Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

ya ben acaba erken test yaptirmamakla hata mi ediyorum. lekelenme vs birsey yok ama olsa ben yerleşme kanamasi der geçerdim. aklima acile gidip düşük önleyici iğne yaptırmak gelmezdi. siz erkenden pozitifi gördüğünuz için temkinli ve dikkatli oldunuz. kendimi çok acemi hissediyorum...

Sabah çok sevindim ama şu lekeler devam edince moralim çok bozuldu. Acaba tuttu da düşmeye mi başladı diyorum. İnşallah öyle değildir. Kan vermemide eşim istemiyor illede günü bekleyelim diyor.

Canım sendede mi oldu şu kanama bende yok gerçketen artık kafaya takmaya başladım anladığım kadarıyla ğpozitif alanlar hep kanama yaşıyor.sabredemiyprum erken gebelik testi söledim eczaneden getirecekler ama yapabilir miyim yapsam çıkmasa naparım bilmiyorum

bende hiçbirsey yok. hatta çamaşırım bir defterin sayfalari gibi bembeyaz :))

Lekelenme olmadı diye sakın üzülmeyin bende hep içimden dedim lekelenme olsada en azından yerleşti desem bana umut olsa. Ama şimdi durmuyor ve ben çok endişelendim. Aslında hiç iyi birşey değil neticede kan demek risk demek. Aile hekimimle konuştum yat sürekli dedi demekki sıkıntılı bir durum

Allah korusun canım endişelenme inşallah bişey olmaz. Rahat hissetmeye çalış mutluluğunu yaşa. Bu tahliller illa beklemiş idrarla mı yapılmalı

yat canım dinlen. içini ferah tut. olumsuz düşünme şimdi...ne lekeli ne lekesiz ikisi de olmuyor gibi bu ne yaaa

Allah korusun canım endişelenme inşallah bişey olmaz. Rahat hissetmeye çalış mutluluğunu yaşa. Bu tahliller illa beklemiş idrarla mı yapılmalı
Kesinlikle öyle yap. Ben dün akşam yapmıştım çıkmadı bu sabah ilk idrarla bariz çıktı. Boşuna moralini bozma sabah yap. Ama yinede çıkmazsa üzülme benim arkadaşım hamileyken bile testi negatif çıktı.

kan testi diyecektim
Eşimden gizli kan vericem artık çarem yok. O bekleyelim günü diyor üzülmemem için. Çok umutlanmayayım istiyor ama ben böyle daha kötü oluyorum. Buarada kızlar bende ağrıyı sordum ağrıda iyi bişe dedi doktor. Benim baya ağrım var ama yatınca yok kalkınca sanki adet sancısı gibi sancı. Yani korkmayın

Tranfer
Transferin ilk günlerinde de oluyor mu adet kramp i gibi bi şey giriyor geçiyor.

Tranfer

Transferin ilk günlerinde de oluyor mu adet kramp i gibi bi şey giriyor geçiyor.
Benim ilk 4 gün hiçbir belirti yoktu. 5.gün adet sancısı gibi sancı girdi saplandı geçti. Sonra 5.günü gece baya baya adet sancısı gibi oldum tek farkı belimede vurdu normalde belim ağrımaz. Tamam dedim geliyo kesin adet oldum. Zaten bundan 1 gün sonrada kan gelince tamam dedim herşey bitti. Bugün 7.gün ve ağrı daha fazla. Rahimde yumurtalıklarda belde ağrı var. Ama benimki ekstra bir ağrı mı bilmiyorum lekelenmemde var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…