- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Merhaba kızlar öncelikle ii bayramlarnasılsınız buraya yazmak istedim çünkü burası benim her türlü duygumu, sevincimi paylaştığım yer. bayramın birinci günü sölemesi ayıp kurban kestik eşim kesti annesi gile beraber getirdi bir kücük poşet kemik et 1 kilo gelmez sorun deği,l biz et yemeğen insan değiliz, yanlış anlamyın lütfen ama kesen biziz ayrıntıı anlatmak istiyom sonra gittik bayrama onlara dolabı actım bişe almak için dolap dolu et tabi ben bozuldum ama önemsemedim her neyse oturuyoruz ben 4-5 haftalık hamileyim daha cok yeni eşim diyoki belki ikiz olur kv. orada diyoki belki dış gebeliktir ben dondum nasıl böle der bir hamileye ya olabilirde ama böle denirmi sonra hayırlı olsun diyolar saglıklı doğarsa hayırlı olur diyor 12 yaşında torunu var bak diyo pabucun dama atılacak ben dedim o buyumüş diyoki olsun bizim kucugumuzdu cocuk bozuldu nerdeyse aglayacaktı önceden salmazdımda şimdi batmaya başladı ..
sonra tabi eşimle kavga ettik nie böle dedi diyom o diyebilir diyo 50 yasında kadın yaşlı diyoo diyecek diyo sen bişe diyemezsin diyo ne çileler cekti o sen ne cektin diyo şimdi küsüz burnumdan geldi tüm bayram
saolun kızlar vala ne yapacagımı bilemedim en cok kızdıgıım nokta diyoki o haksızlık yapabilir ama sen bişe demiyeceksin banada sölemeyeceksin diyorbide bana soguk ve kötü davranıyomuş ki yanlarında üzülmesinler yuhhh
saolun kızlar vala ne yapacagımı bilemedim en cok kızdıgıım nokta diyoki o haksızlık yapabilir ama sen bişe demiyeceksin banada sölemeyeceksin diyorbide bana soguk ve kötü davranıyomuş ki yanlarında üzülmesinler yuhhh
o zaman senin asıl sorunun k.valide değil ki bizzat eşin..
n demek onlar üzülmesin diye kötü davranıyomuş yani ailesi bu derece kötü insanlar eşinde bunu söylemekten utanmıyo bi de uygulamaya geçiyor.
harbiden k.valideni boş ver eşini yola getir.
Sirinem Seni uzmek istemem ama esini ben hic anlamirum her konuda annesinin arkasinda. Resemen seni annesine kardi ezdiriyor. Ne demek uzulmesinler diue soguk davranmak senin onun karisisin. Esin fazla musama gosteriosun bence. Ustelik nden 9 gun tatilde bayramda ailene gitmedin
kurban etinden başlıyayım, sizin kestiğiniz kurban etini sizin ayırıp dağıtmanız lazım. ne o öyle, sanki onlar kesmiş sizede vermişler. Bu et meselesi değil. söylemesi ayıptır ama örnek vermek için söyleyecegim. bende kestim eşimde ama kime ne bırakacağımıza ben karar verdim. ben kendi evime bile istemedim aslında, kilolarca et ne yapayım ben onu. zaten allah rızası için kesiliyor ama sizin anlattığınız durum olsa çok bozulurdum.
bebek mevzusuna gelince eşinizin orada ne diyorsun anne allah korusun vs demesi lazımken birde 50 yaşında yaşlı kadınmış. 50 yaş nedir ki!!!! iyi istediğini söylesinler, ne ala ! bu kaynanalar neden böyle hiç anlamıyorum. benim kayınvaildemde oğlunun çocugu olmasının nerede imkansız oldugunu bildiği halde bile bana belki sendede sorun vardır demişti, ben şokevet oladabilirdi ama oğlunun durumunu bildiği halde bunu benim üstüme yüklemeye çalışması çok ilginçti. Tabi benim kayınvaildem çok uyanıktır, eşimin yanında hiç böyle laflar etmez. eşimde o yüzden çogu zaman beni şeytan, kayınvailemi melek gibi görür.
benim ki sölüyoda ne oluyo canım eşim yine onu tutuyor
o zaman senin asıl sorunun k.valide değil ki bizzat eşin..
n demek onlar üzülmesin diye kötü davranıyomuş yani ailesi bu derece kötü insanlar eşinde bunu söylemekten utanmıyo bi de uygulamaya geçiyor.
harbiden k.valideni boş ver eşini yola getir.
Merhaba kızlar öncelikle ii bayramlarnasılsınız buraya yazmak istedim çünkü burası benim her türlü duygumu, sevincimi paylaştığım yer. bayramın birinci günü sölemesi ayıp kurban kestik eşim kesti annesi gile beraber getirdi bir kücük poşet kemik et 1 kilo gelmez sorun deği,l biz et yemeğen insan değiliz, yanlış anlamyın lütfen ama kesen biziz ayrıntıı anlatmak istiyom sonra gittik bayrama onlara dolabı actım bişe almak için dolap dolu et tabi ben bozuldum ama önemsemedim her neyse oturuyoruz ben 4-5 haftalık hamileyim daha cok yeni eşim diyoki belki ikiz olur kv. orada diyoki belki dış gebeliktir ben dondum nasıl böle der bir hamileye ya olabilirde ama böle denirmi sonra hayırlı olsun diyolar saglıklı doğarsa hayırlı olur diyor 12 yaşında torunu var bak diyo pabucun dama atılacak ben dedim o buyumüş diyoki olsun bizim kucugumuzdu cocuk bozuldu nerdeyse aglayacaktı önceden salmazdımda şimdi batmaya başladı ..
sonra tabi eşimle kavga ettik nie böle dedi diyom o diyebilir diyo 50 yasında kadın yaşlı diyoo diyecek diyo sen bişe diyemezsin diyo ne çileler cekti o sen ne cektin diyo şimdi küsüz burnumdan geldi tüm bayram
nasıl yola getirecem kadesa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?