TSK den biri ile beraber olmak???

SuCCeSS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
113
6
96
- Yurtdışı
Kizlar cok kararsiz oldugum bir konuda sizinde fikrinizi almak istedim.

Uzun zamandir tanidigim bir uzman cavus var. Kendisinin bana olan ilgisini biliyordum ama hep görmemezlikten duymamazliktan geliyordum. Son birkac haftadir, kendimi iyice yokladim ona karsi icimde birseylerin oldugunu hissettim. Buna ask denilemez belki ama aska dönüsebilecek birsey. Karakter olarak onu cok fazla tanimasamda, tanidigim kadari ile fena biri degil.

Sizce nasil birseydir rütbeli biriyle olmak? Varmi aranizda böyle biriyle beraber olan? Sizce ona evetmi diyeyim, veya hayirmi? Siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz, redmi kabulmu ederdiniz?

Lütfen kizlar ya, bana fikrinizi düsüncelerinizi yazin. Okadar kararsizimki... :(

acan macan olsaydı anlardım da rütbeli asker olunca nesi kötü ki bunun? lojmanları çok güzel :)

Kizlar cok kararsiz oldugum bir konuda sizinde fikrinizi almak istedim.

Uzun zamandir tanidigim bir uzman cavus var. Kendisinin bana olan ilgisini biliyordum ama hep görmemezlikten duymamazliktan geliyordum. Son birkac haftadir, kendimi iyice yokladim ona karsi icimde birseylerin oldugunu hissettim. Buna ask denilemez belki ama aska dönüsebilecek birsey. Karakter olarak onu cok fazla tanimasamda, tanidigim kadari ile fena biri degil.

Sizce nasil birseydir rütbeli biriyle olmak? Varmi aranizda böyle biriyle beraber olan? Sizce ona evetmi diyeyim, veya hayirmi? Siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz, redmi kabulmu ederdiniz?

Lütfen kizlar ya, bana fikrinizi düsüncelerinizi yazin. Okadar kararsizimki... :(

canım benim erkek arkadaşımda astsubay;yani tskli yada rütbeli olması önemli olmamalı hani eğer iyi biriyse,hoşlanıyorsan denemeye değer ne kaybedeceksinki,yüreğinin götürdüğü yere git baktın olmadı görüşmezsin olur biter,beni işi ilgilendirmiyor zaten üniformalı da çok az görüyorum onu siz aynı şehirdemisniz sende yurtdışı yazıyor ama

Suprensesi evet canisim yurtdisindanim, zaten böyle olmamda isi cok zorlastiriyorya. :). Ama o cok üstüme düsüyor ve beni israrla istiyor.
Son zamanlarda biraz daha samimi görüsmeye basladik, ama birtürlü "evet" diyemiyorum kiz :(.
Sen mutlumusun sevgilinle? Sana karsi davranislari nasilki? Yani meslegi ile özel hayatini birbirinden ayri tutabiliyormu? Hani ister istemez askeriye psikolojisi olurya üzerinde, o yönden diyorum yani.

Suprensesi evet canisim yurtdisindanim, zaten böyle olmamda isi cok zorlastiriyorya. :). Ama o cok üstüme düsüyor ve beni israrla istiyor.
Son zamanlarda biraz daha samimi görüsmeye basladik, ama birtürlü "evet" diyemiyorum kiz :(.
Sen mutlumusun sevgilinle? Sana karsi davranislari nasilki? Yani meslegi ile özel hayatini birbirinden ayri tutabiliyormu? Hani ister istemez askeriye psikolojisi olurya üzerinde, o yönden diyorum yani.

kesinlikle iş hakkında benimle konuşmuyor ama hani ben de çalışıyorum anlayabiliyorum bazen stresli olabiliyor ki bu hepimizde vardır askeriye psikolojisi denen bişey yok bence kaydirigubbakcemile3sen kadınlığını kullanıp onun kafasını dağıtacan bu sana düşüyor ayy ne diyorum ben,yani mutlu etmeye çalışacaksın onu o türkiyede sanırım msnde tel.da felanmı görüşüyorsunuzdur

@ Suprensesi

Evet msnde, telefonla, mesajla vs. görüsüyoruz canim. Türkiyeyede zaten yilda birkac kez gelip gidiyorum. Sende biliyorsun, onlar zaten sehir sehir dolasiyorlar tayinlerinden dolayi. Sanirim türkiyedede olsam, görüsmemizde hep sorun olacakti.
Bilmiyorum kiz yaaa, okadar üstüme düsüyorki kabul etmem icin. Bende cok kararsizim.
Seninki kac yillik astsubayki canim?

Canım görüş konuş iyice tanı kısmetinde warsa olur inş hakkında hayırlısı olsun sewgilera.s.

cnm bende 3 yıllık astsubay esıyım asker esı olmak gercekten çok zor
bırkere çok streslıler özellıkle suan dogu görevındeyız sehır sehır dolasıyoruzkı uzman cavuşlar çok dolasmıyolar tayın yerınde uzunbı sure kalabılıyorlar
ayrıca sende asker gıbı oluyorsun alttan almayı bıleceksın
tskda esının yararlandıgı herseyden sende yararlancaksın

aklına takılan bısoru olursa herzaman cvplarım cnm

cnm bende 3 yıllık astsubay esıyım asker esı olmak gercekten çok zor
bırkere çok streslıler özellıkle suan dogu görevındeyız sehır sehır dolasıyoruzkı uzman cavuşlar çok dolasmıyolar tayın yerınde uzunbı sure kalabılıyorlar
ayrıca sende asker gıbı oluyorsun alttan almayı bıleceksın
tskda esının yararlandıgı herseyden sende yararlancaksın

aklına takılan bısoru olursa herzaman cvplarım cnm

Canim cok tesekkür ediyorum, yazdigin icin. Yazdigim gibi o bana beni sevdigini söylüyor, ona sans tanimami ve onunla olmami, yani kiz arkadasi olmami istiyor. Bende ona karsi bos degilim ama kararsizim. Onda gördügüm birkac seyden ürküyorum. Mesela cok sogukkanli, sert, asiri ciddi birisi. Yani benim güldügüm birseye o gülmeye biliyo, benim üzüldügüm seyi kücümsüyo, soguk bir sekilde üzülecek birsey olmadigini söylüyo. Bu askerlik psikolojisimi yoksa kendi karakterimi cözemedim. Ama onun tabirine göre, yillardir askeriyede olmasinin etkisiymis.
Oda simdi doguda, zaten ona moral vermekten kendimi unuttum yani :). Ama farkettigim kadariyla bu yoruyo beni canim yaaa.
Sence asker biriyle olmak, herhangi biriyle olmaktan daha zormudur? Birde söyle birsey varmi: mesela bazen kendini kaybedip sanada emir vaki konustugu olabiliyormu? Karsi geldiginde, normalin disinda tepki verebiliyormu?

canım askerler sert görünsede ailelerine çok düşkündürler. benim babamda astsubaydı. yaşıtım olan birkaç astsubay arkadaşımda oldu. uzman cavuş subay ve astsubaylar gibi yıllarca askeri eğitim almıyorlar askerden sonra yapacak meslekleri yoksa yada orduda görev almayı seviyorlarsa kalıyorlar. seninkinin yaşı kaç bilmiyorum ama orduda kendinden küçük birilerinden emir almaları bi süre sonra dokunabiliyor ve terfi durumu olmadığı için ne uzar ne kısalır yani.. buda ona sres yaratabilir. gamyoncuiremsu
uzman cavuşu rütbeli birisi olarak görme yani.. erin üstü astsubayın altı olunca ezilirler biraz. kişiliğini seviyorsan tamam ama meslek sorun olmasın. belki bende asker cocugu olduğum içindir bilmiyorum ama ben öyle sulu herşeye gülen adam sevmem. onunda yapısı böyledir...
askeriyede şöyle bir laf vardır askerin en kötü adamı sivil hayattaki en iyi adamdan daha iyidir. akılları üçkağıda düzenbazlığa basmaz namuslu olurlar ama çapkınlarıda yok değil hani şakkıdı
ama mesafeniz cook uzak....

Canim cok tesekkür ediyorum, yazdigin icin. Yazdigim gibi o bana beni sevdigini söylüyor, ona sans tanimami ve onunla olmami, yani kiz arkadasi olmami istiyor. Bende ona karsi bos degilim ama kararsizim. Onda gördügüm birkac seyden ürküyorum. Mesela cok sogukkanli, sert, asiri ciddi birisi. Yani benim güldügüm birseye o gülmeye biliyo, benim üzüldügüm seyi kücümsüyo, soguk bir sekilde üzülecek birsey olmadigini söylüyo. Bu askerlik psikolojisimi yoksa kendi karakterimi cözemedim. Ama onun tabirine göre, yillardir askeriyede olmasinin etkisiymis.
Oda simdi doguda, zaten ona moral vermekten kendimi unuttum yani :). Ama farkettigim kadariyla bu yoruyo beni canim yaaa.
Sence asker biriyle olmak, herhangi biriyle olmaktan daha zormudur? Birde söyle birsey varmi: mesela bazen kendini kaybedip sanada emir vaki konustugu olabiliyormu? Karsi geldiginde, normalin disinda tepki verebiliyormu?

canım uzman çavuş,tsk de çalışan paralı askerlerdir,astsubay ve subaylar gibi askeri eğitim almazlar,lise mezunu olan her erkek askerde uzman çavuş kalabilmek için başvurabilir, para kazanabilmek için girerler bu işe genelde.rütbe kıdem gibi bir olayları yoktur.bir kaç yılda bir muayne olurlar sağlık durumları elveriyorsa sözleşmeleri uzatılatılabilir yada çıkartılabilirler.yurt dışında yaşıyormuşsun herhangi bir yanılgıya uğrama diye yazıyorum.psikolojisi tamamen kendi kişiliğidir ve tsk ye maledilmemelidir.bende 9 yıllık bir asker eşi olarak askerlerin bu şekilde empoze edilmesine karşıyım.soruna gelince yurtdışında yaşıyormuşsun rahat bir yaşantı sürüyorsundur herhalde ordaki hayatını bırakma derim.iyice araştırıp soruşturmadan ciddi birşeye kalkışma bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

evet cnm asker bırıyle olmak çok çok zor stres gecesıgunduzu bazen kaptırıp benı bıle askerı gıbı görebılıyor ama ben komutan gıbı davranıp susturbılıyorum çokyuz vermıceksın eger verırsen tepene çıkar ynlız sunusoyleyım sana ben eşimle 6 yıl çıktım ama egelde sen sor 1. uzaklık sureklısorun 2.si herseyde bır tartışma buluyordu evlenınce gecıyor amagercekten aileye çok duşkun oluyrlarherkezı bılmem ama benım esım öyle

canım ya zaten aynı yerde değilsiniz neden bu kadar düşünüyonki bakın olmadı ayrılırsın evlenmicen ya birbirinizi tanıyorsunuz

canım uzman çavuş,tsk de çalışan paralı askerlerdir,astsubay ve subaylar gibi askeri eğitim almazlar,lise mezunu olan her erkek askerde uzman çavuş kalabilmek için başvurabilir, para kazanabilmek için girerler bu işe genelde.rütbe kıdem gibi bir olayları yoktur.bir kaç yılda bir muayne olurlar sağlık durumları elveriyorsa sözleşmeleri uzatılatılabilir yada çıkartılabilirler.yurt dışında yaşıyormuşsun herhangi bir yanılgıya uğrama diye yazıyorum.psikolojisi tamamen kendi kişiliğidir ve tsk ye maledilmemelidir.bende 9 yıllık bir asker eşi olarak askerlerin bu şekilde empoze edilmesine karşıyım.soruna gelince yurtdışında yaşıyormuşsun rahat bir yaşantı sürüyorsundur herhalde ordaki hayatını bırakma derim.iyice araştırıp soruşturmadan ciddi birşeye kalkışma bence.

canım yanlış anlamadıysam evlenelim demiyorki kız arkadaşı olarak birde uzmanlar askeri okulda felan okumadıkları için hani bahsettiğin gibi bir eğitimden geçmiyorlar,asker psikolojisi denen bişey yok insanların kendi huysuzluklarını neden tsk ya malediyorlar anlamıyorum

benim de eşim subay ama ben asker eşi olmakla diğer meslekler arasında çok bir fark görmüyorum. her mesleğin kendine göre zorlukları var bence sen önce duygularını tart. adama karşı yoğun duyguların varsa herşeyi göze alabilirsin.

canım yanlış anlamadıysam evlenelim demiyorki kız arkadaşı olarak birde uzmanlar askeri okulda felan okumadıkları için hani bahsettiğin gibi bir eğitimden geçmiyorlar,asker psikolojisi denen bişey yok insanların kendi huysuzluklarını neden tsk ya malediyorlar anlamıyorum

canım bende senin söylediklerinin aynısını yazdım bukadar açıklamamın sebebi arkadaş msjlarında rütbeden falan bahsediyor,yurt dışında yaşıyor türkiyede herkez kimin ne iş yaptığını bilir ama yurt dışında farklı,paralı askerler yükselebiliyor,arkadaş herhangi bir yanılgıya düşsün istemedim sonuçta hemcimsim herşeyi bilsin...rütbeli diye karakteri ters birine gönlüne kaptırmasın ince eleyip sık dokusun..herşeyde gönlünce olsun arkadaşımın.opuyorumnanaktan

canım bende senin söylediklerinin aynısını yazdım bukadar açıklamamın sebebi arkadaş msjlarında rütbeden falan bahsediyor,yurt dışında yaşıyor türkiyede herkez kimin ne iş yaptığını bilir ama yurt dışında farklı,paralı askerler yükselebiliyor,arkadaş herhangi bir yanılgıya düşsün istemedim sonuçta hemcimsim herşeyi bilsin...rütbeli diye karakteri ters birine gönlüne kaptırmasın ince eleyip sık dokusun..herşeyde gönlünce olsun arkadaşımın.opuyorumnanaktan

ya bide beğenmezse çocuğu ayrılır evlenmiyorya anlamadım ben vallahi ,ay benim sevgilim izmirde kursta ya çok özledim onu :sinifsinif:tel.da çekmiyor doğru dürüst

Back
X