmiyorlar...

Nereden biliyosunuzki? Kim ben kotu kullaniyorum der?

Doğru düzgün tecrübe yoksa ne hanımlar ne beyler çıkmasın trafiğe.
Çarpa çarpa tecrübe edilecek iş değil bu.
Verilmiş sadakanız varmış.
Sırf araba kullanıyorum demek için trafiğe çıkan canavarlar hepsi.

Nereden biliyosunuzki? Kim ben kotu kullaniyorum der?
İnsan kendini bilir. Benim bir ablam kötü araba kullandığı için kullanmamayı tercih etti mesela. Kendi isteği, kendi kararıydı.
Bir de çevreden gelen tepkilerden anlıyorsunuz. "Ben sephoranın arabasına binince gözüm yolda olmuyor" diyenden tutun "sephora kullanıyorsa geç arkaya uyu" diyene kadar aldığım tepkiler iyi sürücü olduğum, güvenli kullandığım yönünde.

Ha bu arada kendimi övmek, ben süper sürücüyüm demek istemiyorum ama şu an bu konu benim nasıl bir sürücü olduğuma doğru gidiyor ve bu benim canımı sıkıyor. Sonra birileri de gelip kendini övüyorsun diyecek.

Kadinlar daha sakin, daha yavas, daha korkarak kullandigi icin erkekler tafindan elestirilere maruz kaliyolar

Cok guzel kullanan hatunlar var asfalt agliyilo beee

3 şeritli yolda yavaşsanız geçersiniz sağ şeride. Sağ şeritte seyrettiğinizde kimse arkanızdan korna çalmaz eminim.

Mesela otobanda akşam iş çıkış saatlerinde trafiğin akışı 30-40 lara kadar düşüyor çoğu zaman. Ama burda asgari hız sınırı 50 deyip gaza basamadığımız gibi 90 ile akan bir sol şeritte 50-60 ile gidemeyiz. Trafiğin seyrine uymak zorundayız.

Memleket nire kardeş?
Gel yanımda sen dur azıcık. Ben hâlâ eşim yanimda olmadan pek gecmiyorum da direksiyona.
Sagdan sagdan gidiyorum kendime. Kimseye bi zararim yok vallahi...

Memleket nire kardeş?
Gel yanımda sen dur azıcık. Ben hâlâ eşim yanimda olmadan pek gecmiyorum da direksiyona.
Sagdan sagdan gidiyorum kendime. Kimseye bi zararim yok vallahi...
Önce kocayı at cicim. Yanına aldığın sürece olmaz o iş.
Sağdan git, korkmamaya çalış. Zamanla kurt olursun bence. Algıların açık senin.
Olmadı ben gelirim oraya 3 gün takılırız birlikte.

Ankarada bugüne kadar şerit değiştirirken sinyal veren yada takip mesafesini koruyan erkek görmedim malesef.

Sol şeritte 3 metre önümde araba varken arkadan selektör yapanı mı dersin, yarım metreden önüme kıranı mı dersin, en sağ şeritten sola dönen otobüs, taksicileri mi dersin..

Trafikte evet kadınlar daha dikkatsiz olabilir ama erkekler kesinlikle daha canavar.

Yorum yapmayayim dedim ama bi hanim ablamiz yuzunden 4 5 takla atmisligim var es gecemeyecegim biz 6 ay profesyonel egitim goruyoruz araba kullanmak icin ve cuzdaninda sus olsun diye aldigi ehliyetle ayni trafikte bulunuyoruz

Valla 7 8 yildir araba kullaniyorum. Bence bok gibi kullaniyorum icimde yok. Sevmiyorum. Babamin zoruyla basladim zaten. Fobim vardi benim. Beynim o modda calismiyor napiyim. Arabanin icinde ciglik atarim sik sik. Herkese boyle anlatiyorum. Arabamdan inen super kullandin gercekten sacmaliyosun diyo. Cunku inanilmaz dikkatliyim. Cunku becerikli olmadigimi ani karar verebilne kabiliyetim olmadigini bildigimden tuhaf hareketler yapmam. Panik atagim var zaten. Cok dusunurum. Her ayrintiyi hesaplamaya calisirim. Cok sukur bi kazam yok. En son 5 yil once surtmusumdur.

Kadinlar paniklidir zaten genel olarak. Madem kamyonu gorunce paniklicen senin neyine 110. Git kamyonun arkasindan o zaman. Herkes mukemmel kullanmak zorunda degil. Usta sofor olamayabiliriz. Ama farkindalik gelisse yeter.

Ankara = teksas kadiniyla erkegiyle :)

bugüne kadar yaya geçidinde duran 1 tane bayan sürücü görmedim, bana denk gelmedi herhalde hatta uzaktan bir bayan sürücü geliyorsa durup onun geçmesini bekliyorum ne olur ne olmaz

Kadinlarda yol vermeme kompleksi var ya. Bi tuhaflar bu konuda :)

Gecen gun de trafikte ben usul usul giderken ara sokaktan bi afam burun uzatti beni gorunce hizli bir hamleyle sokaktan cikti. Ama kafasiyla falan one gitti aceleden. Ben de solundan yanasip cami actim amca yol istesen verirdim kafan acidi mi dedim

Şu "kadın sürücü" algısına karşıyım çünkü ehliyetim olmasına rağmen sırf cinsiyetimden dolayı kullanamayacağıma inanılarak kimse araç kullanmama müsaade etmiyor zira genel algıda olduğu üzere "erkek sürücü" değilsen berbatsın. Param olsa direkt arabamı alıp çıkacağım yani trafiğe... Ha sağ sinyal yakıp sola dönenler, kuralları ihlal edenler tek başına kadın sürücüler değil ben bir yaya olarak kılı kırk yarıyorum karşıdan karşıya geçerken.

Kadinlar paniklidir zaten genel olarak. Madem kamyonu gorunce paniklicen senin neyine 110. Git kamyonun arkasindan o zaman. Herkes mukemmel kullanmak zorunda degil. Usta sofor olamayabiliriz. Ama farkindalik gelisse yeter.
Babam ben araç kullanırken şekilden şekile giriyor aman kızım panik yapma nolur diyor halbuki ben rahatım kendisi panik yapıyor şükür ufak bir falsom bile olmadı yoksa düşmüştüm diline

Babam ben araç kullanırken şekilden şekile giriyor aman kızım panik yapma nolur diyor halbuki ben rahatım kendisi panik yapıyor şükür ufak bir falsom bile olmadı yoksa düşmüştüm diline

Ayy baba deme ya. Babayla araba kullanilir mi hic? Dayi amca kuzen varsa onlarla cik. Yok babalar dayanamiyor kizlarinin kullanmasina galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…