Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kızlar az önce eşimle tartıştık çok ağladım sinirlerime hakim olmadım yıprattım kendimi şimdi inanılmaz derecede pişmanım ya birşey olduysa kendimi nasıl affedicem
Yaaa sakin ol yuzunu yika burayi oku,guzel seylerden bahsedelim,esinle de baris,buyutme olayi,gerekirse alttan al bebis icinBosverrr

Kızlar az önce eşimle tartıştık çok ağladım sinirlerime hakim olmadım yıprattım kendimi şimdi inanılmaz derecede pişmanım ya birşey olduysa kendimi nasıl affedicem
Benim de bu 11 günlük dönemde çok ağladığım günler oldu bizde tartıştık hatta dedimki bu strese bebek mi kalır?kaldı çok şükür bir şey olmaz eğer nasibimizde varsa inşallah

İnşallah.. nolur öle olsun.çok teşekkürler bende bu strese üzüntüye kalmamıştır diorum bugün kritikti altıncı gün

Memorial şişli denediniz mi?Allah yardımcınız olsun.

İnşallah.. nolur öle olsun.çok teşekkürler bende bu strese üzüntüye kalmamıştır diorum bugün kritikti altıncı gün
aynen canım ben de 3. ve 4. gün eşimle tartıştım. ağladım kendimi tutamadım. seni çok iyi anlıyorum....inşallah birsey olmamıştır bebislerimize...

Benim de bu 11 günlük dönemde çok ağladığım günler oldu bizde tartıştık hatta dedimki bu strese bebek mi kalır?kaldı çok şükür bir şey olmaz eğer nasibimizde varsa inşallah
canım sen hissettin mi içinde onun varlığını? neler hissettin 11 gün boyunca? bizi biraz bilgilendirir misin? tabiki herkesin ayni degil bünyesi.

aynen canım ben de 3. ve 4. gün eşimle tartıştım. ağladım kendimi tutamadım. seni çok iyi anlıyorum....inşallah birsey olmamıştır bebislerimize...
İnşallah canım.hala o kadar üzgünümki o kadar sıkıntı çekiyoruz kesinlikle kıymeti yok.gerçi artık ilgide beklemiyorum değerde bilmesin. Önemli değil.inşallah bu sefer olur bunca sıkıntıya Allah yüzümüze baksın. Senin test günü ne zaman

benim test günüm 19 ağustosta...ben erken bakmak istemiyorum. Eğer tuttuysa (hayırlısı ise) nasıl olsa öğrenince mutlu olucam, tutmadiysa bunu ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi gibi.
Seninki tutacak inşallah. 5. gün embriyosu gayet kalitelidir diye düşünüyorum.üstelik rahminde bir sıkıntı yoksa çikolata kisti gibi tutması yakındır

İnşallah canım içine doğmuştur. Morale öyle çok ihtiyacım vardıki senin ki de benim kide hakeden bekleyen herkesin kide tutsun inşallah

bir de inşalllah tutsun benimki herkesin ki tutar gibi geliyor bana. Eğer tutsun herkese moral vericem. Çünkü çok iyi bir hasta değilim doktorlara göre...doktorun birine nasıl beslenirsem yumurtalar sağlıklı olur dedim. bana olmayan şeyin ne sağlığı dedi :))). Güler misin Ağlar mısın?

Kim bunu diyen,bi doktor boyle konusamaz,sikayet et

Kim bunu diyen,bi doktor boyle konusamaz,sikayet et
bu olay üzerinden 1 yıl belki daha fazla geçti...tarihi dahi unuttum. Zaten o sözünden sonra bir daha gitmedim kendisine. Şikayet etmek o anda hiç aklıma gelmedi. şaşırdım ve üzüldüm. En azından hastanesinin Başhekimine bile şikayet etsem olurdu. Ankaranın çok bilinen özel bir hastanesinde doktor.

Ama gerçekten nasıl böyle konuşabiliyor Allah böylelerini karşımıza çıkarmasın.üzme kendini canım hepimiz bir yumurtayla bir spermden dünyaya geldik.inşallah bizimde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…