Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Hopeneverends canim bana da dr ilac verdi fakat transferden sonra tatile gitme planimiz var 4.gun o yuzden acaba hastahaneye gelme gitme isi var mi?
Yok ilaclari verip,test gununu soyleyip,bilgi verip yolladilar.Test gunune kadar gorusmeyecegiz
Tatil plani guzel de dikkat et,sakin bi tatil olsun,yorma kendini

Yok ilaclari verip,test gununu soyleyip,bilgi verip yolladilar.Test gunune kadar gorusmeyecegiz
Tatil plani guzel de dikkat et,sakin bi tatil olsun,yorma kendini
evet evet dr.uma ben gerekirse gitmem dedim oda git sakin iptal etme avantaja donusturelim moral depolayalim dedi.tabi sakin hafif yuruyusler, deniz kum gunes olacak. Dr. Denize girebilirsin desede ben biraz cekiniyorum bakalim gunler neyi gosterecek

evet evet dr.uma ben gerekirse gitmem dedim oda git sakin iptal etme avantaja donusturelim moral depolayalim dedi.tabi sakin hafif yuruyusler, deniz kum gunes olacak. Dr. Denize girebilirsin desede ben biraz cekiniyorum bakalim gunler neyi gosterecek
Bizimkiler 1 hafta denize girmeyin dediler,zaten embriyo cok soguk ya da cok sicaktan da etkilenirmis bence girme denize.Dusu bile ayakta ve ilik al dediler

Hopeneverends ben bugun opu oldum. Acayip karin agrim ve kabizligim vardi. Cok sukur ikiside azaldi simdiye kadar. Ama karin agrim hala hafif var. Sizde de oldu mu?
Birde transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Hep yattiniz mi? Disari ciktiniz mi? Yemek yapma, temizlik falan bunlar nasil oldu??

Bizimkiler 1 hafta denize girmeyin dediler,zaten embriyo cok soguk ya da cok sicaktan da etkilenirmis bence girme denize.Dusu bile ayakta ve ilik al dediler
himm ama deniz simdi iliktir cok soguk degildir zannediyorum ki. Eger bana da oyle derlerse bende girmem hic. Ayaklarimi hafif sokarim birde nerde oldunuz tup bebegi?

Opudan sonra biraz agrim olmustu.
Transferden sonra dinlendim,bugun 5. Gun ve ilk kez sokaga ciktim.ama evde hafif isleri yaptim,kahvalti vs hazirla topla camasir astim fln .Dusu da birisi 6 gun yapmadim yazmisti,onu da ornek alip 4. Gun yaptim,soguk sicak olsun istemedim:)

cok diblenmek de iyi degil diyorlar ama bende ilk 4 gun hep yatarim evde vakit geciririm diyorum. Simdi bi yazi okudum puzzle alabilriz evde oyalanmak icin

Bahceci fulyada,mustafa hoca doktorum
istanbuldasin sanirim benim ankara

ben çoook kötüyüm kızlar. progestani almam gereken saatte almayı unuttum ve çok önemli biliyorsunuz...almam gereken saat gece 2 idi. Bugüne kadar aksatmadan aldım.bugün uyuyakaldim ((

sabah ezaniyla uyandim...prospektusunde unutugunuz en kisa surede alin diyordu. aradan 3 saat geçti inşallah birsey olmaz

herkes nasıl dikkat ediyor yedigine içtiğine, hareketlerine ben bir ilacı bile almayi beceremedim....
kendine haksizlik ediyorsun. Evham yapma bence bende bugun ignem vardi yazmislar kocaman opu gununden itibaren almaya baslayin diye.ben onu gormemisim altta yaziyordu gece 12.15te yaptim gormeyebilirdimde. Alllaha sigin O ol derse olur...

kendine haksizlik ediyorsun. Evham yapma bence bende bugun ignem vardi yazmislar kocaman opu gununden itibaren almaya baslayin diye.ben onu gormemisim altta yaziyordu gece 12.15te yaptim gormeyebilirdimde. Alllaha sigin O ol derse olur...
aradaki fark 1 saat falan olsa sorun etmeyecegim. sakinligimi korumaya çalışıyorum bakalım. 3 saat fazla oldu bence. Zaten 9. güne girdim. olduysa oldu, olmadiysa bu saatten sonra herhangi bir hareketim birşey değiştirecegini sanmiyorum

ilk 3 gün önemli...o ilk 3 günde ben herşeyi yaşadım fazlasiyla. Özellikle stresiii. ağlamayi, eşimle tartışmayi..bir ilacı unuttum sanki ne olacak...transfer sonrası 3. gün dışarıya çıkıp yürüdüm. belki de yatmam gerekiyordu. hayatım hareketlidir benim boş 1 dakika geçiremem. sürekli yatmak bana göre değil malesef. Bazıları bunu çok iyi yapıyor. sürekli sırt üstü yatani okudum ben burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…