- 9 Ağustos 2017
- 208
- 224
- 18
Yaaa sakin ol yuzunu yika burayi oku,guzel seylerden bahsedelim,esinle de baris,buyutme olayi,gerekirse alttan al bebis icinKızlar az önce eşimle tartıştık çok ağladım sinirlerime hakim olmadım yıprattım kendimi şimdi inanılmaz derecede pişmanım ya birşey olduysa kendimi nasıl affedicem
Benim de bu 11 günlük dönemde çok ağladığım günler oldu bizde tartıştık hatta dedimki bu strese bebek mi kalır?kaldı çok şükür bir şey olmaz eğer nasibimizde varsa inşallahKızlar az önce eşimle tartıştık çok ağladım sinirlerime hakim olmadım yıprattım kendimi şimdi inanılmaz derecede pişmanım ya birşey olduysa kendimi nasıl affedicem
canim malesef dengesiz bir bölünme olduğu için yani kaliteleri çok iyi degilsizin daha farklı sanırım benim yavaş hızlı yavaş gibi oldu ikinci gün embriyosu.ben sadece bu durumu yaşayan var mı diye merak ediyorum
Memorial şişli denediniz mi?Allah yardımcınız olsun.İnşallah öledir canım.ama biz dördüncü tedaviye kaldık öle veya böle. Beni hep her bakkmdan ii olarak değerlendirdiler şimdiye kadar gittiğimiz drlar. İnşallah bu tedavide yüzümüz güler çünkü maddi manevi çok yıprandık
Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun ben iki defa acıbadem maslak iki defada istanbul tüp bebekte denedimMemorial şişli denediniz mi?Allah yardımcınız olsun.
İyi yerlerde denemişsin. Demekki daha vakti saati var.Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun ben iki defa acıbadem maslak iki defada istanbul tüp bebekte denedim
Canım bende 5. Gün embriyosu benim test günüm onbir gün sonra seninki kaç günBenim 7.gunum bugun cok az acik kahverengi lekem geldi test gunum sali ama pazartesi idrardan bakicam evde. 5.gun embriyosu 2 tane koydurdum.
Benim 10.gun test yapmami istediler ayin 5'inde transfer oldum 15'inde test yaptir sonucu bize bildir dediler.Canım bende 5. Gün embriyosu benim test günüm onbir gün sonra seninki kaç gün
aynen canım ben de 3. ve 4. gün eşimle tartıştım. ağladım kendimi tutamadım. seni çok iyi anlıyorum....inşallah birsey olmamıştır bebislerimize...İnşallah.. nolur öle olsun.çok teşekkürler bende bu strese üzüntüye kalmamıştır diorum bugün kritikti altıncı gün
canım sen hissettin mi içinde onun varlığını? neler hissettin 11 gün boyunca? bizi biraz bilgilendirir misin? tabiki herkesin ayni degil bünyesi.Benim de bu 11 günlük dönemde çok ağladığım günler oldu bizde tartıştık hatta dedimki bu strese bebek mi kalır?kaldı çok şükür bir şey olmaz eğer nasibimizde varsa inşallah
İnşallah canım.hala o kadar üzgünümki o kadar sıkıntı çekiyoruz kesinlikle kıymeti yok.gerçi artık ilgide beklemiyorum değerde bilmesin. Önemli değil.inşallah bu sefer olur bunca sıkıntıya Allah yüzümüze baksın. Senin test günü ne zamanaynen canım ben de 3. ve 4. gün eşimle tartıştım. ağladım kendimi tutamadım. seni çok iyi anlıyorum....inşallah birsey olmamıştır bebislerimize...
benim test günüm 19 ağustosta...ben erken bakmak istemiyorum. Eğer tuttuysa (hayırlısı ise) nasıl olsa öğrenince mutlu olucam, tutmadiysaİnşallah canım.hala o kadar üzgünümki o kadar sıkıntı çekiyoruz kesinlikle kıymeti yok.gerçi artık ilgide beklemiyorum değerde bilmesin. Önemli değil.inşallah bu sefer olur bunca sıkıntıya Allah yüzümüze baksın. Senin test günü ne zaman
İnşallah canım içine doğmuştur. Morale öyle çok ihtiyacım vardıkibenim test günüm 19 ağustosta...ben erken bakmak istemiyorum. Eğer tuttuysa (hayırlısı ise) nasıl olsa öğrenince mutlu olucam, tutmadiysabunu ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi gibi.
Seninki tutacak inşallah. 5. gün embriyosu gayet kalitelidir diye düşünüyorum.üstelik rahminde bir sıkıntı yoksa çikolata kisti gibi tutması yakındır
bir de inşalllah tutsun benimki herkesin ki tutar gibi geliyor bana. Eğer tutsun herkese moral vericem. Çünkü çok iyi bir hasta değilim doktorlara göre...doktorun birine nasıl beslenirsem yumurtalar sağlıklı olur dedim. bana olmayan şeyin ne sağlığı dediİnşallah canım.hala o kadar üzgünümki o kadar sıkıntı çekiyoruz kesinlikle kıymeti yok.gerçi artık ilgide beklemiyorum değerde bilmesin. Önemli değil.inşallah bu sefer olur bunca sıkıntıya Allah yüzümüze baksın. Senin test günü ne zaman
Kim bunu diyen,bi doktor boyle konusamaz,sikayet etbir de inşalllah tutsun benimki herkesin ki tutar gibi geliyor bana. Eğer tutsun herkese moral vericem. Çünkü çok iyi bir hasta değilim doktorlara göre...doktorun birine nasıl beslenirsem yumurtalar sağlıklı olur dedim. bana olmayan şeyin ne sağlığı dedi:))). Güler misin Ağlar mısın?
bu olay üzerinden 1 yıl belki daha fazla geçti...tarihi dahi unuttum. Zaten o sözünden sonra bir daha gitmedim kendisine. Şikayet etmek o anda hiç aklıma gelmedi. şaşırdım ve üzüldüm. En azından hastanesinin Başhekimine bile şikayet etsem olurdu. Ankaranın çok bilinen özel bir hastanesinde doktor.Kim bunu diyen,bi doktor boyle konusamaz,sikayet et
Ama gerçekten nasıl böyle konuşabiliyor Allah böylelerini karşımıza çıkarmasın.üzme kendini canım hepimiz bir yumurtayla bir spermden dünyaya geldik.inşallah bizimde olacakbu olay üzerinden 1 yıl belki daha fazla geçti...tarihi dahi unuttum. Zaten o sözünden sonra bir daha gitmedim kendisine. Şikayet etmek o anda hiç aklıma gelmedi. şaşırdım ve üzüldüm. En azından hastanesinin Başhekimine bile şikayet etsem olurdu. Ankaranın çok bilinen özel bir hastanesinde doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?