- 9 Ağustos 2017
- 208
- 224
- 18
Uyumustum:)Evet Istanbul,sizin Ankarada neresi?cok diblenmek de iyi degil diyorlar ama bende ilk 4 gun hep yatarim evde vakit geciririm diyorum. Simdi bi yazi okudum puzzle alabilriz evde oyalanmak icin
istanbuldasin sanirim benim ankara
hayırlısı olsun.ben 9. günümdeyim. test yaptırmadim henüz. zamanını bekliyorum. bu arada bugün gece 2 de almam gereken progestani almayi unuttum. sence çok etkiler mi bu saattrn sonra? senin daha önceki tecrübelerine dayanarak soruyorumGünaydın kızlar 6.gun idrar testi yapmistim çıkmamıştı dunde gidip kan testi yaptırdım <0.1 çıktı.Yani transferden sonra altı buçuk gün sonra yaptırmış oldum.Ne bilim varsa birşeyler çıkar diye düşündüm 0,1 den bile küçük çıkmış 5 falan çıksa neyse de.Hayirlisi bakalım kendimi alıştırmaya çalışıyorum ilaçlara devam perşembe tekrar şansımı deneyecem ama pek ümidim de yok
aradaki fark 1 saat falan olsa sorun etmeyecegim. sakinligimi korumaya çalışıyorum bakalım. 3 saat fazla oldu bence. Zaten 9. güne girdim. olduysa oldu, olmadiysa bu saatten sonra herhangi bir hareketim birşey değiştirecegini sanmiyo
Canım bozma moralini..inanmazsın o kadar dikkatliyim bende bugün estrofem için uyanamadım ilk defa.bugünde bişey var galiba
Tahlil gününüz ne zaman. Bize 9. Gün yaptirmişlardı.hayırlısı olsun.ben 9. günümdeyim. test yaptırmadim henüz. zamanını bekliyorum. bu arada bugün gece 2 de almam gereken progestani almayi unuttum. sence çok etkiler mi bu saattrn sonra? senin daha önceki tecrübelerine dayanarak soruyorum
12. gün. benimki 3. gün embriyosu. bana verilen bilgilendirme notunda daha önce tahlil yapmayin yazıyordu. hafta sonuna kadar bunu bilmemek, biraz daha umutlu geçirmeme neden olur.Tahlil gününüz ne zaman. Bize 9. Gün yaptirmişlardı.
Hayırlısı olsun inşallah:)12. gün. benimki 3. gün embriyosu. bana verilen bilgilendirme notunda daha önce tahlil yapmayin yazıyordu. hafta sonuna kadar bunu bilmemek, biraz daha umutlu geçirmeme neden olur.
Okuduğum bir roman vardı çok güzeldiHayırlısı olsun inşallah:)
baskent hast. CanimUyumustum:)Evet Istanbul,sizin Ankarada neresi?
nikin çok güzel ama değiştirsen keşke. okudukça tarçınlı kek aklima geliyor :)baskent hast. Canim
progestan ya 6 saatte bir ya da 7 satte bir alın dediler..ilk başladığımda akşamdi. akşam 8 gibi aldım. 6 saatte bir olunca saat gece 2 ye denk geldi. öyle devam ettiBen crinonu sabah dokuz akşam dokuz yapıorum saatini sen nie öle ayarladın freedom??
telaş yapma şimdi. önemli olsa belirtilerdi merak etme. sen de ben gibisin :). hemen telaş ediyorsun farklı şey duyunca...ben de öyleyimSabah akşam bana hiç saat belirtmediler
canim ya, hamilelik etkilerini gosteriyor desene ay bak Allah soyletti. Hadi insallahnikin çok güzel ama değiştirsen keşke. okudukça tarçınlı kek aklima geliyor :)
Çok etkilemez canım panik yapma.keske transfer olduktan sonraki süreç de incelenebilseydi nelerde hatalar yaptığımızi falan görürduk.Kucuk bir hata yapsak etkiledi mi acaba diye streslendiriyor bizi.benim ki eğer tutmamış olursa merak ediyorum bu sefer ne engel oldu mesela.cunku herşey iyi gözüküyordu daha önceden hamilelik geçirdim falan filan.vucut tanıyor bu surecleri.tutmamasini gerektiren neler olabileceğini bu sefer nasıl bulacagim bakalimhayırlısı olsun.ben 9. günümdeyim. test yaptırmadim henüz. zamanını bekliyorum. bu arada bugün gece 2 de almam gereken progestani almayi unuttum. sence çok etkiler mi bu saattrn sonra? senin daha önceki tecrübelerine dayanarak soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?