- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 32
- Konu Sahibi CicimBalim
-
annem aileden en saf ve en güvenilirdir ondandir galibaTeyzen nasıl o fotoğrafları hiç korkmadan annenize verebilmis anlamadım
Ben intikamcı bir insanım, o yüzden o resimleri yaymadığım yer kalmazdı. Hatta afiş yaptırırdımAma pek çok kişi bunu doğru bulmayacaktır, biliyorum. Fakat dediğim gibi, kötülüklerin öcünü mutlaka alırım.
valla aileden olmasaydi yapardim kesinn :) ama eger bana birdaha o kelimeyi derse "erkeklerle yataklarda ciplak resimler cekinen ben degilim" diyecemBen intikamcı bir insanım, o yüzden o resimleri yaymadığım yer kalmazdı. Hatta afiş yaptırırdımAma pek çok kişi bunu doğru bulmayacaktır, biliyorum. Fakat dediğim gibi, kötülüklerin öcünü mutlaka alırım.
Aile dediğin insanın iyiliğini düşünür, destek olur. Bu kadın masallardaki kötü cadılardan biri adeta. Ben sadece kıskanç olduğu için bile kendi teyzemle görüşmüyorum şu an, ailemden kabul etmiyorum. Bu kadar kötülük çok fazla. Küçüklüğünden beri sana eziyet etmiş resmen, bir de kendisi sana dediği hakareti kişilik olarak bellemiş, hain ve onursuz bir kadın. Her şeyi hak ediyor bence.valla aileden olmasaydi yapardim kesinn :) ama eger bana birdaha o kelimeyi derse "erkeklerle yataklarda ciplak resimler cekinen ben degilim" diyecem
Aile dediğin insanın iyiliğini düşünür, destek olur. Bu kadın masallardaki kötü cadılardan biri adeta. Ben sadece kıskanç olduğu için bile kendi teyzemle görüşmüyorum şu an, ailemden kabul etmiyorum. Bu kadar kötülük çok fazla. Küçüklüğünden beri sana eziyet etmiş resmen, bir de kendisi sana dediği hakareti kişilik olarak bellemiş, hain ve onursuz bir kadın. Her şeyi hak ediyor bence.
yardim etse hadi neyse derim ama yardim bile etmiyorDeğişik bir bakış açısı ?!
Teyze zengin diye kimse bir şey demiyor ama neden teyze yardım mı ediyor aileye ?
Hayır yardım etse dahi rezilliğin çekilir tarafı yok.
Resmi çerçeveletip evine postalardım ben olsam,hasta ruhlu kadın ya :/
Valla bana inandırıcı gelmediniz. Kimse saf olduğunu düşünse bile öyle resimlerin olduğu kutuyu emanet etmez. Ayrıca nasıl bir fanteziymiş bu. Evliliğini riske atmak rezil olmak pahasına onları çekiyor birde başkasına veriyor.Neyse uzun zaman önce teyzem anneme bir kutu vermis "icinde is yeri dosyalarim var evde sakla" diye. Annemde icine bakmadan bnim odama saklamis.
Bende bugün o kutuyu buldum bilmiyordum onun oldugunu ve icine baktimki ne bakayim dosyalar var ama dosyalarin icindede gizli resimler sakli aldattigi kisiyle birlikte yataktan resimler vs. igrenc resimler iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?