transferimin 4.günü kızlar ne hissettimi bilmiyorum

benim bursa tüp bebekte yapıldı 3. denemem 2 tane transfer ettiler diğer 2si düşükle sonuçlandı inşallah bu sefer sorun çıkmaz bugun çok ağrım var kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo off tutmadımı acaba

beklemede2009 / amerikan hastanesi / tek transfer - donmuş / transferinin 7. günü / test günü 25 mayıs
xtatlıkız / / / transferinin 7. günü
sinem8484 / bursa tüp bebek merkezi / iki transfer / transferinin 6. günü / test günü 26 mayıs

kizlar ben ucuncu gunde ayakta sadece vucudumu yikadim ilik suyla dorduncu ve besinci gun normal dusumu aldim ve cok guzel hissettim dus sadece ilk iki gun onerilmiyor diye biliyorum formda kizlar Masallah bir hafta on gun almamis ben dayanamam sinir basar ve sinir dustan daha kotu bence.

kızlar merhaba ben bugun evde ovulasyon testi yaptım 2çizgi çıktı acaba nedemek bu şuan yumurtlama olmadığına göre hamilelik olabilirmi birde sizinde evde varsa yaparmısın bakalım sizinkiler nasıl çıkçak acaba benim testimmi bozuk bi arkadaşta 9.günü yapmış çift çizgi çıkmış ve hamileymiş bende umutlandım bi an

ozlemcim bende onları okuduğum için korktum yıkanamadım sürekli silinip duruyorum sinir ettim kendimi, kafamda bandanalar, kendimi görmek istemiyorum :)))
sinemcim ben hiç ovulasyon testi yapmadım bilemiyorum ancak o zaman salgılanan hormonlarla simdikiler aynı mı ki çıkmış ilginç... benim de çok test yapasım var ama iğnelerimi vuran hemşire hanım acele etme diyo bilemiyorum

yok mu arttıran? :)

beklemede2009 / amerikan hastanesi / tek transfer - donmuş / transferinin 8. günü / test günü 25 mayıs
xtatlıkız / / / transferinin 8. günü
sinem8484 / bursa tüp bebek merkezi / iki transfer / transferinin 7. günü / test günü 26 mayıs

Merhaba Arkadaşlar;

Transferin 6. günündeyim. Bu ikinci denemem ilkinde 3 embriyo transfer edildi ve tutmadı, şimdi ise tek embriyo.. Regl olcakmışım gibi ağrım var bugün. ılk denemde çok üzülmüştüm. Günlerce kendime gelememiştim. sanırım fazla olumlu düşünmekten oldu. Şimdide aşırı karamsarım. ınşallah tersi çıkar. Ama çıkmıycak sanırım bu ağrıyı gayet iyi tanıyorum. Kısacası kafayı yemek üzereyim ve bir 6 gün daha nasıl sabredicem bilmiyorum. Desteğinizi bekliyorum kızlar...

İki denememide Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırdım listeye ekleyebilirsin..

hoşgeldin canım.. emin ol aynı hissiyatlar içindeyiz... sadece şekilleri farklı mesela; ben de sabahtan beri neden bugün hiçbiyerim ağrımıyo diye üzülüyorum :) 12. güne kadar bekleyebileceğimi de hiç sanmıyorum ya eğer varsa 9. ya da 10. günü de az da olsa bi değer çıkmız mı?

beklemede2009 / amerikan hastanesi / tek transfer (donmuş) / transferinin 8. günü / test günü 25 mayıs
xtatlıkız / / / transferinin 8. günü / test günü 25 mayıs (diğer bilgileri de yazarmısın tatlı kız:))
sinem8484 / bursa tüp bebek merkezi / iki transfer / transferinin 7. günü / test günü 26 mayıs
ebrukoç / anadolu sağlık merkezi / tek transfer / transferinin 6. günü / test günü 27 mayıs

tatlım test günüm 22 mayıs yani yarın hacettepe hastanesi tek embriyo

canım inş güzel haberi alırsın ben bugun hiç iyi değilim başım çatlıcak arıdan napıcam bilmiyorum ağrı kesici içsem zararı olurmu acaba gözlerimi acamıyorum başımın ağrısından

canım inş güzel haberi alırsın ben bugun hiç iyi değilim başım çatlıcak arıdan napıcam bilmiyorum ağrı kesici içsem zararı olurmu acaba gözlerimi acamıyorum başımın ağrısından

inşşşş canım benimmm tatlım doktorun sana ağrı kesici olarak bişey vermedimi bana parol verdi ağrın olursa sadece bunu iç dedi bazı arkadaşlara minoset vermiş istersen bir sor doktoruna öyle kafana göre bişey içme sakın tamam bebişler kıymetli biliyosun

Bazı arkadaşların 9. ve 10. günde kan testi yaptıralabilir düşükde olsa çıkıyor. Ama 12. gün tekrarlanması gerekiyor diye biliyorum

canım bana ağrın olursa minoset içebilirsin demişlerdi ancak plus olanından diyil hamileler için olanı normal yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…