transferimin 4.günü kızlar ne hissettimi bilmiyorum

inş. testi yaptırınca rahatlarız işin ucunda boşu boşuna üzülmekte var Rabbim gönlümüzde olanı hayrıyla birlikte versin bizlere inş.

kızlar belirtilerinizvarmı nasıl gidiyor siz yarın test yapıp rahatlıcaksınız inşallah pozitif sonuç alırsınız

valla rahatlıcak mıyız yoksa daha çok stres mi arıyoruz kendimize bilemiyorum açıkçası kafamçokkarıştı
belirti araya araya helak oluyoruz doğal olarak, az önce akıntım oldu eyvah adet mi oldum diye nasıl korktum baktım akıntı imiş, akıntıya iyi diyolarCADIARZU gündüz sancım yoktu aksam kasıklarıma sancı girince bi sevindim, nedense, neden olcak ona da iyi diyolarCADIARZU vs vs. sözün özü aslında elle tutulur hiçbirşey yok sadece umut arayışı-tatlicadiarzu-

ne yapalım umut dünyası işte :kedi::kedi:inş. yarın ikmizde buraya kocaman bir pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif yazarız :Saruboceq:

yarın tatlıkız da yaptırcak ona da söledim canım herhalde negatif olursa giremem.... mi acaba diye düşünmeye başladım aslında, öle dedim ama.. çünkü sonuç düşük ya da negatif olsa da bizdeki o umut var ya belki sonra yükselir diye devam da edebilirim fff bilmiyorum... Rabbim iki arada bi derede bırakmasın inşallah yüzümüzü güldürsün... üçümüzün de yarınki değerleri hatrı sayılır olur da kocaman harflerle pozitif yazabiliriz inşallahhhhhhhhhhhhh... :Saruboceq:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım lucrin tek iğneden haberim yok.ilk kez dondurulmuş denicem uzun protokolle başlıcam tedavi nasıl devam edicek hiç bi fikrim yok hap falan vercem diyodu doktorum.inş canım güzel haberlerinizi duyarız burdan.ama erken yaptırmıyomusunuz testlerinizi?daha belli olmamışsa canınız sıkılcak hiç yoktan.ben bu ayın başında negatif sonuç aldım sonlara yaklaştıkça test yaptırmak istemiyodum.eyvahedigeldismile

ben de tek vurumluk lucrin bilmiyordum bu sefer öğrendim canım, tek dozluk lucrin depottu benimki, diğer her gün vurulanlar lucrin daily idi... 20. gün tek dozluk o iğne vurulduktan sonra adetin 2. günü gittim estrofem hap ve vitamine başlandı, sonra bir kere daha gittim kontrol için, onda da tarih verdiler transfere, sonra 1 gün öncesi çözdürüldü embriyo ve transfer... dndurulmus digeri kadar yorucu olmuyor, öbüründe gerek psikolojjk gerekse bedensel olarak daha çok yıpranıyor insan...
evet erken canım farkındayım ama duramadım işte gittim kan verdim sabah, saat ikide alcam sonucu, iğneye giduyorum zaten o saatte.. duygularım karmakarışıkbilmiyorumkismile

sağol tatlımm rabbim sanada nasip etsin inşşş pozitif sonuç al.süperrr bi duygu inşşşş 2 3 saaat sonra bu duyguyu sende yaşarsın

fffffffff inşallah yaaaaaaaaa.. saat ikiyi nası bekliyorum bilemezsin.. nolur dua et........eyvahedigeldismile
ilk hamilemiz oldu, inşallah listemiz uğurlu gelecek hepimizezemuszemus
:CüvCüv:

inşşş canım benim çok dua edecem inşşş hayırlı haberler alırsın tatlım

inşalahhhhhhhh inşallahhhhhh çok sağol canımmmmmmmm. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.. sonuna kadar yaşa o güzel duyguyu... hiç tatmadım bilmiyorum ama ne kadar güzel olabileceğini hayal edebiliyorumhihoyyyt

kızlarrrr 9. günüm ve hamileyimmmmmmmmmm sonuç 88.22 çıktı rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşşşşşş

çok güzel bir haber bu Allah kucağına almak da nasip etsin canım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::teytey::teytey:

fffffffff inşallah yaaaaaaaaa.. saat ikiyi nası bekliyorum bilemezsin.. nolur dua et........eyvahedigeldismile
ilk hamilemiz oldu, inşallah listemiz uğurlu gelecek hepimizezemuszemus
:CüvCüv:

benim sonuç saat 5 te çıkacak neyse geç olsun da güzel olsun da güzel olsun sonuç değil mi ama beklemede canım inş. seninki de tutmuştur canım 2 saat sonra da sana sevinelim inş.

benim sonuç saat 5 te çıkacak neyse geç olsun da güzel olsun da güzel olsun sonuç değil mi ama beklemede canım inş. seninki de tutmuştur canım 2 saat sonra da sana sevinelim inş.

yazmıssın görmedim canım.. hadi hayırlısı bugün üçlü bi sevinç olacak inşallah inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yazmıssın görmedim canım.. hadi hayırlısı bugün üçlü bi sevinç olacak inşallah inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne güzel olur kk nin en mutlu topiği burası olur sanırım o zaman inşallah ikimizde güzel haberler verebiliriz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlarrrr hepinize çok teşekkür ederim bu duyguyu bana yaşatan rabbim sizlerinde kucaklarınızı boş koyması inşşşda biran önce anne olun

kızlarrrr hepinize çok teşekkür ederim bu duyguyu bana yaşatan rabbim sizlerinde kucaklarınızı boş koyması inşşşda biran önce anne olun

Allah razı olsun canım inş. rabbimin izni ile bizde görelim o günleri
ya birde ben oturunca belimde ağrı hissediyorum sizde böyle bir durum var mı?

Allah razı olsun canım inş. rabbimin izni ile bizde görelim o günleri
ya birde ben oturunca belimde ağrı hissediyorum sizde böyle bir durum var mı?

var canım ilk günden beri var halada var bu iyiye işaret belirti olarak genellikle bel ve kasık ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…