- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
Anladm . Ama olumsuz düşünmeyin bence müjdenn habercisi olabilir kanama yerlesme kanaması da olabilir. Ümitsiz olmayın dua edin.Benim ilk 4 gün hiçbir belirti yoktu. 5.gün adet sancısı gibi sancı girdi saplandı geçti. Sonra 5.günü gece baya baya adet sancısı gibi oldum tek farkı belimede vurdu normalde belim ağrımaz. Tamam dedim geliyo kesin adet oldum. Zaten bundan 1 gün sonrada kan gelince tamam dedim herşey bitti. Bugün 7.gün ve ağrı daha fazla. Rahimde yumurtalıklarda belde ağrı var. Ama benimki ekstra bir ağrı mı bilmiyorum lekelenmemde var çünkü.
İnşallah iyi olur sonuç hepimiz için. Tüm evlat bekleyenlerin muradı olsun inş.Anladm . Ama olumsuz düşünmeyin bence müjdenn habercisi olabilir kanama yerlesme kanaması da olabilir. Ümitsiz olmayın dua edin.
Selam, test yaptinizmi? ayni gün transfer olmustukUyumustum:)Evet Istanbul,sizin Ankarada neresi?
Kac günlükken test yaptiniz, bide kacinci gün embryosuydu?Bende kullanıyorum geri gelmesi çok doğal. Hatta farklı renkte geri gelebilir endişe etmeyin. Yalnız ilacı sıkınca 1 dakka uzanıp 15 dakka yürüyün. Erken gebelik en iyisi ama bende diğerinde çıktı
siz yaptınız mı?Selam, test yaptinizmi? ayni gün transfer olmustuk
Ben her zamanki gibiyim. uyuduğum saatler dışında yatmıyorum...Ev işi dahi yapıyorum hafif hafif...Yatanlara da hayranım zaten...Arkadaslar herkese merhaba ben de gin sayanlardanimmm ...son 6 gun kan tahliline
Bu benim 2. Denemem ilki malesef negatifti ama bundan umudum var gibi ama dilw de getiremiyorum korkuyorum yine negatif olacak diye neyse... insallah bebehim benimledir .ve bebeleriniz de sizinledir ..benim belirtilerim yok gibi de var gibi de anlayamaiyorum birde igne ve ilac kullaniyoruz ya onlarinda etkilerini goruyoruz hepsi birbirine karisiyorr acikcasi kendimi.dinlemek istemiyorum ama stemsizce buralarda buluyorum kendimi napicazz boyle bilmiyorumm bir cogumjz erken twst yapip mutlu ve mutsuz oluyorr beklemekten baska caremiz yok galiba bubarada siz de surekli yatiyir muaunuz yoksa saat basi kalkip evdd yuruyir musunuz
Yarin yapmaya karar verdim,bekliyorumSelam, test yaptinizmi? ayni gün transfer olmustuk
Hadi hayirlisi mevlam hayirli haberler almamizi nasip ederYarin yapmaya karar verdim,bekliyorum
Bugün 6. gün cuma günü yaparim hayirli gündesiz yaptınız mı?
benim test günüm 19 ağustosta...ben erken bakmak istemiyorum. Eğer tuttuysa (hayırlısı ise) nasıl olsa öğrenince mutlu olucam, tutmadiysabunu ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi gibi.
Seninki tutacak inşallah. 5. gün embriyosu gayet kalitelidir diye düşünüyorum.üstelik rahminde bir sıkıntı yoksa çikolata kisti gibi tutması yakındır
İnsallah hepimizin guzel sonuclari olurHadi hayirlisi mevlam hayirli haberler almamizi nasip eder
yok bende canım. sadece adet sancısına benzer ağrı var ve biraz önce başladı....Bugun sag kasigimda cekme gibi batma gibi agri gibi biaey hissedidyorumm siz de de var mi boyke seylerrr huhuuuuuhuu7
şimdi de geçti bahsettigim ağrı :)). herhalde belirti olsun diye bedeni de yönlendirmeye başladık.muhtemelen psikolojik bazıları.yok bende canım. sadece adet sancısına benzer ağrı var ve biraz önce başladı....
canım hiç telaş yapma...seninki yerleşme kanamasi. ben7.günde yaptım 5.gün embriyosu ama dediğim gibi lekelenme sorunum var sağlıklı bir gebelik mi bilmiyorum. Umudum o yönde elbette.
seninki kesinlikle yerleşme kanaması. kime sorduysam herkes lekelenme yaşamış. bu sorduklarimin hepsi hamile üstelik...sen içini ferah tut...ben her gün acaba leke görür müyum diye bakıyorum. artık 9. Gündeyim ya da 10. gunde. Eğer leke olmasa daha çok üzülürdün söyleyim...7.günde yaptım 5.gün embriyosu ama dediğim gibi lekelenme sorunum var sağlıklı bir gebelik mi bilmiyorum. Umudum o yönde elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?