Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Bilmiyorum ki canım benim ilk denemem
İğne dediler iğne aldık

Tüp bebekte erkek faktörlüyse durum daha kolay oluyor benim bildiğim. Doktorların açıklaması da bu yönde. Embriyonun kalitesini %80 yumurta %20 sperm

İnşallah öledir canım.ama biz dördüncü tedaviye kaldık öle veya böle. Beni hep her bakkmdan ii olarak değerlendirdiler şimdiye kadar gittiğimiz drlar. İnşallah bu tedavide yüzümüz güler çünkü maddi manevi çok yıprandık

Kızlar şimdi en yakın sonuç alan kim olacak? Ben perşembe transfer oldum hafta perşembe tahlil yaptırayım diyorum

Biliyor musun canım hemen hemen herkes aynı durumda. Çok yıprandık...ben de 4 kez denedim ama iki denemede yumurta gelişmediği için tedavi iptal. İkisinde transfer oldu. İlki negatif bu ikincisi işte...İnşallah hepimiz bu sefer hayırlı haberler alırız

İnşallah canım amin. Daha zor durumda olanlarda var çok şükür tedavi olabiliyoruz yeterki Allah nasip etmiş olsun valti saati gelmiştir inşallah

Kızlar şimdi en yakın sonuç alan kim olacak? Ben perşembe transfer oldum hafta perşembe tahlil yaptırayım diyorum
Bende ayın 7'sinde transfer oldum.Pazartesi gunu 7.gunum idrar testi yaparak başlayacagim bakalm.Daha önceki pozitif sonuçlarımi da böyle öğrendim.Ayrica idrar da hemen çıkmasa bile bazen bir kać saat sonra çıktığı da oluyor.Girip çıkıp bakarım artık

Hadi benden önce çok test yapacak var inşallah umut olursunuz

Hadi benden önce çok test yapacak var inşallah umut olursunuz
İnşallah arka arkaya güzel sonuçlar alırız Allah'ın izniyle en erken ben yapacam gibi duruyor.Yavaştan yaparak alıştırmaya baslayayim kendimi bu iki duygu durumunda olmak beni çok yoruyor tuttu mu yoksa tutmadı mı?Tuttuysa böyle böyle yaparım.Tutmadıysa kahrolurum diyorum

Son düzenleme:
Allah büyüktür canım ya tuttuysada hayırlısı tutmadıysa da
Tedbir bizden taktir Allahtan
Tabiki çok zor maddi manevi çok yıpranıyoruz ama herşeyin vardır vakti saati

Kızlar az önce eşimle tartıştık çok ağladım sinirlerime hakim olmadım yıprattım kendimi şimdi inanılmaz derecede pişmanım ya birşey olduysa kendimi nasıl affedicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…