Merhaba, testini yaptın mı?Yarin yapmaya karar verdim,bekliyorum
Arkadaslar herkese merhaba ben de gin sayanlardanimmm ...son 6 gun kan tahliline
Bu benim 2. Denemem ilki malesef negatifti ama bundan umudum var gibi ama dilw de getiremiyorum korkuyorum yine negatif olacak diye neyse... insallah bebehim benimledir .ve bebeleriniz de sizinledir ..benim belirtilerim yok gibi de var gibi de anlayamaiyorum birde igne ve ilac kullaniyoruz ya onlarinda etkilerini goruyoruz hepsi birbirine karisiyorr acikcasi kendimi.dinlemek istemiyorum ama stemsizce buralarda buluyorum kendimi napicazz boyle bilmiyorumm bir cogumjz erken twst yapip mutlu ve mutsuz oluyorr beklemekten baska caremiz yok galiba bubarada siz de surekli yatiyir muaunuz yoksa saat basi kalkip evdd yuruyir musunuz
Canım haklısın benim üzüntüm lekenin durmaması diğer arkadaşlarda 1 gün olmuş durmuş. Benim 2 gündür ara ara geliyo canımı sıkanda o. Ama sende üzülme ben leke görmeden hamile olan çok kişi biliyorum. İnternette doktor yorumlarını oku bak aslnda leke istenilen bir durum değil.canım hiç telaş yapma...seninki yerleşme kanamasi. ben
seninki kesinlikle yerleşme kanaması. kime sorduysam herkes lekelenme yaşamış. bu sorduklarimin hepsi hamile üstelik...sen içini ferah tut...ben her gün acaba leke görür müyum diye bakıyorum. artık 9. Gündeyim ya da 10. gunde. Eğer leke olmasa daha çok üzülürdün söyleyim...
Yaptim ama dayanamayip dun gece yaptim:)tabiii negatif,6. Gun oluyordu dun.Neyse sabretmek lazim demek kiMerhaba, testini yaptın mı?
İnşallah
Canım gece yapma sakın demiştim ya sana varsa bile çıkmaz ilk idrarda çıkma ihtimali var.Yaptim ama dayanamayip dun gece yaptim:)tabiii negatif,6. Gun oluyordu dun.Neyse sabretmek lazim demek ki
Kacinci gun bugun?benim bugün adet sancısı tarzı sancim var. rahatsız ediyor. her iki tarafta ağrıyor...sizce buna sevineyim mi uzuleyim mi?
9. günüm...ya da transferle 10. günümKacinci gun bugun?
Canim rabbimin dedigin oilur icini ferah tut niraz hareket et ama cok agir seyler yapma kendini unut azicik yatarsan daha kotu olur akintin var mi su gibiaynen razıyım da korkuyorum adet mi olacağım yoksa?.batma şeklinde degil benimkisi normal sancı...
Canim cok sevindim darisi bize olsun insallah rabbim bizleri de mutlu etsinn senin nasildi belirtilerin var miydi neler yasadin biraz bahseder misin ozel birsetler yaptin mi yemek olsun gezme olsun tuyo ver bize dekızlar merhaba bende günlerdir sizleri takip ediyorum heyecanla ve dualarla...benim bugün transferin 10. günü beta hcg 173 çıktı..cokkk mutlu oldum..allahım isteyen herkese nasip etsin..inşallah benim değerimde artarak devam eder. buarada herhangi bir lekelenme yaşamadım bunu merak eden arkadaşlar vardı söylemek istedim.
ağrı oldu mu peki? inşallah sağlıklı bir doğum yaşarsin :)kızlar merhaba bende günlerdir sizleri takip ediyorum heyecanla ve dualarla...benim bugün transferin 10. günü beta hcg 173 çıktı..cokkk mutlu oldum..allahım isteyen herkese nasip etsin..inşallah benim değerimde artarak devam eder. buarada herhangi bir lekelenme yaşamadım bunu merak eden arkadaşlar vardı söylemek istedim.
çok sağol canımm darısı isteyen herkese olsun inşallahCanim cok sevindim darisi bize olsun insallah rabbim bizleri de mutlu etsinn senin nasildi belirtilerin var miydi neler yasadin biraz bahseder misin ozel birsetler yaptin mi yemek olsun gezme olsun tuyo ver bize deay valla cok sevindim ya icim kipir kipir oldu
bence ne yediğimiz önemli tabi ama kbak çekirdeği ve ananas sayesinde oldugunu sanmıyorum. tutunacaksa zaten tutunur. aldığımız ilaçlar ananasdan daha etkilidir emin olun...ama itiraf edeyim ben de yumurta hariç (cocukluktan beri yemem) yemeye çalışıyorum diğerlerini...çok sağol canımm darısı isteyen herkese olsun inşallahbenim kasık ağrılarım oluyordu sadece transferden sonra 4.yada 5. gün belimden bacağıma vuran bir ağrı oldu 1gün sürdü onun dışında ara ara sol tarafımda batma oluyor okadar..beslenmeye gelince ilk 1 hafta ananas ve kabak çekirdeği yedim tabi ceviz badem falanda hergün süt içmeye çalıştım en kötü 2güne bir içtim yumurta yiyorum hergün birde...darısıda sana olsun inşallah
Bunların aynısı bendede oldu ama bunlar ilaçlardan mı oluyo bilmiyorum. İnşallah gebelik belirtisidir.N nacay canim transefer ayin 10 unda oldu bugun 6. Gun yanlis saymiyirsamm bugun agrilarim var kasiklarimda ve karnimda sanki adet olacak gibi birde su gibi akintim oluyor dun sag kasigim agridi bugun yok islem sonrasi agrilarim kesildi 4. Gun .sadece afedersiniz wc de biraz sizim oluyor otururken onun disinda iyiyim sukur aksama dogru karnim sisiyoramma yazdim beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?