- 19 Mayıs 2025
- 19
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi minnkelebek
-
Bemde de baştan beri belirtiler vardı bugün idrar testi yaptım silik çıktı yarın yine yapacağım inşallah pozitif olurSelam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn
Belki sizinde öyledir inşallah da öyledir kullandığımız ilaçlarında etkisi oluyordurSelam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn
Benim de öyle oldu. Hatta üçüncü günü başladı uyuyamıyorum yatamıyorum felaket bir ağrı. Kendi kendime diyorum ya önceden adet öncesi de benim böyle bir bel ağrım olmazdi bu nedir acaba çok mu yattim dedim. Meğer tutunma agrisiymis çok şükür pozitif oldu. Eğer önceden böyle bir ağrı yasamadiysan belirti olma ihtimali varSelam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn
Kaçıncı gününüzBemde de baştan beri belirtiler vardı bugün idrar testi yaptım silik çıktı yarın yine yapacağım inşallah pozitif olur
Peki gectimi yada kacıncı günü gecti ağrınızBenim de öyle oldu. Hatta üçüncü günü başladı uyuyamıyorum yatamıyorum felaket bir ağrı. Kendi kendime diyorum ya önceden adet öncesi de benim böyle bir bel ağrım olmazdi bu nedir acaba çok mu yattim dedim. Meğer tutunma agrisiymis çok şükür pozitif oldu. Eğer önceden böyle bir ağrı yasamadiysan belirti olma ihtimali var
İnşallah hayırlı güzel sonuç alırsın
3. Gün basladi 7. Güne kadar devam ettiPeki gectimi yada kacıncı günü gecti ağrınız
Öyle zaten bi umut iste :) cok tesekkür ederm saglıkla kucagınıza alırsınız insallah3. Gün basladi 7. Güne kadar devam etti
8 de hala vardi ama azaldı
Test yapacağım gün 9. Gün çok.hafif hissediyordum
Bide 6. Gün sabaha karşı göğüs hassasiyeti hissetmeye.basladim hala devam ediyor giderek arttı
Aslında bunlari söylüyorum ama ilaçlar da yapmış olabilir. Çünkü hiç belirti yasamayip pozitif sonuç alanlar da oldu
Mutlaka belirti olacak diye şart yok
Rica ederim, inşallahÖyle zaten bi umut iste :) cok tesekkür ederm saglıkla kucagınıza alırsınız insallah
9. GünümKaçıncı gününüz
Ben 5. Günü çok kötü baş ağrısı, sırt, bacak ağrısı yaşadımSelam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?