Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Haklısın canım arayıp hemşirelere soramıyosun bile sorsan net cevap alamıyosun evham yapıyo görüyolar.ama bu kaçıncı tedavi yaşanılanlar filan normal yani hissettiklerimiz anormal görünsede

peki ani bir hareket, stres vs yaşadın mi?. değilse tamamen embriyodan kaynaklıdir. benim ilk transferimde tutmayinca doktor şaşırdı. embriyo ayni tıp kitaplarinda gosterdikleri gibiydi dedi...tabi rahmimde sorun var mıydı bilmiyorum.

Çok da dikkat ettim yattım bı sürü sırt üstü.embriyom da birinci kalite çok iyi dendi rahmim de iyimiş o yüzden şaşırıyorum.baska bilinmeyen şeyler var demek ki

Haklısın canım arayıp hemşirelere soramıyosun bile sorsan net cevap alamıyosun evham yapıyo görüyolar.ama bu kaçıncı tedavi yaşanılanlar filan normal yani hissettiklerimiz anormal görünsede
Yaşadığımız şeyler gerçekten zor ve yıpratıcı hele yıllar ve denemeler artıkça insan daha cok yipraniyor bu yüzden bu süreçleri yaşamayan anlamaz anlamiyolarda...

Kızlar o kadar takılmayın ilaçlara ben transferden sonra ne jel ne vitamin ne folik asit hiçbirini kullanmadım sadece progestan200 ü 3 kere fitil olarak onuda dakika dakikasına kullandım sayışmaz folik asit başlamam gerekmiyor mu dedim doktorum hele bi pozitif i görelim dedi
Olacağı varsa olur inşallah takmayın kafanıza

Çok da dikkat ettim yattım bı sürü sırt üstü.embriyom da birinci kalite çok iyi dendi rahmim de iyimiş o yüzden şaşırıyorum.baska bilinmeyen şeyler var demek ki

bazen doktorlar da abartıyor sanırım. benim doktora göre herşey mükemmel. eee sorun ne o zaman? transfere girerken "embriyonu gördüm iyi durumda" dedi. benim rahmime de iyi dendi... sanırım psikolojileri iyi olsun diye destekliyorlar bu sözlerle.

Takılma nedenimiz de vicdani rahatsızlık. benim yüzümden mi.oldu acaba dememek için sorup duruyoruz :)herşey dört dörtlük olursa elimizden geleni yaptık der geceriz oysa...

Kızlar 10 dakikadır adet sancısı gibi bir sanci var. sanki adet olmadan önce hafiften başlar ya...öyle bir ağrı. rahatsız edici...

Kızlar selamun aleykum. Dün yazmıştım kanamam geldi diye akşam hep yattım kan kesildi. Bu sabah idrarda 2.çizgi çıktı doktoruma yazdım kan vereyim mi diye hayır bekle test gününü dedi. Yani hiç hayırlı olsun yada pozitif hissettirecek birşey demedi. Bende korktum acaba bu kimyasal gebelik mi? Buarada pembe akıntı geliyor hâla. Kanama geçiren bir arkadaş daha vardı seninki kesildi mi acaba?

Benim 9. Gün gece 11 deoldu ertesi gün olmadı canım ama ben o gece acilde prolutan depot iğne yaptırdım. 1 günlük ped kadar anca geldi lekelenme şeklinde ben 8. Gün pozitifi aldığım için çok korktum düşüyor mu acaba diye çok şükür yerleşme kanamasıymış

Benimde dün oldu akşam ve bu sabah yoktu sabah testte 2.çizgi çıktı. Dediğin iğneden yaptırdım bende ama şuan böyle beyaz akıntı içinde pembelikler geliyor. Bende düşüyor diye korkuyorum şuan

ne güzel işte sevinmen gerekir...o şimdi ihtiyatli durmak istedi o nedenle...doktorların hepsi test gününü bekle der...benim 12. ya da 11. günümde olacak testim..bir de doktorlarin hiçbiri ne bizim kadar sevinir ne bizim kadar üzülür...onun için sadece bir iş...başarısız olmak dışında bir kaygılari olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…