- 24 Mart 2014
- 320
- 280
- 103
Insallah canim ben de ananas ve kabak cekirdegi yiyorum hergun cay ve kah e icmiyorum hayirlisi allahtan insallah bize de nasip edrçok sağol canımm darısı isteyen herkese olsun inşallahbenim kasık ağrılarım oluyordu sadece transferden sonra 4.yada 5. gün belimden bacağıma vuran bir ağrı oldu 1gün sürdü onun dışında ara ara sol tarafımda batma oluyor okadar..beslenmeye gelince ilk 1 hafta ananas ve kabak çekirdeği yedim tabi ceviz badem falanda hergün süt içmeye çalıştım en kötü 2güne bir içtim yumurta yiyorum hergün birde...darısıda sana olsun inşallah
kesinlikle katılıyorumm hele bugün sabahtan beri mide ağrısından duramıyordum hep stresten muhtemelen..buarada dun dayanamayıp evde test yapmıştımm çook silik bi şekilde 2. çizgi çıkmıştı belli belirsiz birşekilde görünüyordu.. dayanamıyorsan sende yap istersen bir testHayırlı olsun ilkxxxxx..darısı bizede inşallah son iki gün stresi daha bi başkaymış.
Sacma oldugunu bile bile yaptim iste:)neyse ama pek moralim bozulmuyor onu test etmis oldum,zaten belki de yasim yuzunden ben cok saplantili degilim.Olursa cok cok sevinirim ama olmazsa da asiri uzulmem.Canım gece yapma sakın demiştim ya sana varsa bile çıkmaz ilk idrarda çıkma ihtimali var.
Tebrikler,hic idrar testi yapmismiydin?bir de kacinci gun embriyosuydu?kızlar merhaba bende günlerdir sizleri takip ediyorum heyecanla ve dualarla...benim bugün transferin 10. günü beta hcg 173 çıktı..cokkk mutlu oldum..allahım isteyen herkese nasip etsin..inşallah benim değerimde artarak devam eder. buarada herhangi bir lekelenme yaşamadım bunu merak eden arkadaşlar vardı söylemek istedim.
teşekkür ederim.. evet dün sabah 9. günde yapmıştım çoook silik belli belirsiz ikici çizgi çıkmıştı..tabi 3-4 saat geçince biraz daha belirginleşmişti.. benim 2 tane 5. gün embriyosuydu canım.Tebrikler,hic idrar testi yapmismiydin?bir de kacinci gun embriyosuydu?
Aynı benim de oyle tmm o zaman ben de idrar testi yapayim 9. Gunteşekkür ederim.. evet dün sabah 9. günde yapmıştım çoook silik belli belirsiz ikici çizgi çıkmıştı..tabi 3-4 saat geçince biraz daha belirginleşmişti.. benim 2 tane 5. gün embriyosuydu canım.
nezaman 9. günün yarın mı? sabah yap daha belirgin olur ve inşallah sende güzel haberler verirsin bize..allahım isteyen herkese nasip etsin aminAynı benim de oyle tmm o zaman ben de idrar testi yapayim 9. Gun
Tekrar tebrik ederim
Yarin daha 8,cuma 9. Gun,cuma yapayimnezaman 9. günün yarın mı? sabah yap daha belirgin olur ve inşallah sende güzel haberler verirsin bize..allahım isteyen herkese nasip etsin amin
inşallah öyledirKizlar az once basim dondu bi anda yaprak sariyordumm biraktim uzandim simdi dedim acaba miiii bu bi belirti lolabilir mi kiiii ne dersinizzz
Insallah ama simdi bakiom bazi sitlere akinti sarimsi ve koyu renk diye bahsediyioo herkes hamilelikte da ben de ondan yok iste valla muallakta kaliom hep istediklerim cikmayincaaainşallah öyledir
Canım benim 2.denemmde bir kızım oldu ve transferin 3.gününden itibaren sonuvu alana kadar su gibi akıntım geliyordu başka da belirtm yoktu sürekli iç çamaşr değiştiriyordum.Insallah ama simdi bakiom bazi sitlere akinti sarimsi ve koyu renk diye bahsediyioo herkes hamilelikte da ben de ondan yok iste valla muallakta kaliom hep istediklerim cikmayincaaa
Duygularımıza tercüman oldun canım.Hanımlar düşünüyorum da çıktığımız bu yol ne kadar sabır isteyen bir yol...Her aşaması ayrı stres kaynağı. Önce fsh gibi hormon değerlerinin tedaviye uygun olması gerekir. Bu değerler uygun olunca bu sefer yumurta gelişmeli....E hadi bunu da atlattık birkaç yumurta oldu diyelim..Bundan sonra da döllendi mi döllenmedi mi sorunu var. Bunu da geçtik şükür diyelim...Transfere geldik...bizi bekleyen stresli bir 12 gün var. Sonuca doğru stres ve korku artıyor...İnşallah hepimiz beraber aştığımız bu yolun sonunda meleklerimize ulaşırız. Ama sonuç üzücü bile olsa bu aşamaya gelmek bile çok büyük bir zafer. Bunu hep hatırlayalım...Zaten transfer sonucu olumlu olsa bile hala aşamalar bitmiyor ki. Kalp atışını duyacak mıyız acaba? diye endişelerimiz olacak bu seferde...Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Bizleride unutma genetik sorunu olanlar bide 3 hafta saglikli embryo varmi aralarinda diye bekleme süresi var....Hanımlar düşünüyorum da çıktığımız bu yol ne kadar sabır isteyen bir yol...Her aşaması ayrı stres kaynağı. Önce fsh gibi hormon değerlerinin tedaviye uygun olması gerekir. Bu değerler uygun olunca bu sefer yumurta gelişmeli....E hadi bunu da atlattık birkaç yumurta oldu diyelim..Bundan sonra da döllendi mi döllenmedi mi sorunu var. Bunu da geçtik şükür diyelim...Transfere geldik...bizi bekleyen stresli bir 12 gün var. Sonuca doğru stres ve korku artıyor...İnşallah hepimiz beraber aştığımız bu yolun sonunda meleklerimize ulaşırız. Ama sonuç üzücü bile olsa bu aşamaya gelmek bile çok büyük bir zafer. Bunu hep hatırlayalım...Zaten transfer sonucu olumlu olsa bile hala aşamalar bitmiyor ki. Kalp atışını duyacak mıyız acaba? diye endişelerimiz olacak bu seferde...Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Evet onu da eklediğimizde yaşadıklarımızın ne kadar zor olduğu görülüyor...Bizleride unutma genetik sorunu olanlar bide 3 hafta saglikli embryo varmi aralarinda diye bekleme süresi var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?