Transfer sonrası baş ve bel ağrısı kızlar bakın lütfenn:(

minnkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2025
19
15
3
29
Selam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn

Bemde de baştan beri belirtiler vardı bugün idrar testi yaptım silik çıktı yarın yine yapacağım inşallah pozitif olur

Belki sizinde öyledir inşallah da öyledir kullandığımız ilaçlarında etkisi oluyordur

Benim de öyle oldu. Hatta üçüncü günü başladı uyuyamıyorum yatamıyorum felaket bir ağrı. Kendi kendime diyorum ya önceden adet öncesi de benim böyle bir bel ağrım olmazdi bu nedir acaba çok mu yattim dedim. Meğer tutunma agrisiymis çok şükür pozitif oldu. Eğer önceden böyle bir ağrı yasamadiysan belirti olma ihtimali var
İnşallah hayırlı güzel sonuç alırsın

Masallah saglıkla kucagınıza alırsınız insallah darısı benimde basıma insallah tutunma belirtisidir dua edin benim icinde

Peki gectimi yada kacıncı günü gecti ağrınız

Peki gectimi yada kacıncı günü gecti ağrınız
3. Gün basladi 7. Güne kadar devam etti
8 de hala vardi ama azaldı
Test yapacağım gün 9. Gün çok.hafif hissediyordum
Bide 6. Gün sabaha karşı göğüs hassasiyeti hissetmeye.basladim hala devam ediyor giderek arttı
Aslında bunlari söylüyorum ama ilaçlar da yapmış olabilir. Çünkü hiç belirti yasamayip pozitif sonuç alanlar da oldu
Mutlaka belirti olacak diye şart yok

Öyle zaten bi umut iste :) cok tesekkür ederm saglıkla kucagınıza alırsınız insallah

Ben 5. Günü çok kötü baş ağrısı, sırt, bacak ağrısı yaşadım

Benimde 11.günüm transfer sonrası 5.günden beridir göğüs ağrım var kasık ağrılarım arada oldu bacağıma da vuruyordu yarın test günüm sonucu öğrenicem inşallah. Bu gece de belime bıçak saplanır gibi bi ağrı var inşallah kötüye işaret değildir

T+3 teyim iki gün kasık ağrılarım oluyordu bugün de sabah biraz yokladı daha da yok diğer günlerden hiçbir fark yok

Belli oluyor ki belkide senin icin cok iyi biseydir bu bilemeyiz belkide bizde olan seylerde ilaçların etkisi onuda bilemeyiz insallah hepimiz pozitif görürürz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…