transferimin 4.günü kızlar ne hissettimi bilmiyorum

evet tatlım 9. gün test bugün 8. gün bilmiyorum valla 22 mayıs test günümün olduğunu söyledi hatta biraz önce aradı sakın unutma dedi

senin kaçıncı gün transferiydi, o yüzden mi erken yapıyolar acaba? bana ilkinde taze embriyo idi, 3. gün trasfer edilmisti, 12 gün sonraya tarih verdiler. bu dondurulmuş embriyo, 1 gün bekletildi yani 4. gün embriyosu oluyo herhalde, gene 12 gün sonraya verdiler...
bilmiyorumkismile

blastosist 5. gün embriyosu canım valla ona güvenerek erken istedi sanırım bende senin gibiyim bu tarihte istedi yapıcam valla canıma minnet zaten merak ediyorum:))))))

blastosist 5. gün embriyosu canım valla ona güvenerek erken istedi sanırım bende senin gibiyim bu tarihte istedi yapıcam valla canıma minnet zaten merak ediyorum:))))))

hadi hayırlısı canım ya, ben de yarın yaptırmayı düşünüyordum 9. gün diye, sen de söleyince simdi umut oldu bişeyler çıkar herhalde varsa, banane ben de yaptırcam :)
kaydirigubbakcemile5

beklemede2009 / amerikan hastanesi / tek transfer (donmuş/morula) / transferinin 8. günü / test günü 25 mayıs
xtatlıkız / hacettepe üniversitesi / tek transfer (blastosist) / transferinin 8. günü / test günü 22 mayıs (doktoru öyle istemiş:)
sinem8484 / bursa tüp bebek merkezi / iki transfer / transferinin 7. günü / test günü .. mayıs
ebrukoç / anadolu sağlık merkezi / tek transfer / transferinin 6. günü / test günü .. mayıs

evet canım en doğrusu bu galiba olabilecek en kötü duruma hazırlamalıyız kendimizi nasip kısmet nasibimizde varsa rabbim layık gördüyse elbet vermiştir inşşş hepimiz için hayırlı olur olumlu sonuçlar alırız

evet canım 8.30 da gidicem

hadi bakalım inşallah pozitiiiiiiiiifffffffffff diye bağırırsın burda :)
eşim 10. gün yaptırırız diyordu aslında ama pazara geliyor ya o yüzden ben cmt diyordum, iğnemi vuran hemşire zamanını bekle diyordu, sanırım yarın ben de yaptırıcam.. inşallah tatmin edici bir değer çıkar ve ikimizin de pozitif olur.. o mutluluğu yaşamak bize de nasip olur inşallah.. ilk günlerde çok ümitliydim sona doğru yaklaşırken neden böle oldum bilmiyorum ki..

inşşşş canım benim inşşşş içinden geçiyorsa yaptır canım inşşş pozitifff çıkarrrrr bende ilk başlarda çok umutluydum sonlara doğru karamsarlaştım bugün çok karışık dugularım hem olacak hem olmayacak gibi hissediyorum

aynen ben de öle, gittikçe olmayacak hissi basmaya başladı.. kasıklarımda ara ara sancı filan oluyordu dolgunluk gibi bişiler hissediyodum belki psikolojikti ama bugün hişbirşey yok, herkes belirti belirti diyo, ister istemez arıyo insan...

evet canım benim kasıklarım biraz önce hareketliydi hafif ağrı vardı ama gitti insan ağrı olunca bile mutlu oluyo yaa umut oluyo çoook umutsuzuz biri bizi motive etsiiiiiinnnnnnnolumunekankayizsmile

evet canım benim kasıklarım biraz önce hareketliydi hafif ağrı vardı ama gitti insan ağrı olunca bile mutlu oluyo yaa umut oluyo çoook umutsuzuz biri bizi motive etsiiiiiinnnnnnnolumunekankayizsmile

:))) ağrıya sevinmek piskopatça ama gerçek laelaelaelaelae
yaaa umutsuz diyiliz, şu anda bu çok normal, gerçeklerle yüzleşmek için az zamanın kalınca hayallerden sıyrılıyorsun.. ancak gerçeklerimiz hayal gibi güzel olacak merak etme hihoyyyt
allam sölediklerime ben inanıyormuyum acaba :gitme:
:CüvCüv:

evet tatlım olacak rabbimin izniyle o çok büyük kullarının ellerini boş çevirmez çevirmeyecekte inanıyorum edilen duaları kabul edecek bak göreceksin rabbim içimizi biliyor gönlümüz egöre verecek o kadar eminim ki inşşşş dediğin gibi hayallaerimiz gibi olacak sonumuz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bizde birbirimizi teselli ederiz ne yapalım:smiley-cool:

elbet bir vakti saati var, hep herşeyin hayırlısı diye dua etmiyormuyuz? bunda da var bir hayır deyip yolumuza devam edeceğiz.. çok şükür ki umudumuz var öyle deği mi?
nasılımalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…