Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Günaydın kızlar 6.gun idrar testi yapmistim çıkmamıştı dunde gidip kan testi yaptırdım <0.1 çıktı.Yani transferden sonra altı buçuk gün sonra yaptırmış oldum.Ne bilim varsa birşeyler çıkar diye düşündüm 0,1 den bile küçük çıkmış 5 falan çıksa neyse de.Hayirlisi bakalım kendimi alıştırmaya çalışıyorum ilaçlara devam perşembe tekrar şansımı deneyecem ama pek ümidim de yok

hayırlısı olsun.ben 9. günümdeyim. test yaptırmadim henüz. zamanını bekliyorum. bu arada bugün gece 2 de almam gereken progestani almayi unuttum. sence çok etkiler mi bu saattrn sonra? senin daha önceki tecrübelerine dayanarak soruyorum

Tahlil gününüz ne zaman. Bize 9. Gün yaptirmişlardı.

haklısın. galiba uykusuz kaldik yorulduk ve uyanamadik...dün geceden uykusuzdum ben. saatin alarmıni duymadim...

Ben crinonu sabah dokuz akşam dokuz yapıorum saatini sen nie öle ayarladın freedom??
progestan ya 6 saatte bir ya da 7 satte bir alın dediler..ilk başladığımda akşamdi. akşam 8 gibi aldım. 6 saatte bir olunca saat gece 2 ye denk geldi. öyle devam etti

Ya açıkçası herşey olacağına varıyor şeytan vesvese veriyor ama ilk günden bende bu jelle alakalı soru işareti oluştu transfer günü yapmadım sabah dokuzdaydı transfer hemşireye sordum yapıyımmı die yok akşam yapın dedi ama aradaki süre çok fazla geldi bana.hayırlısı olssun inşallah hakkımızda

Çok etkilemez canım panik yapma.keske transfer olduktan sonraki süreç de incelenebilseydi nelerde hatalar yaptığımızi falan görürduk.Kucuk bir hata yapsak etkiledi mi acaba diye streslendiriyor bizi.benim ki eğer tutmamış olursa merak ediyorum bu sefer ne engel oldu mesela.cunku herşey iyi gözüküyordu daha önceden hamilelik geçirdim falan filan.vucut tanıyor bu surecleri.tutmamasini gerektiren neler olabileceğini bu sefer nasıl bulacagim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…