Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Amin cnm bende 4 defa tup bebek denemesi yaptim 3 denememde 1 oglum oldu..pozitif oldugum denemede biraz adet olcakmisim gibi agrim olmustu lekelenme olunca 10 gun test yaptim pozitifti..bu 4 denememdi ve negatif

Allah yardimciniz olsun ...gercekten zor yasamayan bilmez

Amin cnm bende 4 defa tup bebek denemesi yaptim 3 denememde 1 oglum oldu..pozitif oldugum denemede biraz adet olcakmisim gibi agrim olmustu lekelenme olunca 10 gun test yaptim pozitifti..bu 4 denememdi ve negatif
Allah oğlunu sana bağışlasın ve tez vakit oğluna bir kardeş sana hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Çok zor negatifi almak biliyorum ama senin en azından tesellin var öyle düşün. İnşallah yine nasip eder Allah.

Cnm daha deneyemeyecegim ..param bile olsa cunku ...fsh yukselmis ve cok az yumurta cikti yuksek doz kullanmama ragmen 4 yumurta gozukuyordu 3 tane cikmis 3 dollendi fakat birinde kararma olmus ..nasil biseyse. Diger iki taneden birinin gelisimi durdu tek embriyo transfer ettiler..o da negatif..
Ama en azindan bir evladim var rabbim hic anne olmayanlarada tattirsin anneliği..

Bazen güzel bazen de kötü haberler alıyoruz....

İnşallah bundan sonra hep iyi haberler alırız...peşpeşe herkes yazar artık...
İnşallah. Dua edelim birbirimize. Belki içimizden birinin ağzı dualıdır. Allah hepimize evlat sevgisi tattırsın hemde kızıda erkeğide tatmak nasip olsun inşallah tüm isteyene.

Simdi stres uzuntu yapmaman lazim.Olumlu dusun yerlesmedir insallah zaten aksiyse elinden gelen birsey yok,hic degilse yerlesme oldugunu dusunup iyi dusunup riske etme bebisi

Simdi stres uzuntu yapmaman lazim.Olumlu dusun yerlesmedir insallah zaten aksiyse elinden gelen birsey yok,hic degilse yerlesme oldugunu dusunup iyi dusunup riske etme bebisi
Adet oldum gibi hissediyorum belim karnım ağrıyo yarına belli olur ama kendimi üzmemeye çalışıcam. Buda bizim imtihanımız bana 5 senede çok şey öğretti. Elimden gelen herşeyi yapıcam umut kesmek yok birgün bizde anne olucaz. Hemde birçok anneden daha anne!!

Valla hic oyle bir iddiamiz da olmamali,ben bu konuda cok farkli dusunuyorum.
Hatta belki yasim ilerledigi icin hatta belki tedaviyle fln zorlukla oldugu icin pimpirikli evhamli bir anne olup herseyi cok iyi de beceremeyecegim.Once kendimiz ruhen ve bedenen saglikli olalim ki iyi evlat buyutelim.
Cidden bu isi psikolojik takinti cokuntu haline getirmeden tedavilerimizi olmak en dogrusu.
Burada dikkat ediyorum cogunluk inancli insanlar,herkes kismet tevekkul kader insallah diyor ama olumsuzluklari yasaya yasaya bu laflar biraz dilde kaliyor.
Lutfen moral bulmaya ve vermeye calisalim,dik duralim,eslerimizle iyi gecinip once sagligimiza ve huzurumuza dikkat edelim.Gerisi doktorlarin ve Allahin bilecegi isSevgiler

Buna kesinlikle katılıyorum

Ben orada şunu demek istediğini düşündüm arkadaşın: Daha iyi bakarız anlamında değil de, daha çok çekilen bu zahmetten dolayı fazlasıyla hakediyoruz gibi...

Kesinlikle katılıyorum o kadar kötü davranan bilinçsiz anne görüyorum ki belki evet bizlerde bilinçli davranamıycaz ama tutupta nerden oldu bu çocuk olmasaydı keşke kazara oldu istemiyoduk gibi yada çocuk yapalım dedik yaptık gibi şımarıkça kelimeler sarfetmiycez.çünkü o mucizenin bizim elimizde olmadığını hatta ne kadar zor ihtimallerin bir araya gelerek ortaya çıktığını çooook iyi öğrendik.

Ben orada şunu demek istediğini düşündüm arkadaşın: Daha iyi bakarız anlamında değil de, daha çok çekilen bu zahmetten dolayı fazlasıyla hakediyoruz gibi...
Daha fazla da haketmiyoruz,haketmek diye birsey de yok aslinda.Bedrnimiz ya da esimizin bedeni cocuk yapmaya yetersiz,bunda ne bizim ne de 3-5 tane cocugu olup sigara icip cocuguna duzgun bakmayan vs kotu anne kavramindaki insanlarim sucu var.Herkes kendi hayatini yasiyor,nasil biri cok zeki basarili olup prof oluyor biri ilkokulu zor bitiriyor.Ayni sekilde bakiyorum ben zeka kapasitesi gibi rahim yumurtalik testis hormon kapasitesi var,hepimizin eksik ve fazlaliklari var.
Tamam elimizden geleni yapip tedavi olup her sansi yolu deneyelim ama olmazsa da hayati zindan edip su ölümlü dunyayi kendimize ve esimize zindan etmeyelim derim ben.Bunlar benim fikrim tabiiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…