Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Beeeen
Benim bacaklarım kollarım deli gibi kaşındı 4. Gün hala ara ara kaşınıyor. Progestan yapıyo olabilir dedi hemşire

Bende bugün hiç belirti yok yedinci günüm aslında stres sanki sona doğru daha çok artıyor çok korkmaya başladım
bence ne yapalım biliyor musun? son günleri ne internet başında ne de bu foruma girerek geçirmeyelim. daha fazla stres oluyoruz..başka işler bulalım. ben bugünden itibaren bunu yapıcam.

Arkadaşlar selamun aleykum. Ne olur biri bana bir fikir versin. Benim transferimin 6.günü. Dün gece yoğun adet sancım oldu şimdide kan geldi. Hani böyle adetin ilk günü tam sökülemez ya insan aynen öyle bir kan. Doktoruma yazdım normal dedi ama ben adet oldum gibi hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

yaşamadım ama senle bir bilgi paylaşayım:
Adet ile uyumlu olduğu düşünülen kanama olmuş olsa dahi günü geldiğinde gebelik testi yapılmalıdır. Çünkü bazen gebelik oluştuğu halde embriyonun rahim içine yerleşmesine bağlı vajinal kanama olabilir.

korkma doktor normal demişse normal bir durumdur. Yukarıdaki mesajim senin icindi

Ben oldum 9. Gün gece o kadar panik oldumki ağlaya ağlaya... acilde düşük önleyici bile yaptırdım. Benimki sulu kıvamlı açık renkti. Sonradan anladımki yerleşme kanamasıymış. Ama ömrümden ömür gitti.

Bende bugun 11 gunumdu kan verdim ..sonuc negatif..1.20 degerim benim minnak beni birakmisilaclarimi biraktim ama hala adet belirtisi yok

Şuan benimde ömrümden ömür gidiyor. Eşim istersen acile gidelim dedi ama daha çok erken 6.gün Benim kanamam aynen adetimin ilk günü olan gibi yani çok değil pembemsi ama leke lekede değil sildikçe pembe geldi. Adet oldum diye düşünüyorum hâla Bu 2.denemem ilkinde adet tarihimden bile geç olmuştum şimdi adete 4 gün var bu kan neyin nesi kafam karıştı. Moralim bozuldu.

korkma doktor normal demişse normal bir durumdur. Yukarıdaki mesajim senin icindi
Mesajın için çok teşekkür ederim. Doktor normal dedi ama ah benim kalbime söz geçiremiyorum çünkü adet başlangıcımın tıpatıp aynısı aynı ağrı aynı başlangıç.

Tutunma kanamasi olabilir ...benim daha onceki tedavimde biraz lekelenme olmustu 7 8 9 cu gunlerde ama pozitif almistim

Tutunma kanamasi olabilir ...benim daha onceki tedavimde biraz lekelenme olmustu 7 8 9 cu gunlerde ama pozitif almistim
İnşallah yerleşmedir. 5 senedir tedavi görüyorum. 1 aşılama 1 tüp bu 2.tüp tedavim. Öncesi histeroskopi polip ameliyatı vs.artık yoruldum. Yine de Allah'tan gelen her şeye hamd olsun. Beterinden korusun Allah hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…