Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Anladm . Ama olumsuz düşünmeyin bence müjdenn habercisi olabilir kanama yerlesme kanaması da olabilir. Ümitsiz olmayın dua edin.

7.günde yaptım 5.gün embriyosu ama dediğim gibi lekelenme sorunum var sağlıklı bir gebelik mi bilmiyorum. Umudum o yönde elbette.

Arkadaslar herkese merhaba ben de gin sayanlardanimmm ...son 6 gun kan tahliline
Bu benim 2. Denemem ilki malesef negatifti ama bundan umudum var gibi ama dilw de getiremiyorum korkuyorum yine negatif olacak diye neyse... insallah bebehim benimledir .ve bebeleriniz de sizinledir ..benim belirtilerim yok gibi de var gibi de anlayamaiyorum birde igne ve ilac kullaniyoruz ya onlarinda etkilerini goruyoruz hepsi birbirine karisiyorr acikcasi kendimi.dinlemek istemiyorum ama stemsizce buralarda buluyorum kendimi napicazz boyle bilmiyorumm bir cogumjz erken twst yapip mutlu ve mutsuz oluyorr beklemekten baska caremiz yok galiba bubarada siz de surekli yatiyir muaunuz yoksa saat basi kalkip evdd yuruyir musunuz

Ben her zamanki gibiyim. uyuduğum saatler dışında yatmıyorum...Ev işi dahi yapıyorum hafif hafif...Yatanlara da hayranım zaten...

Benim de 20 si wbelli olucak insaalh ikimizde ve burdaki herkwste mutlu haber alir ve bebeislerimize kavusuruz canim

Ben genellikle yarı uzanır vaziyette koltuktayım yada oturuyorum tabiki evde oraya buraya gidip geliyorum ama her zamanki gibi diilim dinlenme modundayım

Bugun sag kasigimda cekme gibi batma gibi agri gibi biaey hissedidyorumm siz de de var mi boyke seylerrr huhuuuuuhuu7

7.günde yaptım 5.gün embriyosu ama dediğim gibi lekelenme sorunum var sağlıklı bir gebelik mi bilmiyorum. Umudum o yönde elbette.
canım hiç telaş yapma...seninki yerleşme kanamasi. ben
seninki kesinlikle yerleşme kanaması. kime sorduysam herkes lekelenme yaşamış. bu sorduklarimin hepsi hamile üstelik...sen içini ferah tut...ben her gün acaba leke görür müyum diye bakıyorum. artık 9. Gündeyim ya da 10. gunde. Eğer leke olmasa daha çok üzülürdün söyleyim...

Ay insallah bebegin seninledir N nacay korkma dua et hep guzel haberler alicaz hepimiz ben inaniyorummm buna .benimde bugun kasiklarim agriyir karnim agriyor adrt olcak gibi hadi hayirlisi kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…