transferimin 4.günü kızlar ne hissettimi bilmiyorum

tatlı kıııııııııııız...... yarın eğer senin pozitifse yazarsın zaten benim de pozitifse ben de gelirim zaten olumunekankayizsmile
ama eğer gelmezsem bil ki pozitif değil çünkü giremem herhalde bir süre, yeni yaşamıma adapte oana kadar

canıııım öyle söyleme nolur sonuç ne olusa olsun umutsuzluk yok her zaman rabbim verebilir sen yeterki yönünü ona çevir onun yapamayacağı şeymi varki inşşş pozitif sonuç alacaz canım

canıııım öyle söyleme nolur sonuç ne olusa olsun umutsuzluk yok her zaman rabbim verebilir sen yeterki yönünü ona çevir onun yapamayacağı şeymi varki inşşş pozitif sonuç alacaz canım

umutsuz değilim canım benim, vakti saati ne zamansa o zaman biliyorum ve gönülden diliyorum ki gelmiştir artık o saat... sadece kopmak istiyosun bi an için sana bunu hatırlatan herseyden o nedenle giremem dedim... geçen sefer de haberi aldık esimle ağladık ağladık, ancak kimsenin haberi olmağı için yıllar süren bu zorlu yolculuğumuzdan gerçek hayata dönmeliydik kimse anlamamalıydı, o gece katılmamız gereken bir düğün vardı makyajımı yaptım giyindim kuşandım hatta kalktım oynadım bile... hayat devam ediyo... ve devam ettikşe de umut da bizimle yaşayacak buyrunnnnnnnnn
yarın bizim günümüz diyelim o zaman pozitif elentürük gönderelim ve gülücez ikimiz deeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile5

inşşş canım benim inşşşş her zaman pozitif olmak gerek eşim yanımda olduktan sonra aşılamayacak zorluk yok

kızlar kadir mevlam dualarınızı kabul etsin inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız sağlıklı bebekler dünyaya getirirsiniz.bende yarın dondurulmuş embriyolarım için lucrine başlıyorum amerikan hastanesinde. bu beşinci denemem olcak, benim halaa umudum var:1shok:biraz kafayı yemiş olsamda yıkılmadım ayaktayım.ısrarla buyaramazlardan istiyorum nedemişler isteyenin bi yüzü................:jeyyar:hadi bakiyim kızlar önden buyurun ben sizi takip ederim hepiniz için duacıyım allah yardımcımız olsun

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar ben de bu ay ilk tüp bebek denememi oldum transfer olalı 1 hafta oldu çok heyecanlıyım 26 mayısta tahlil yaptırıcam

canım beni de eklermisin tek transfer transferin 8. günü -test günü 26 mayıs

canım benim yaaa açık unutmuşum banyoya gitmiştim bi rahatladımki sorma inşşş pozitifler gelecek hayırlısı olsun hepimiz için

amin canım amin.... ben de bi duş aldım rahatladım, yarına hazırım ruh halim öylesine değişken ki bi ara göçmüştüm öğlende şimdi daha iyiyim umutluyum vs. banyo yaradı galiba negatifliği aldı akıttı gitti bittiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
yarın: :CüvCüv::CüvCüv:

hadi hayırlısı olsun canım, benim de amerikan.. ben bu sefer 20. günü lucrin depot oldum tek iğne, seninki diğerinden herhalde, ondan da olmustum... olmadık bisi kalmadı herhalde kafa yemesi hepimizde mevcut merak etmekaydirigubbakcemile2 hadi inşallah açılışı güzel yaparız canım sana da umut olur ve sen de o güzel sonuca ulaşırsın..:Saruboceq:

canım beni de eklermisin tek transfer transferin 8. günü -test günü 26 mayıs

ne demek canım benim tabiki eklerim... 8. günü transferse neden 26 sı tarihin, 25 olması gerekmiyo mu, kaçıncı gün embriyosu?

beklemede2009 / amerikan hastanesi / tek transfer (donmuş/morula) / transferinin 8. günü / test günü 25 mayıs
xtatlıkız / hacettepe üniversitesi / tek transfer (blastosist) / transferinin 8. günü / test günü 22 mayıs (doktoru öyle istemiş:)
sinem8484 / bursa tüp bebek merkezi / iki transfer / transferinin 7. günü / test günü .. mayıs
ebrukoç / anadolu sağlık merkezi / tek transfer / transferinin 6. günü / test günü .. mayıs
feryad / / tek transfer / transferinin 8. günü / test günü 26 mayıs

canım 11 de toplandı 14 de yerleştirildi tahlil için 26 mayısı bekle dediler bilmiyorum ki neden öyle dediler am çok heyecanlıyım :sinifsinif:

canım 11 de toplandı 14 de yerleştirildi tahlil için 26 mayısı bekle dediler bilmiyorum ki neden öyle dediler am çok heyecanlıyım :sinifsinif:

çok normal canım zemuszemus
tatlıkızın da 8. günü bugün ama yarın yaptırcakmış tahlilini doktoru ile demiş, onun 5. gün transferi blastosist aşamasında yani.. benim 4. gün yani morula aşamasında transferim oldu, benim de 8. günüm bugün.. yarın bi test yaptırıp birşey çıkacak mı diye bakmayı düşünüyorum yani varsa az da olsa bir değer çıkmalı diye düşünüyorum

kaydirigubbakcemile3 bende bozdum niyetimi gidip kan vercem ama çokkk korkuyorum :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 bende bozdum niyetimi gidip kan vercem ama çokkk korkuyorum :sinifsinif:

ben de ama bir an önce de yüzleşmek istiyorum... ancak kafama takılan; 9. günden sonra değerlerin yükselme ihtimali var mı? yani mesela sıfır çıktı yarın, bi daha yükselme ihtimali var mı yok mu:bbo:

ben de ama bir an önce de yüzleşmek istiyorum... ancak kafama takılan; 9. günden sonra değerlerin yükselme ihtimali var mı? yani mesela sıfır çıktı yarın, bi daha yükselme ihtimali var mı yok mu:bbo:

bilmiyorum ki hiç hemşire bana ısrarla 26 sını bekle dedi ama senin kafana takılan sorun aynen benim kafama da takılıyor neyse her halukarda normal tahlil tarihlerimizde yeniden yaptırıcaz zaten tahlili öyle değil mi yarın ki ön deneme olcak :)

ben de öle diyorum mesela iyi bi sonuç almasak bile yarın, nasılsa tahlil günü yeniden yaptırıcaz negatif çıkarsa sonuca kendimizi alıştırmış olucaz zaten o zamana kadar, pozitif çıkarsa da sevincimiz katmerlenmiş olacak-tatlicadiarzu- allam nasılda herseyi mantığa bürüyoruz:kedi:

kızlar belirtilerinizvarmı nasıl gidiyor siz yarın test yapıp rahatlıcaksınız inşallah pozitif sonuç alırsınız

ne yapalım umut dünyası işte :kedi::kedi:inş. yarın ikmizde buraya kocaman bir pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif yazarız :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…