- Konu Sahibi miss_capraz
-
kızlarrrr 9. günüm ve hamileyimmmmmmmmmm sonuç 88.22 çıktı rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşşşşşş
aayy canım inan çokk üzüldüm ahh bilmezmiyim nasıl duygular içinde olduğunu hem senin hem eşin için ne zordur bu anlar.beşinci denemeyle daha bu ayın başnda aldık bizde negatif sonucu ama napalım ağlasak üzülsek ne fayda maddi manevi imkanlarımız oldukça bizde sonuna kadar çabamızı göstericez.hiç üzüp yıpratma kendini olucak olucak bizim bebeklerimiz inanıyorum ben buna.Şeniz
beklemede2009 canim bence sen cok erken moralini bozuyorsun, bugun senin 8 gunun sadece...bu coook erken, eger sonuclari 8 gununde belli olsaydilar doktorlar bize 8 gununde test yapin derlerdi....bence daha cok erken ve hic uzulmene gerek yok simdi...aglama canim, ve doktorun dedigi gibi test gunu bekle bence...insallah o zaman sonuc pozitif olacak![/QUOTE
sağol canım.. 9. günüm bugün ama eger tutsaydı az da olsa bir değer çıkardı diye düşünüyorum, tatlı kız arkadaşımızın 88 çıktı, 9. gün. benimse 2 çıktı sadece, bu değer kaça katlanacak ki.. o yüzden ümitlenmiyorum hiç.. ilaçlarıma devam ediyorum, 12. gün yani salı günü de hastaneye gidip test yaptırıcam tabi ki ama dediğim gibi ümitlenmiyorum, olsa çıkardı...
beklemede 2009 ilk denemen miydi?bunun bu önemi yok zaten.bu tam bi şans işi canım biz transfer yaptırarak bi zar atıyoruz.kimimize düşeş geliyo kimimize yek.o yüzden üzülme.insan aslında onca işlemden sonra bi sonuç istiyo o yüzden o kadar çok üzülüyo.hormonlar ona göre ayarlanıyo.biyolojik ritim bozuluyo.biz vucudumuzun her ay yaptığını parayla ve zamanla kalbimizi katarak yapıyoruz ve ister istemez insan beklenti içine giriyo.kendini hiç üzme.biliyorum ne desem teselli olmayacaksın çünkü doğanın kanunu bu.mesela ben 3. kez deneyeceğim ve ne diyorum biliyomusun keşke bu işe hiç kalkışmasaydım.belkide o zaman şimdi ye kadar kendiliğinden olur du bebeğim.kendimi yıprattığımla kaldım.SEN KENDıNı HıÇ ÜZME.BEN BU KONUDAKı LıTERATÜRLERı TARADIM ASLINDA SANILDIĞI GıBı TÜP BEBEKLE GEBELıK ŞANSI HıÇ TE O KADAR YÜKSEK DEĞıL.BU TÜRKıYEDE SADECE Bı SEKTÖR HALıNE GETıRıLMıŞ.%60-70 DıYOLAR BU MÜMKÜN DEĞıL.SADECE PARA TUZAĞI..O YÜZDEN ÜZÜLMENE GEREK YOK.BENCE ÇOK MAJOR Bı SORUN YOKSA OLURUNA BIRAKIN.TUTMAYADABıLıR ıLLE SENıNLE ALAKALI OLACAK DıYE BıR ŞEY YOK.SENıN EMBRıYOLOĞUN,ÇALIŞTIĞI LABARATUAR HERŞEY ETKEN BU SÜREÇTE.DEMEKKı BU SEFER ŞANSIN YAVER GıTMEMıŞ ÜZME NE OLUR KENDıNı BUNU DOĞAL Bı SÜREÇ OLARAK GÖR.YAZIK GÖZYAŞLARINA.DEĞMEZ BıLıYOMUSUN.VAKTı GELıNCE O SENı BULACAK.EMıN OL BUNA.ÖPÜYORUM HER DAMLA GÖZYAŞINDAN.
çok tebrik ederim canım sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallahdarısı sonuç bekleyen,tedavide olan arkadaşlarımıza evlar isteyen herkese nasip olsun
slm arkadaşlar bende sonucumu aldım bende de beklemede arkadaşımızda olduğu gibi negatif çıktı hayırlısı olsun diyorum 26 mayısta tekrar tahlil vereceğim ancak bu aydan benim de umudum yok kısmetse temmuzda yeniden tüp bebek denemeyi düşünüyorum
feryad cım üzülme canım hem daha tam gününde yaptırmadın dimi ben ikinci denememde 9.gün dayanamyıp kan testi yaptırmıştık hiçbişey çıkmamıştı çok üzülmüştük 12.gün değerim belli olmuştu.aynı şekilde beklemede içinde sen,in içinde halen umudum var.inşlahhh vardır bebişleriniz:Saruboceq:
feryad ne dicemi bilemiyorum cnm rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah 12.gün güzel haber alırsın dondurulmuşmuydu senineğer öyleyse dondurulmuşlarda daha geç çıkıyo beta hcg
kızlar merak etmeyin ben iyiyim :) hatta sonuçtan sonra gezmeye gittim hep dua ediyordum her iki sonucu da soğuk kanlılıkla karşılayabileyim diye :) oldu sanırım bakalım belki sonra çıkar çıkmazsa da rabbim hayırlısını versin
İnşallaaah bebişleriniz tutunmuştur dualarımdasınız herbiriniz.dilerim anneliğin ilk adımını atmışınızdır..NOLUR POZİTİF OLUN OLDUĞUNA TUTUNDUĞUNA İNANIN YETER.RABBİM EMİNİM O MUTLULUĞU YAŞATICAKTIR SİZEE..
sakın belirti aramayın bende 7. ayımı doldurdum hala belirtim yok.dilerim benim gibi bir hamilelik geçirirsiniiiz inşallaah.
beklemede 2009 ilk denemen miydi?bunun bu önemi yok zaten.bu tam bi şans işi canım biz transfer yaptırarak bi zar atıyoruz.kimimize düşeş geliyo kimimize yek.o yüzden üzülme.insan aslında onca işlemden sonra bi sonuç istiyo o yüzden o kadar çok üzülüyo.hormonlar ona göre ayarlanıyo.biyolojik ritim bozuluyo.biz vucudumuzun her ay yaptığını parayla ve zamanla kalbimizi katarak yapıyoruz ve ister istemez insan beklenti içine giriyo.kendini hiç üzme.biliyorum ne desem teselli olmayacaksın çünkü doğanın kanunu bu.mesela ben 3. kez deneyeceğim ve ne diyorum biliyomusun keşke bu işe hiç kalkışmasaydım.belkide o zaman şimdi ye kadar kendiliğinden olur du bebeğim.kendimi yıprattığımla kaldım.SEN KENDİNİ HİÇ ÜZME.BEN BU KONUDAKİ LİTERATÜRLERİ TARADIM ASLINDA SANILDIĞI GİBİ TÜP BEBEKLE GEBELİK ŞANSI HİÇ TE O KADAR YÜKSEK DEĞİL.BU TÜRKİYEDE SADECE Bİ SEKTÖR HALİNE GETİRİLMİŞ.%60-70 DİYOLAR BU MÜMKÜN DEĞİL.SADECE PARA TUZAĞI..O YÜZDEN ÜZÜLMENE GEREK YOK.BENCE ÇOK MAJOR Bİ SORUN YOKSA OLURUNA BIRAKIN.TUTMAYADABİLİR İLLE SENİNLE ALAKALI OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK.SENİN EMBRİYOLOĞUN,ÇALIŞTIĞI LABARATUAR HERŞEY ETKEN BU SÜREÇTE.DEMEKKİ BU SEFER ŞANSIN YAVER GİTMEMİŞ ÜZME NE OLUR KENDİNİ BUNU DOĞAL Bİ SÜREÇ OLARAK GÖR.YAZIK GÖZYAŞLARINA.DEĞMEZ BİLİYOMUSUN.VAKTİ GELİNCE O SENİ BULACAK.EMİN OL BUNA.ÖPÜYORUM HER DAMLA GÖZYAŞINDAN.
aayy canım inan çokk üzüldüm ahh bilmezmiyim nasıl duygular içinde olduğunu hem senin hem eşin için ne zordur bu anlar.beşinci denemeyle daha bu ayın başnda aldık bizde negatif sonucu ama napalım ağlasak üzülsek ne fayda maddi manevi imkanlarımız oldukça bizde sonuna kadar çabamızı göstericez.hiç üzüp yıpratma kendini olucak olucak bizim bebeklerimiz inanıyorum ben buna.Şeniz
iyi yapmıssın canım.. ben de hava yağmurlu diye çıkmadım dışarı, kocaman bi pizza ısmarladım ve afiyetle yedim :) dogal yemek insanı olmuştum günlerdir ama bu sonuçtan sonra hakettim bunu
bana da iğnemi vuran hemşire çok kızdı yaptırdığım için.. hayırlısı ne diyelim...
tabtacım merhaba sabah sabah farklı düşüncelerle uyandım, 3. denemen ya genetik test yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?