- 19 Şubat 2016
- 88
- 50
- 38
- 37
Ins benimde transferim pazartesi oldu hayırlı olur ins :)benim transferim.pazartesi günü oldu. Henüz bekleme sürecindeyim. inşallah olur bu sefer
Benim dusuk degil,doktorun tedavisi bu yondeymis.Baskalariyla kiyaslamayin kendinizi progesteronun düşükse genelde iğne veriyorlar, ama değilse genelde hap oral yada vaginal genelde vaginal etkilemiyor ama oral alinca sarhoş etkisi yapiyor
Bilmiyorum ki canım benim ilk denemembelki ikisi de birbirine karışmıştir ağrıların. ben de ilk 3 gün adet sancısına benzer ağrılar oldu ama şiddetli değildi...belime de vurmuştu bu ağrılar.
progestani ben hap olarak alıyorum...sizce iğne daha mi iyidir? çoğu kişinin iğne kullandigini okudum...
Tüp bebekte erkek faktörlüyse durum daha kolay oluyor benim bildiğim. Doktorların açıklaması da bu yönde. Embriyonun kalitesini %80 yumurta %20 sperm
Hadi hayırlısı bakalımBen ayın yedisinde transfer oldum senle hemen hwmen aynı zamanda mı yaptırcaz tahliliben cuma yaptırcam
Biliyor musun canım hemen hemen herkes aynı durumda. Çok yıprandık...ben de 4 kez denedim ama iki denemede yumurta gelişmediği için tedavi iptal. İkisinde transfer oldu. İlki negatif bu ikincisi işte...İnşallah hepimiz bu sefer hayırlı haberler alırızİnşallah öledir canım.ama biz dördüncü tedaviye kaldık öle veya böle. Beni hep her bakkmdan ii olarak değerlendirdiler şimdiye kadar gittiğimiz drlar. İnşallah bu tedavide yüzümüz güler çünkü maddi manevi çok yıprandık
İyi senlede aynı zamandayız sen ne zaman yapcan testiBenim de 9uydu
Sali gunu erken idrar testini yapicamİyi senlede aynı zamandayız sen ne zaman yapcan testi
Bi de kacinci gun embriyosuydu senin?benim 5. Gun embriyosuİyi senlede aynı zamandayız sen ne zaman yapcan testi
İnşallah canım amin. Daha zor durumda olanlarda var çok şükür tedavi olabiliyoruz yeterki Allah nasip etmiş olsun valti saati gelmiştir inşallahBiliyor musun canım hemen hemen herkes aynı durumda. Çok yıprandık...ben de 4 kez denedim ama iki denemede yumurta gelişmediği için tedavi iptal. İkisinde transfer oldu. İlki negatif bu ikincisi işte...İnşallah hepimiz bu sefer hayırlı haberler alırız
Canım salı günü idrar testi yapabilirsin bence ben çünkü forumda okuğum kadarıyla 7 günde çıkıyoBi de kacinci gun embriyosuydu senin?benim 5. Gun embriyosu
Bende ayın 7'sinde transfer oldum.Pazartesi gunu 7.gunum idrar testi yaparak başlayacagim bakalm.Daha önceki pozitif sonuçlarımi da böyle öğrendim.Ayrica idrar da hemen çıkmasa bile bazen bir kać saat sonra çıktığı da oluyor.Girip çıkıp bakarım artıkKızlar şimdi en yakın sonuç alan kim olacak? Ben perşembe transfer oldum hafta perşembe tahlil yaptırayım diyorum
Hadi benden önce çok test yapacak var inşallah umut olursunuzBende ayın 7'sinde transfer oldum.Pazartesi gunu 7.gunum idrar testi yaparak başlayacagim bakalm.Daha önceki pozitif sonuçlarımi da böyle öğrendim.Ayrica idrar da hemen çıkmasa bile bazen bir kać saat sonra çıktığı da oluyor.Girip çıkıp bakarım artık
İnşallah arka arkaya güzel sonuçlar alırız Allah'ın izniyle en erken ben yapacam gibi duruyor.Yavaştan yaparak alıştırmaya baslayayim kendimi bu iki duygu durumunda olmak beni çok yoruyor tuttu mu yoksa tutmadı mı?Tuttuysa böyle böyle yaparım.Tutmadıysa kahrolurum diyorumHadi benden önce çok test yapacak var inşallah umut olursunuz
Allah büyüktür canım ya tuttuysada hayırlısı tutmadıysa daİnşallah arka arkaya güzel sonuçlar alırız Allah'ın izniyle en erken ben yapacam gibi duruyor.Yavaştan yaparak alıştırmaya baslayayim kendimi bu iki duygu durumunda olmak beni çok yoruyor tuttu mu yoksa tutmadı mı?Tuttuysa böyle böyle yaparım.Tutmadıysa kahrolurum diyorum
Benim de ilk,fulya bahceci,mustafa hocaya gidiyorumCanım salı günü idrar testi yapabilirsin bence ben çünkü forumda okuğum kadarıyla 7 günde çıkıyo
Benimde dondurulmuş 5. Gün embiyosuydu nerde yaptırdın sen? Ben umut bahçeciye gidiyorum bu ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?