Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Ama gerçekten nasıl böyle konuşabiliyor Allah böylelerini karşımıza çıkarmasın.üzme kendini canım hepimiz bir yumurtayla bir spermden dünyaya geldik.inşallah bizimde olacak
Aynen katılıyorum. birde çok bilinen bir hastanenin doktoru...inşallah insan psikolojisininden anlayan, ticari düşünmeyen doktorlar çıkar karşımıza...inşallah olacak :)

Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedim acil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim

Hayirli ugurlu olsun,darisi basimiza

ikinci güzel haberi aldık inşallah...inanamiyorsun şimdi. Allah kucağına almayi da nasip etsin. nolur bize de böyle bir sürpriz olsun... (hayırlısı ise)

kaçıncı denemendi peki? kaçinci gün embriyosu idi?

ikinci güzel haberi aldık inşallah...inanamiyorsun şimdi. Allah kucağına almayi da nasip etsin. nolur bize de böyle bir sürpriz olsun... (hayırlısı ise)
Aminnnn... Rabbim insss hepinizin hepimizin emegini bosa cikarmasin.Rabbim hetkese yasatsin. Getcekten dusmanima bile yasaymasin. Gercekten hala inanamiyorum Yarin yekrar gidip kam verecegim.

İnşallah hepimiz yaşarız bu mutluluğu.çok sevindim kucaklarımız dolsun aminbu arada bu lekelenmw illa olmalı mı herkeste oluyo mu

canım sen hissettin mi içinde onun varlığını? neler hissettin 11 gün boyunca? bizi biraz bilgilendirir misin? tabiki herkesin ayni degil bünyesi.
Hayır canım inan hiçbir şey hissetmedim halada hissetmiyorum içimde varlığına dair... ilk bebeğimdede 7. Haftada bulantılar başlayana kadar bi fark hissetmemiştim. Kasık ağrılarından adet olacakmışım gibi hissediyor ve korkuyordum hala da öyle sanki adetim gelecek gibi. İnşallah tutunur seninki de ben de hala net sevinemiyorum bugün 12. Gün. Ve eşimin tek derdi gezmek tozmak eve tıkılmışız diye sitem edip duruyor... hatta bi keresinde çok sıkıldım bu işten keşke başlamasaydık tutmasın istemiyorum bile dedi sinirle. Ama umrumda değil ben bu çocuğu kızıma kardeş kendime evlat istiyorum. Varsın 1 ay evde oturayım ne olacak allahın günü mü yok gezecek ? İnsanlar 5-6 kez deniyor olmuyor bizim ilk deneme tuttu diye şükredeceğine yaz tatilini evde geçiriyorum diye suratını asacaksa assın. Sen de boşver takmamaya çalış ben gün içinde aklıma geldikçe elimi karnıma koyup ayetel kursi okuyorum dua ediyorum. Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok Allah gönlümüze ferahlık versin inşallah.

:))) inşallah. sizin hayırlı haberleriniz bize ümit veriyor bakalim inşallah. Eşler öyle. Dayanıklı değiller. Benim eşim üsengeç biridir. Şimdi ister istemez bütün işler ona kaldı...biraz önce iş yapiyorken yanına gittim. Ne hissediyorsun dedim gülerek? sıkılmış bir halde keşke bana transfer etselerdi dedi :))) Aaaa bizimki daha stresli dedim.

Ahahaaa bu cok iyiymis iste :)))

Aynen benimki de çok üşengeç sürekli isyan ediyor e diyorum biz normalde bu işleri katkat fazlasıyla yapıyoruz üstüne çalışıp eve para getiriyor çocuk bakıyoruz sesimiz çıkıyor mu?

Gözün aydın darısı bize olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…