kaçıncı denemeniz? konulariniza baktim hep yemek üzerine. iştahımi kabarttiniz :)))Ya bende farkındayım sa psikolojik bi durum hemen bişi olsunda hissedeyim istiyorsun . Bu tedavi sonunda kafama huniyi koyacaklar benim
Amin inşallah bir nisan annesi daha :)Allah gani gani razi olsun.. 7 yullik bir stres ki Allah kimseye yasatmasin. Allah hepimizn emegini bosa cikarmasin... bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsn ins...
Hahahakaçıncı denemeniz? konulariniza baktim hep yemek üzerine. iştahımi kabarttiniz :)))
Hayırlı olsun sağlıkla doğur canımÇok şükür biz gün saymayı bitirdik darısı sizin başınıza inşallah
Bugun 12. Gün
Günler öyle veya böyle geçiyor inşallah emekleriniz boşa çıkmaz olumlu sonuç alır herkes
Bu sıralar genelde hep pozitif sonuçlar duyuyoruz hep böyle devam etsin
Hayırlı olsun canım bizlere de dua et.darısı bize inşallahhhÇok şükür biz gün saymayı bitirdik darısı sizin başınıza inşallah
Bugun 12. Gün
Günler öyle veya böyle geçiyor inşallah emekleriniz boşa çıkmaz olumlu sonuç alır herkes
Bu sıralar genelde hep pozitif sonuçlar duyuyoruz hep böyle devam etsin
Çok erken 6. GünBendeki sabırsızlık durumunun sonu test oldu.idrar testi 6.gun negatifbiraz önce yaptım beklemiş idrar bile değildi ama ona bile umutlandım.bekleyen testlerimle yarın ve diğer günler yola devam
bence erken olmuş. Şimdi stres yaparsınız da...Bendeki sabırsızlık durumunun sonu test oldu.idrar testi 6.gun negatifbiraz önce yaptım beklemiş idrar bile değildi ama ona bile umutlandım.bekleyen testlerimle yarın ve diğer günler yola devam
Çok erken 6. Gün
Benim 3. Gün embriyosu 8. Gün erken gebelik testinde çıktı
Yok çok stres olmadım açıkçası kendimi böyle böyle alıştırmak istiyorum yavaştan iki durumadabence erken olmuş. Şimdi stres yaparsınız da...
Evet canım var tebrik ederim hamilesin wallaKizlar simdi tekrar baktim silik 2. Cizgi var sanki dimi?Eki Görüntüle 2033175
Bencede varKizlar simdi tekrar baktim silik 2. Cizgi var sanki dimi?Eki Görüntüle 2033175
7. Gün normal test yapmıştım çıkmamıştıBenimki de 3.gun embriyosu geçen yılki gebeliğini 7.gun öğrenmiştim ona güvenip yaptim.dondurulmuş embriyo olması etkili mı bilmiyorum.siz 7.gun de yapmışmiydiniz?
Var vallaaaa yasasinnnKizlar simdi tekrar baktim silik 2. Cizgi var sanki dimi?Eki Görüntüle 2033175
Canım çok erken yamışsın boş yere moralini bozma azcık sabırBendeki sabırsızlık durumunun sonu test oldu.idrar testi 6.gun negatifbiraz önce yaptım beklemiş idrar bile değildi ama ona bile umutlandım.bekleyen testlerimle yarın ve diğer günler yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?