Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

sizin daha farklı sanırım benim yavaş hızlı yavaş gibi oldu ikinci gün embriyosu.ben sadece bu durumu yaşayan var mı diye merak ediyorum
Simdi biraz okudum bu konuyu,onemli olan gunune uygun olup olmamasi.Uygun olmayip yavas buyudugu zaman dondurup transferi daha sonra yapabiliyorlar,cunku implantasyon asamasinda gun uyumsuzlugu varsa rahim ve embriyo birbirini algilayamiyormus.Size soylenen yavas buyuyor olayi bu mu bilmiyorum,bence ara sor bu mu demek diye

Tüp bebekte erkek faktörlüyse durum daha kolay oluyor benim bildiğim. Doktorların açıklaması da bu yönde. Embriyonun kalitesini %80 yumurta %20 sperm oluşturuyormuş.

bahsedilen gün uyumsuzluğu değil.gününde işlevini tamamlıyor ama hem hızlı hem yavaş olarak

Baskalariyla kiyaslamayin kendinizi progesteronun düşükse genelde iğne veriyorlar, ama değilse genelde hap oral yada vaginal genelde vaginal etkilemiyor ama oral alinca sarhoş etkisi yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…