Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Insallah canim ben de ananas ve kabak cekirdegi yiyorum hergun cay ve kah e icmiyorum hayirlisi allahtan insallah bize de nasip edr

Hayırlı olsun ilkxxxxx..darısı bizede inşallah son iki gün stresi daha bi başkaymış.
kesinlikle katılıyorumm hele bugün sabahtan beri mide ağrısından duramıyordum hep stresten muhtemelen..buarada dun dayanamayıp evde test yapmıştımm çook silik bi şekilde 2. çizgi çıkmıştı belli belirsiz birşekilde görünüyordu.. dayanamıyorsan sende yap istersen bir test

Canım gece yapma sakın demiştim ya sana varsa bile çıkmaz ilk idrarda çıkma ihtimali var.
Sacma oldugunu bile bile yaptim iste:)neyse ama pek moralim bozulmuyor onu test etmis oldum,zaten belki de yasim yuzunden ben cok saplantili degilim.Olursa cok cok sevinirim ama olmazsa da asiri uzulmem.

Tebrikler,hic idrar testi yapmismiydin?bir de kacinci gun embriyosuydu?

Kizlar az once basim dondu bi anda yaprak sariyordumm biraktim uzandim simdi dedim acaba miiii bu bi belirti lolabilir mi kiiii ne dersinizzz

Insallah ama simdi bakiom bazi sitlere akinti sarimsi ve koyu renk diye bahsediyioo herkes hamilelikte da ben de ondan yok iste valla muallakta kaliom hep istediklerim cikmayincaaa
Canım benim 2.denemmde bir kızım oldu ve transferin 3.gününden itibaren sonuvu alana kadar su gibi akıntım geliyordu başka da belirtm yoktu sürekli iç çamaşr değiştiriyordum.

Hanımlar düşünüyorum da çıktığımız bu yol ne kadar sabır isteyen bir yol...Her aşaması ayrı stres kaynağı. Önce fsh gibi hormon değerlerinin tedaviye uygun olması gerekir. Bu değerler uygun olunca bu sefer yumurta gelişmeli....E hadi bunu da atlattık birkaç yumurta oldu diyelim..Bundan sonra da döllendi mi döllenmedi mi sorunu var. Bunu da geçtik şükür diyelim...Transfere geldik...bizi bekleyen stresli bir 12 gün var. Sonuca doğru stres ve korku artıyor...İnşallah hepimiz beraber aştığımız bu yolun sonunda meleklerimize ulaşırız. Ama sonuç üzücü bile olsa bu aşamaya gelmek bile çok büyük bir zafer. Bunu hep hatırlayalım...Zaten transfer sonucu olumlu olsa bile hala aşamalar bitmiyor ki. Kalp atışını duyacak mıyız acaba? diye endişelerimiz olacak bu seferde...Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Duygularımıza tercüman oldun canım.

Bizleride unutma genetik sorunu olanlar bide 3 hafta saglikli embryo varmi aralarinda diye bekleme süresi var....

Aynen canım çok iyi ifade etmişsin.rahim hazırlama için defalarca hsg çekinme histeroskopi yaptırma veya rahime çizik atma daha neler sayabilirim inan bunları yaptırdım herbiri ayrı stresti.inşallah bu defa pozitif sonuç alırız hepimiz.hepimiz hakediyoruz inşallah Allah ta nasip eder olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…