- 9 Ağustos 2017
- 208
- 224
- 18
Senin idrar testleri erken gebelik testi mi yoksa normal gebelik testi mi?Ilk 8. Gun pozitif cikmisti degil mi?Tühhh çok üzüldüm ya... gerçekten burda her negatif i okuduğumda derinden üzülüyorum
hastahane baskent dr.da gogsen bey mi?Aynen katılıyorum. birde çok bilinen bir hastanenin doktoru...inşallah insan psikolojisininden anlayan, ticari düşünmeyen doktorlar çıkar karşımıza...inşallah olacak :)
Yok ilaclari verip,test gununu soyleyip,bilgi verip yolladilar.Test gunune kadar gorusmeyecegizHopeneverends canim bana da dr ilac verdi fakat transferden sonra tatile gitme planimiz var 4.gun o yuzden acaba hastahaneye gelme gitme isi var mi?
evet evet dr.uma ben gerekirse gitmem dedim oda git sakin iptal etme avantaja donusturelim moral depolayalim dedi.tabi sakin hafif yuruyusler, deniz kum gunes olacak. Dr. Denize girebilirsin desede ben biraz cekiniyorum bakalim gunler neyi gosterecekYok ilaclari verip,test gununu soyleyip,bilgi verip yolladilar.Test gunune kadar gorusmeyecegiz
Tatil plani guzel de dikkat et,sakin bi tatil olsun,yorma kendini
Bizimkiler 1 hafta denize girmeyin dediler,zaten embriyo cok soguk ya da cok sicaktan da etkilenirmis bence girme denize.Dusu bile ayakta ve ilik al dedilerevet evet dr.uma ben gerekirse gitmem dedim oda git sakin iptal etme avantaja donusturelim moral depolayalim dedi.tabi sakin hafif yuruyusler, deniz kum gunes olacak. Dr. Denize girebilirsin desede ben biraz cekiniyorum bakalim gunler neyi gosterecek
himm ama deniz simdi iliktir cok soguk degildir zannediyorum ki. Eger bana da oyle derlerse bende girmem hic. Ayaklarimi hafif sokarimBizimkiler 1 hafta denize girmeyin dediler,zaten embriyo cok soguk ya da cok sicaktan da etkilenirmis bence girme denize.Dusu bile ayakta ve ilik al dediler
Opudan sonra biraz agrim olmustu.Hopeneverends ben bugun opu oldum. Acayip karin agrim ve kabizligim vardi. Cok sukur ikiside azaldi simdiye kadar. Ama karin agrim hala hafif var. Sizde de oldu mu?
Birde transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Hep yattiniz mi? Disari ciktiniz mi? Yemek yapma, temizlik falan bunlar nasil oldu??
Bahceci fulyada,mustafa hoca doktorumhimm ama deniz simdi iliktir cok soguk degildir zannediyorum ki. Eger bana da oyle derlerse bende girmem hic. Ayaklarimi hafif sokarimbirde nerde oldunuz tup bebegi?
cok diblenmek de iyi degil diyorlar ama bende ilk 4 gun hep yatarim evde vakit geciririm diyorum. Simdi bi yazi okudum puzzle alabilriz evde oyalanmak icinOpudan sonra biraz agrim olmustu.
Transferden sonra dinlendim,bugun 5. Gun ve ilk kez sokaga ciktim.ama evde hafif isleri yaptim,kahvalti vs hazirla topla camasir astim fln .Dusu da birisi 6 gun yapmadim yazmisti,onu da ornek alip 4. Gun yaptim,soguk sicak olsun istemedim:)
istanbuldasin sanirim benim ankaraBahceci fulyada,mustafa hoca doktorum
aldim zaten. nasıl böyle bir hata yapabildm kendime kızıyorum...
kendine haksizlik ediyorsun. Evham yapma bence bende bugun ignem vardi yazmislar kocaman opu gununden itibaren almaya baslayin diye.ben onu gormemisim altta yaziyordu gece 12.15te yaptim gormeyebilirdimde. Alllaha sigin O ol derse olur...herkes nasıl dikkat ediyor yedigine içtiğine, hareketlerine ben bir ilacı bile almayi beceremedim....
çok önemli demişti hemşire hanim. sakın unutmayın diye...yaşayan var mı böyle birşey acaba? herhes dakik mi hassas mi ilaçlar konusunda?herkes nasıl dikkat ediyor yedigine içtiğine, hareketlerine ben bir ilacı bile almayi beceremedim....
aradaki fark 1 saat falan olsa sorun etmeyecegim. sakinligimi korumaya çalışıyorum bakalım. 3 saat fazla oldu bence. Zaten 9. güne girdim. olduysa oldu, olmadiysa bu saatten sonra herhangi bir hareketim birşey değiştirecegini sanmiyorumkendine haksizlik ediyorsun. Evham yapma bence bende bugun ignem vardi yazmislar kocaman opu gununden itibaren almaya baslayin diye.ben onu gormemisim altta yaziyordu gece 12.15te yaptim gormeyebilirdimde. Alllaha sigin O ol derse olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?