Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Siz şu an hamile misiniz?
8.gün sabah aynı böyle hayalet çift çizgi gördüm 9.gün kan testim 140 çıktı yarın 13.gün tekrar kan vericeminşaallah artış iyidir tani hayırlısıyla.Darısı başına inşaalah aile hekimine incecik 2.çizgiyigördüm dedim hayrlı olsın olmasa hiçbişey çıkmazdı demişti.

Ah inşallah, çoğu kişi pozitif gördü gibi bu ay...İnşallah devamı da gelir.
İçinizde onun varlığını hissettiniz mi?

Yok canım hiçbişey hisstmedim ama ben daha çok negatife hazrlamıştım kendini çok üzülmeyim diye ufak tefek belirtileri bile bana öyle geliyordur adet belirtisidir diyordum.

Yok canım hiçbişey hisstmedim ama ben daha çok negatife hazrlamıştım kendini çok üzülmeyim diye ufak tefek belirtileri bile bana öyle geliyordur adet belirtisidir diyordum.
İşte o belirtiler nelerdi? merak ettim :)...Ben de hiçbir belirti yok şimdilik...bugün 7. günüm...Erken test yaptırmayı düşünmüyorum ben...Zamanı gelince nasıl olsa öğreneceğim

Ben belirtilerden hissettim bicak saplanir gibi sanci oldu bikac kez, adet olacakmisim gibi agrim var bikac gundur ve dun de acik kahverengi leke geldi biraz. Cogu kisi bunlarin ilaclarin etkisi oldugunu soyler ama bence gebelik belirtisi cunku gecen yıl dogal yollardan hamile kalmistim ve ayni belirtileri o zamanda yasamistim. Ama dusuk riski vardi kese cok asagidaydi ve degerlerim dusmeye baslamisti dolayisiyla dusuk yaptim ama onda kendi hatam cok vardi hic dikkat etmemistim.
Hic belirti yasamayip hamile kalan cok kisi var elbette. Ben sadece kendim gecen yilda ayni seyleri yasayinca bu sefer tuttugunu hissettim umarim kanda da cikar ve hayirlisiyla devam eder hepimizin.

C
İşte o belirtiler nelerdi? merak ettim :)...Ben de hiçbir belirti yok şimdilik...bugün 7. günüm...Erken test yaptırmayı düşünmüyorum ben...Zamanı gelince nasıl olsa öğreneceğim
Çok hafif bel ağrısı birde yürürken kasıklarıma bişey baskı yapıyor gibiydi başka hiç bişey yok göğüslerde falanbi değişiklik yok

Ben
C

Çok hafif bel ağrısı birde yürürken kasıklarıma bişey baskı yapıyor gibiydi başka hiç bişey yok göğüslerde falanbi değişiklik yok
kan testinde böyle 0,1 falan görünce çokkötü oluyorm önceden evdeki testte negatifi görünce biraz alıştırıyon kendini iki dırumu da yaşamış biri olarak söylüyorm evde test yapmayı düşünrsen de 9.gün sabah falan yap varsa çıkar.

Günaydın herkese
ben dün gece hiç uyuyamadim. sabah 6 gibi uyudum. sabah 8 gibi kalktim ilaç için...dün gece heryerim kaşındı. öyle deli gibi kaşindim. ilaçların etkisi mi psikolojik mi çözemedim. böyle sorun yaşayan var mi aranızda? keşke gebelik belirtisi olsa..

İnşallah belirtidir canım. Bende öyle bir belirti yok

Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Sonuç pozitif çıktığı takdirde bir kadın doğum uzmanına gitmek gerekiyor mu?
Sonucu alınca kendi doktorumu arıcam o yönlenririr sanırım canm henüz kadın doğumcuya da gitsek kese falan görünmez sanırım bi süre beklemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…