BeeeenGünaydın herkese
ben dün gece hiç uyuyamadim. sabah 6 gibi uyudum. sabah 8 gibi kalktim ilaç için...dün gece heryerim kaşındı. öyle deli gibi kaşindim. ilaçların etkisi mi psikolojik mi çözemedim. böyle sorun yaşayan var mi aranızda? keşke gebelik belirtisi olsa..
Yok canım sanmıyorum. dün gece uyumayinca yine de araştırdım netten gebelik belirtisi mi diye? hiç öyle birşey yazmamislar...muhtemelen ilaçların topyekûn etkisi oldu.İnşallah belirtidir canım. Bende öyle bir belirti yok
ben de aynen korkuyorum....Bende bugün hiç belirti yok yedinci günüm aslında stres sanki sona doğru daha çok artıyorçok korkmaya başladım
bence ne yapalım biliyor musun? son günleri ne internet başında ne de bu foruma girerek geçirmeyelim. daha fazla stres oluyoruz..başka işler bulalım. ben bugünden itibaren bunu yapıcam.Bende bugün hiç belirti yok yedinci günüm aslında stres sanki sona doğru daha çok artıyorçok korkmaya başladım
Ne yapalım mesela??ben dışarı çıkıcam bugün bira gezmeyebence ne yapalım biliyor musun? son günleri ne internet başında ne de bu foruma girerek geçirmeyelim. daha fazla stres oluyoruz..başka işler bulalım. ben bugünden itibaren bunu yapıcam.
yagmuryildirim89 senin tahlil gününde bugün sanırım öyle demiştin. Sen ne yaptın?
iyi fikir bence :)Ne yapalım mesela??ben dışarı çıkıcam bugün bira gezmeye
Canım bugün idrarda çokk silik bi çizgi var hadi hayırlısı esas tahlil yarın[/QUOTE
Oo süper. Hadi inşallah. Hayırlı haber bekliyoruz.
Oo süper. Hadi inşallah. Hayırlı haber bekliyoruz.Canım bugün idrarda çokk silik bi çizgi var hadi hayırlısı esas tahlil yarın
korkma doktor normal demişse normal bir durumdur. Yukarıdaki mesajim senin icindiArkadaşlar selamun aleykum. Ne olur biri bana bir fikir versin. Benim transferimin 6.günü. Dün gece yoğun adet sancım oldu şimdide kan geldi. Hani böyle adetin ilk günü tam sökülemez ya insan aynen öyle bir kan. Doktoruma yazdım normal dedi ama ben adet oldum gibi hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Ben oldum 9. Gün gece o kadar panik oldumki ağlaya ağlaya... acilde düşük önleyici bile yaptırdım. Benimki sulu kıvamlı açık renkti. Sonradan anladımki yerleşme kanamasıymış. Ama ömrümden ömür gitti.Arkadaşlar selamun aleykum. Ne olur biri bana bir fikir versin. Benim transferimin 6.günü. Dün gece yoğun adet sancım oldu şimdide kan geldi. Hani böyle adetin ilk günü tam sökülemez ya insan aynen öyle bir kan. Doktoruma yazdım normal dedi ama ben adet oldum gibi hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Şuan benimde ömrümden ömür gidiyor. Eşim istersen acile gidelim dedi ama daha çok erken 6.gün Benim kanamam aynen adetimin ilk günü olan gibi yani çok değil pembemsi ama leke lekede değil sildikçe pembe geldi. Adet oldum diye düşünüyorum hâla Bu 2.denemem ilkinde adet tarihimden bile geç olmuştum şimdi adete 4 gün var bu kan neyin nesi kafam karıştı. Moralim bozuldu.Ben oldum 9. Gün gece o kadar panik oldumki ağlaya ağlaya... acilde düşük önleyici bile yaptırdım. Benimki sulu kıvamlı açık renkti. Sonradan anladımki yerleşme kanamasıymış. Ama ömrümden ömür gitti.
Mesajın için çok teşekkür ederim. Doktor normal dedi ama ah benim kalbime söz geçiremiyorum çünkü adet başlangıcımın tıpatıp aynısı aynı ağrı aynı başlangıç.korkma doktor normal demişse normal bir durumdur. Yukarıdaki mesajim senin icindi
Tutunma kanamasi olabilir ...benim daha onceki tedavimde biraz lekelenme olmustu 7 8 9 cu gunlerde ama pozitif almistimŞuan benimde ömrümden ömür gidiyor. Eşim istersen acile gidelim dedi ama daha çok erken 6.gün Benim kanamam aynen adetimin ilk günü olan gibi yani çok değil pembemsi ama leke lekede değil sildikçe pembe geldi. Adet oldum diye düşünüyorum hâla Bu 2.denemem ilkinde adet tarihimden bile geç olmuştum şimdi adete 4 gün var bu kan neyin nesi kafam karıştı. Moralim bozuldu.
İnşallah yerleşmedir. 5 senedir tedavi görüyorum. 1 aşılama 1 tüp bu 2.tüp tedavim. Öncesi histeroskopi polip ameliyatı vs.artık yoruldum. Yine de Allah'tan gelen her şeye hamd olsun. Beterinden korusun Allah hepimizi.Tutunma kanamasi olabilir ...benim daha onceki tedavimde biraz lekelenme olmustu 7 8 9 cu gunlerde ama pozitif almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?