benim embriyologum bu konuda beni fazla kaygılandırdı o yüzden soruyorumyok demediler. Kalitesini bile soylemediler. açıkçası benim de kalitesini sormak aklıma gelmedi. bence istersen yaptırdığın merkezdeki embriyologa danış.
benim transferim.pazartesi günü oldu. Henüz bekleme sürecindeyim. inşallah olur bu seferbir de ebelik devam etti mi yardımcı olursan çok sevinirim.
nasıl kaygılandirdi? ne dedi mesela?benim embriyologum bu konuda beni fazla kaygılandırdı o yüzden soruyorumpeki gebelik nasıl sonuçlandı
sizin daha farklı sanırım benim yavaş hızlı yavaş gibi oldu ikinci gün embriyosu.ben sadece bu durumu yaşayan var mı diye merak ediyorumnasıl kaygılandirdi? ne dedi mesela?
Hucrelerin sayisi,birbirine nasil bagli oldugu,gevsek mi sıkı mı,bi de blastosist olusurken kavitenin diger kisma orani vs birsuru detay bilgi var.embriyologun kalitesi neye bağlı. diyorlar ya 1. Kalite vs vs. Hücre sayısı ile mi.ilişkili?
anladim. bir çok ölçüt var. teşekkür ederim yanıt için.Hucrelerin sayisi,birbirine nasil bagli oldugu,gevsek mi sıkı mı,bi de blastosist olusurken kavitenin diger kisma orani vs birsuru detay bilgi var.
dilerim herşey istediğiniz gibi sonuçlanır:)benim transferim.pazartesi günü oldu. Henüz bekleme sürecindeyim. inşallah olur bu sefer
Simdi biraz okudum bu konuyu,onemli olan gunune uygun olup olmamasi.Uygun olmayip yavas buyudugu zaman dondurup transferi daha sonra yapabiliyorlar,cunku implantasyon asamasinda gun uyumsuzlugu varsa rahim ve embriyo birbirini algilayamiyormus.Size soylenen yavas buyuyor olayi bu mu bilmiyorum,bence ara sor bu mu demek diyesizin daha farklı sanırım benim yavaş hızlı yavaş gibi oldu ikinci gün embriyosu.ben sadece bu durumu yaşayan var mı diye merak ediyorum
Tüp bebekte erkek faktörlüyse durum daha kolay oluyor benim bildiğim. Doktorların açıklaması da bu yönde. Embriyonun kalitesini %80 yumurta %20 sperm oluşturuyormuş.Tüp bebek tedavisinde kadın faktörlü tedavi görenler bir şekilde bebişlerine kavuşuyorlar.en azından dört yıldır ben böyle olduğunu gözlemledim.ama sorun erkek kaynaklıysa bu daha zorlu ve çetrefil oluyor.sperm çok daha önemli yumurta bir tanede çıksa döllenip bebek oluyor. Umarım tıp dünyası birazda erkek kısırlığı noktasında ilerleme kaydeder
Senin zaten bugunden bellidir artık. Ben 7. Günde yaptirdim.Kızlar 9. Gün yaptım diyelim gebelik çıkmadı (Allah hayırlısını versin) 11. Gün tekrar yaptıracak mıyım?
Senin zaten bugunden bellidir artık. Ben 7. Günde yaptirdim.
Ben 9unda ysptirdim,test tarihim 24u.Tabiiki daha erken deneyecegim ama doktorun tarihi buCanım kan testini salı günü istediler
Biliyorum memorial den değil misin sende. Bende memorial de yaptirdim. 9. Gün diyorlar. 7. Gün yaptırdım çıkmıştı. Merak içindesin ya o bakımdan söyledim:)Canım kan testini salı günü istediler
Biliyorum memorial den değil misin sende. Bende memorial de yaptirdim. 9. Gün diyorlar. 7. Gün yaptırdım çıkmıştı. Merak içindesin ya o bakımdan söyledim:)
Hayırlısı :) iyi haberler nasip olsun.Korkuyorum birazcık
Amin canım hepimiz için inşallahHayırlısı :) iyi haberler nasip olsun.
bahsedilen gün uyumsuzluğu değil.gününde işlevini tamamlıyor ama hem hızlı hem yavaş olarakSimdi biraz okudum bu konuyu,onemli olan gunune uygun olup olmamasi.Uygun olmayip yavas buyudugu zaman dondurup transferi daha sonra yapabiliyorlar,cunku implantasyon asamasinda gun uyumsuzlugu varsa rahim ve embriyo birbirini algilayamiyormus.Size soylenen yavas buyuyor olayi bu mu bilmiyorum,bence ara sor bu mu demek diye
Valla oyle bisry duymadim,kimse de tam anlayamadi ne demek istedigini,bence bi daha ara sor aksam kafana takarsin bosubosunabahsedilen gün uyumsuzluğu değil.gününde işlevini tamamlıyor ama hem hızlı hem yavaş olarak
Baskalariyla kiyaslamayin kendinizi progesteronun düşükse genelde iğne veriyorlar, ama değilse genelde hap oral yada vaginal genelde vaginal etkilemiyor ama oral alinca sarhoş etkisi yapiyorbelki ikisi de birbirine karışmıştir ağrıların. ben de ilk 3 gün adet sancısına benzer ağrılar oldu ama şiddetli değildi...belime de vurmuştu bu ağrılar.
progestani ben hap olarak alıyorum...sizce iğne daha mi iyidir? çoğu kişinin iğne kullandigini okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?