Tşk ederim kaynanacğım yine sevincimi kursağımda bıraktın...

bizimkini de fırçalamışlardı bi keresinde yanına oturma ismini anma yüz verme demişler, benimde bişyden haberim yok ya, yemek yiyoz herkes eşinin yanına otuyuor bu taa bi uçta , bişy soruyorum cvp vermiyor , konuşmadan ya bardak uzatıyor felan, sonra çağırdım bunu çektim köşeye dedim noluyor , ya dedi ayıp oluyormuş senle yakın durmayacakmışım konuşmıcakmışım, yanına oturmasın demişler , orda acayip delirdim, dedim ki kızları niye damadın üstüne çıkıyorda ayıp olmuyor memnun oluyorlar, biz yan yana oturunca mı ayıpmış, allah katında helaliz onlar kim, benim tepemi attırma gelir kucağına oturrum , dedim halbuki asla yapamam insanların mutluluğundan huzursuz olan batan insanlar bunlarda, eşim bi kere su verirmisin dedi bana , kp kudurdu ne küfürler etti eime hakaret etti , öyle su istenirmi , çarpsana ağzına su getir lan dicen kadına öyle davranılmaz, şımartma şunu, diye, şok oldum, eşimde durduk yere neden vurayım o bana gayet saygılı dedi , o tabide saygı duycak kadın o , sen duymıcaksın diye, eşime neler dedi, tek suçu su verirmisin demesiydi,

böylesi görgüsüz çingeneler adam olmaz 3 senede ömrümü yediler, 600 km uzaklar ama ordan bile karıştırabilme yetisine sahipler yamyamgiller, hepsinden tiksindim, gitmiyorum artık , memleketimden soğudum resmen,

eşine aman kırılmasın üzülmesin diye düşünürsen sen eriyip bitiyorsun , bırak üzülürse üzülsün, sen el için ailesi için dert sahibi oluyorsan oda kendi çingenleri için azcık üzülsünki seni anlasın, ben artık dişimi çıkarıyorum valla, yoksa öyle alışınca hep öyle istiyorlar

Dağda mı yetişmiş senin kayınpeder?

Son düzenleme:

sana nasıl konuşabiliyorsa anasına da konuşsun , bu erkeklerin beyninde ne var anlamıyorum ya niye karısı ile annesi arasında dengeyi kuramıyorlar ki , evlenmeden önce annesine bu kadar iyi değildir eminim evendikten sonra nedese aileler bal oluyor ya .

Herkesin ailesi kendise baldır tamam ama bu kadarı da fazla , o senin annense , karşındaki kadın bir ömür boyu paylaşmak için söz verdiğin insan da karın , pes valla .

Kayınvalideden ziyade eşinle sorunun canım maalesef. boşver hiç birşeyi duyma , eşinle beraber git kayınvalidene , tek gidip sana laf felan sokarsa eşine başka türlü yansıtabilirde insanlara güven olmaz.

Hamilesin üzlme yazık karnındaki bebği düşün ne kadar stresten , sıkıntıdan , üzüntüden uzakta kalırsa bebeğin o kadar sağlıklı doğar canım .şu anki yaşadığın durum bebeğine de yansıyor .

Allah kucağına almayı nasip etsin ..

Şaka mı bu okuduklarım . Pardonda kpeder mağarada yaşamış gün görmemeiş insan sanırım . allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın .

tövbe tövbe vurucaksın ağzına getir su lan ne demek bu nasıl bir tabirdir, eşinde çok şükür arkanda canım yoksa bunlar çekilmez gerçekten .saygıya davet etmek lazım kayınpederini..

ne alaka yaa o zamn ailesi oğullarının mutluluğunu istemiyor resmen çekemiyor kocanda bunu anlamayacak kadar saf ayağına yatıyor
insan ölemi yapar yahu oğlum gelinimle mutlu olsunlarda sırf bize gelmesin gitmesinmantığı vardır bizim oralarda wallahi senin o kv çok cin bence kıskanc ve kötü mü kötü olan eti bide kendi almış onun vermesi gerekirken büyüklük ölemi oluyormuş
bide hamilesin canım yaaa sölediğiçümleye bak şimdiden çoçuğun aklınaneler sokuyo
kızımyavrumuzu sağ sağlim kucağımıza versin rabbim demiyoda doktorkesilmiş maaşallah dış gebelik falan diyo

millet nasil bir kafada Allah'im yardim etsin.

okadar buyuttum ettım elın kızı geldı aldı elımden kafasındalar sanırım cidden mutlu etmemek ıcın ellerınden gelenı yapıolar yazıkk

canı kv patavatsız ama eşinin düşünceleri daha beter ne demek annesi çok çektiyse acısını sendenmi çıkaaracak yani senin adına çok üüzldüm inş eşin doğruyu görür yanında olur . ana kuzusu erkekler çok zor bence niye böyle bbu erkekler anaya eşi ayıramıyor :44:

hayırlı akşamlar öncelikle hamiş olmana sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah diğer konulara üzülme hiç bu kaynanalar hep aynı mesela ben 4 alık hamileyim dr net olmasada kız dedi eşimle birlikte sevindik herkese anlattık soranlara kız diyorum kv daha belli değil dio hala bi umut erkek bekliyo sanki üzülüyorum hem ilk bebeğim hemde uzun süre çabaladık bebeğimiz olsun die

Dağda mı yetişmiş senin kayınpeder?

millet nasil bir kafada Allah'im yardim etsin.

aynen , dağda yetişse belki 2 -3 ot hayvan bişy görürdüde kendini geliştirirdi , bişy görürdü, mağarada doğmuş büyümüş galiba, hiç bişy görmemiş o yüzden iletişim insanlık vb hiçbişyden haberi yok , insanlık sıfır, o daha neyki , yolda giden kanser adama küfredip bu da daha ölmedi diye komşusuna küfreden bi adam !
patavatsız ve düşüncesiz ayrıca çok çıkarcı çoookk , ağzı havada bekliyor kimden ne koparsam diye, ama biz gidince de bozulan yemekleri ısıtıp ısıtıp önümüze 3 öğün koyan insanlar, 600 km yoldan gitmişsin evlatmışsın hiç önemi yok, senin götürdüğün yiyeceği sana koymayan insanlar , allah bilsin ben bıktım onlardan , rabbim eşime uzun ömür versin , ne onları bana ne beni onlara muhtaç etmesin inş. bayramda aileme gidip elini öpelim dedim eşime diye, adam kavga çıkardı üzerime yürüyor , ben ne dersem o olcak , ben seni gelin aldım oğlumun ailenin yanında ne işi var gitmeyecek oğlumu gelin vermedim diye bağırdı çağırdı, benim gelinler kudurmuş anneleri die diyor, ama kızı aynı şehirde old halde ilk gün gidiyo kalmayınca da küfrediyor verdik diye vazmı geçtik eşşek gibi getirecek o damat diyor, bize gelince yılda bir gidioz 4. gün keyifleri yeterse gitcekmişiz yarım saat görcekmişiz . RABBİM NASI BİLİOSA ÖYLE YAPSIN !

insan hamile kalınca ya da söz bebekten acılınca ıstıyor kı annesı babası, kv ve kp heyecanlansın sevınsın. boyle sacmasapan yorumlar da can sıkıyor ıste... bence de kafana takma, senın kv de cat cat cevap vermekten anlayacak bır tıpe benzıyor, sakayla karısık anında yatıstıracaksın cevabı, esıne de melek gıbı goruneceksın, ay acaba yanlıs mı anladı benı vs vs... bastan cok kızardım boyle oyunlara moyunlara da, valla bı sure sonra eglencelı oluyor, hem bazıları sadece bundan anlıyor

sana iyi davranırsa, niye üzülsünler ki anlamadım. :S

cok haklısın pembe tsk ederim bende sana katılıyorum

canım benim senin kayınpederde evlere şenlik aman allahım bu nasıl kayınpeder

Her şeyden önce sizin etiniz neden onlarda. Valla çok da önemli bence. Sinek de küçük ama mide bulandırıyor. Ben dert ederdim bu mevzuyu açıkçası.

Eşiniz kayınvalidenizle sizin aranızı bir tutamıyor. Bi öğrenemedi erkekler karısını karısı gibi sevmeyi annesini annesi gibi sevmeyi. Eşinizde hata var kesinlikle. Ablacım 50 yaşında bir bayan yaşlı değil. Benim annemde 50 yaşında. Gelini var ve hiçde böyle davranmıyor. kimsenin işine karışmaz falan. Yani şaşırıyorum okudukça burada. Kayınvalideniz çok ayıp etmiş çok.

şirinemm senin kv domuzz zaten bebek haberine sevinse şaşardımm .. başka şey beklerken bebek haberi çıktıı kadınn şokk olduu tabii e kıskanıyordu zaten biricikk oğlunu birde bebek çıktıı kadın kudurdu sende onun içini biliyorsunn aldırmicaksınn şekerimm o kötü birşey dedikçe sen iyi birşeyler söyleyerek onun seni sinir etmesi gerekirken sen edeceksinn zamanla alışırsınn cevap vermeye e kocanda da var o ayrı zaten anlamıyorr hiç birşeydenn o yüzden aldırma baştann böylelerdii canımm bebeğinizde olacak eşinde de sendede heyecan var mutluluğunuzu yaşayınn

Ayy cok koptummmm

Et met hiç umrumda değil de
Kayınvaliden çok densizmiş, boş gelikte olabilir ne demek insanda moral bırakmıyo
Bi de 12 yaşındaki torunu şimdiden gaza getiriyo, yarın birgün bebeği sevmeyecek belki de bu yüzden o çocuk
Eşine zaten ne desem az yeni nesil ama eski kafalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…