Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Canım haklısın benim üzüntüm lekenin durmaması diğer arkadaşlarda 1 gün olmuş durmuş. Benim 2 gündür ara ara geliyo canımı sıkanda o. Ama sende üzülme ben leke görmeden hamile olan çok kişi biliyorum. İnternette doktor yorumlarını oku bak aslnda leke istenilen bir durum değil.

N nacay canim transefer ayin 10 unda oldu bugun 6. Gun yanlis saymiyirsamm bugun agrilarim var kasiklarimda ve karnimda sanki adet olacak gibi birde su gibi akintim oluyor dun sag kasigim agridi bugun yok islem sonrasi agrilarim kesildi 4. Gun .sadece afedersiniz wc de biraz sizim oluyor otururken onun disinda iyiyim sukur aksama dogru karnim sisiyor amma yazdim beee

kızlar merhaba bende günlerdir sizleri takip ediyorum heyecanla ve dualarla...benim bugün transferin 10. günü beta hcg 173 çıktı.. cokkk mutlu oldum..allahım isteyen herkese nasip etsin..inşallah benim değerimde artarak devam eder. buarada herhangi bir lekelenme yaşamadım bunu merak eden arkadaşlar vardı söylemek istedim.

Ya kizlar surekli yemek yiyorumm ilaclardan mi paikolojik mi anlamadim gitti sanki hic yemek yememeis gibi acikiyorum sizde nasil durumlar istah acik mi

Canim cok sevindim darisi bize olsun insallah rabbim bizleri de mutlu etsinn senin nasildi belirtilerin var miydi neler yasadin biraz bahseder misin ozel birsetler yaptin mi yemek olsun gezme olsun tuyo ver bize deay valla cok sevindim ya icim kipir kipir oldu

ağrı oldu mu peki? inşallah sağlıklı bir doğum yaşarsin :)

çok sağol canımm darısı isteyen herkese olsun inşallah benim kasık ağrılarım oluyordu sadece transferden sonra 4.yada 5. gün belimden bacağıma vuran bir ağrı oldu 1gün sürdü onun dışında ara ara sol tarafımda batma oluyor okadar..beslenmeye gelince ilk 1 hafta ananas ve kabak çekirdeği yedim tabi ceviz badem falanda hergün süt içmeye çalıştım en kötü 2güne bir içtim yumurta yiyorum hergün birde...darısıda sana olsun inşallah

bence ne yediğimiz önemli tabi ama kbak çekirdeği ve ananas sayesinde oldugunu sanmıyorum. tutunacaksa zaten tutunur. aldığımız ilaçlar ananasdan daha etkilidir emin olun...ama itiraf edeyim ben de yumurta hariç (cocukluktan beri yemem) yemeye çalışıyorum diğerlerini...

ya orası öyle tabiki nasibimizde varsa olacaktır illa bişey yemeye gerek yok ama herkesten bişeyler duydukça yapıyorsun sende.. gerçi normaldede tükettiğim şeyler ama o ilk hafta özellikle dikkat ettim yemeye

Bunların aynısı bendede oldu ama bunlar ilaçlardan mı oluyo bilmiyorum. İnşallah gebelik belirtisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…