- Konu Sahibi miss_capraz
-
kızlar belirtilerinizvarmı nasıl gidiyor siz yarın test yapıp rahatlıcaksınız inşallah pozitif sonuç alırsınız
ne yapalım umut dünyası işte :kedi::kedi:inş. yarın ikmizde buraya kocaman bir pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif yazarız :Saruboceq:
hadi hayırlısı olsun canım, benim de amerikan.. ben bu sefer 20. günü lucrin depot oldum tek iğne, seninki diğerinden herhalde, ondan da olmustum... olmadık bisi kalmadı herhaldekafa yemesi hepimizde mevcut merak etmekaydirigubbakcemile2 hadi inşallah açılışı güzel yaparız canım sana da umut olur ve sen de o güzel sonuca ulaşırsın..:Saruboceq:
canım lucrin tek iğneden haberim yok.ilk kez dondurulmuş denicem uzun protokolle başlıcam tedavi nasıl devam edicek hiç bi fikrim yok hap falan vercem diyodu doktorum.inş canım güzel haberlerinizi duyarız burdan.ama erken yaptırmıyomusunuz testlerinizi?daha belli olmamışsa canınız sıkılcak hiç yoktan.ben bu ayın başında negatif sonuç aldım sonlara yaklaştıkça test yaptırmak istemiyodum.eyvahedigeldismile
kızlarrrr 9. günüm ve hamileyimmmmmmmmmm sonuç 88.22 çıktı rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşşşşşş
yaaaaaaaaaa çokkkkkk sevindimmmmmm çok iyi çıkmış değerin canımmmmmmmmmm:lepi:
sağol tatlımm rabbim sanada nasip etsin inşşş pozitif sonuç al.süperrr bi duygu inşşşş 2 3 saaat sonra bu duyguyu sende yaşarsın
fffffffff inşallah yaaaaaaaaa.. saat ikiyi nası bekliyorum bilemezsin.. nolur dua et........eyvahedigeldismile
ilk hamilemiz oldu, inşallah listemiz uğurlu gelecek hepimizezemuszemus
:CüvCüv:
inşşş canım benim çok dua edecem inşşş hayırlı haberler alırsın tatlım
kızlarrrr 9. günüm ve hamileyimmmmmmmmmm sonuç 88.22 çıktı rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşşşşşş
fffffffff inşallah yaaaaaaaaa.. saat ikiyi nası bekliyorum bilemezsin.. nolur dua et........eyvahedigeldismile
ilk hamilemiz oldu, inşallah listemiz uğurlu gelecek hepimizezemuszemus
:CüvCüv:
çok güzel bir haber bu Allah kucağına almak da nasip etsin canım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::teytey::teytey:
benim sonuç saat 5 te çıkacak neyse geç olsun da güzel olsun da güzel olsun sonuç değil mi ama beklemede canım inş. seninki de tutmuştur canım 2 saat sonra da sana sevinelim inş.
yazmıssın görmedim canım.. hadi hayırlısı bugün üçlü bi sevinç olacak inşallah inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kızlarrrr hepinize çok teşekkür ederim bu duyguyu bana yaşatan rabbim sizlerinde kucaklarınızı boş koyması inşşşda biran önce anne olun
Allah razı olsun canım inş. rabbimin izni ile bizde görelim o günleri
ya birde ben oturunca belimde ağrı hissediyorum sizde böyle bir durum var mı?
var canım ilk günden beri var halada var bu iyiye işaret belirti olarak genellikle bel ve kasık ağrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?