Tuhaf ailem

ister inanin ister inanmayin. Dedigim gibi teyzem dedigim kisi hala evli. ve evli oldugu icin bu tür seyleri evde saklayamaz bu yüzden anneme emanet etmis. üstelik annemin kutuya bakmayacagini biliyor cünki hepimizde bilirizki teyzemin evi dosya doludur cok karisiktir yani. O yüzden kimsenin aklina gelmez o dosyalari karistirmak..bilmiyorum anlatabildim mi

Ayy ne karakteri bozuk biriymis saskinim, sana yaptiklarinin karsiligini gorecek merak etme o ettigi laflarin kendine döndügünü anliyormu acaba tabiki hayir farkina varmadan kuyuya yvas yavas duser merak etme sen birsey yapmasanda ilahi adalet var er yada gec gercekleşecek,seninde yolun aydinlik olsun insallah iyi bir insan ol allah yolunu dogru yapar hep

aynen. yaptıklarını burnundan fitiiil fitiiiiil getirirdim. ben gayet doğru buluyorum canım

Peki teyzenizin kocası bunları öğrense tepkisi ne olur?Yani bi de aile cinayetine yol açmayın da şimdi milletin gazıyla.Ama ben olsam herkesten gizli teyzeme bunları bildiğimi çaktırıp laf sokardım gizliden gizliye tehdit ederdim.Bana ettiğin laflara dikkat et şeklinde.
Bir de küçükken yaptıkları şeyleri boşverin artık bi an önce kendi hayatınızı kurun maddi özgürlüğünüzü elinize alın ve kimseyle de görüşmek zorunda kalmayın.

O kadınla tek başıma aynı odadayken üstüne yürürüm, bildiklerimi söylerim sen ne pislik bir kadınsın ahlaksız utanmıyor musun diye hesap sorardım.

Konu bence fake ama ben olsam eniştene postayla yollar ve en az 3er tane kopyasını alırdım kenara.

Hiçkimse hele hiçbire kadın o fotoları saklamaz, saklasa da kimseye vermez.

O teyzeyle ben birdaha asla ama asla birdaha konuşmam.
Hatta bunlara sessiz kaldığı için annenizi masum görmeniz de cabası.
Ne demek size bunları yapanlara sessiz kalmak, kardeşini çoktan çıkatmalıydı haddini bildirip.
Öte yandan onlardan yedek alıp birüzel saklayın, Teyzenizle bir mesajla örnek foto gönderin. Siz ve annenizle ilgili bir kötü sözüne herkese atarım bu resimleri deyip o o...pu ağzını sonsuza dek kapatmasını söylerdim. Bu yaşımda artık iyimser olamıyorum, sende olma

ben olsam sizmisiniz bana o....diyen der o resimleri bi güzel kopyalar herkese akrabalarına komşularına kadar dağıtırdım...bakalım parası kendini kurtarabilecekmi...

Çok güzel bir konumdasın bu kadına karşı. Şimdi onunla oyna oynayabilirsen. :)

Ben olsam bu kadının ilk küfüründe yakasına yapışır, kendisini bir duvara çarpar, yakasına yapışık bir şekilde ona resimlerinin bende olduğunu, ayağını denk almasını söylerdim, şantaj yapardım. Çok film izliyorum galiba. :) Neyse, sonra herkesin önünde bana bunca yıl dedikleri ve yaptıkları için özür filan diletir, sonra parmağımda oynatırdım. Kötülere karşı asla iyi olamam ve çok acımasızımdır. Ha aile maile anlamam, bu kadın benim düşmanım konumunda olurdu, ne ailesi... Bu kadınla zevkle oynardım.

konuma fake diyenlere sesleniyorum
sirf bir kisinin yapisi farkli ve hareketleri size uymuyor diye hemen konu fake mi oluyor?
benim bu tür senaryolar yazmaya vaktim yok bilen biliyor. Fake olarak görüyorsaniz yazmayin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…