- Konu Sahibi miss_capraz
-
yok mu arttıran? :)
beklemede2009 / amerikan hastanesi / tek transfer - donmuş / transferinin 8. günü / test günü 25 mayıs
xtatlıkız / / / transferinin 8. günü
sinem8484 / bursa tüp bebek merkezi / iki transfer / transferinin 7. günü / test günü 26 mayıs
tatlım test günüm 22 mayıs yani yarın hacettepe hastanesi tek embriyo
canım inş güzel haberi alırsın ben bugun hiç iyi değilim başım çatlıcak arıdan napıcam bilmiyorum ağrı kesici içsem zararı olurmu acaba gözlerimi acamıyorum başımın ağrısından
tatlım test günüm 22 mayıs yani yarın hacettepe hastanesi tek embriyo
hoşgeldin canım.. emin ol aynı hissiyatlar içindeyiz... sadece şekilleri farklı mesela; ben de sabahtan beri neden bugün hiçbiyerim ağrımıyo diye üzülüyorum :) 12. güne kadar bekleyebileceğimi de hiç sanmıyorumya eğer varsa 9. ya da 10. günü de az da olsa bi değer çıkmız mı?
beklemede2009 / amerikan hastanesi / tek transfer (donmuş) / transferinin 8. günü / test günü 25 mayıs
xtatlıkız / / / transferinin 8. günü / test günü 25 mayıs (diğer bilgileri de yazarmısın tatlı kız:))
sinem8484 / bursa tüp bebek merkezi / iki transfer / transferinin 7. günü / test günü 26 mayıs
ebrukoç / anadolu sağlık merkezi / tek transfer / transferinin 6. günü / test günü 27 mayıs
canım inş güzel haberi alırsın ben bugun hiç iyi değilim başım çatlıcak arıdan napıcam bilmiyorum ağrı kesici içsem zararı olurmu acaba gözlerimi acamıyorum başımın ağrısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?