Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli olduğunu sakladı????Peki senin evli olduğunu bilmiyor muydu ???

Eşi bile bile kabul ediyor nikahı vermem diyor???
Sen kiz kardeşine mi ablana mi belli değil, musallat olan adamla evliliğine devam ettin ya !!

Eşi sarılmak istemiş te adam istememiş ,sen de eşim içip içip beni birlikteliği zorluyor diye anlatıyor musun ???

Diğer konuda üzüldüm mağdurun diye ,herkes fikir verdi yapma dedi .Anladığım kadarıyla pek te oralı olmadınız

İnsan hayatının her döneminde de mağdur olmaz ki ,madem sağlık sikintilariniz var ,tedavisini olun hemen prensimi bulmuştum havalarına girecek ne var ki ??

Madem bu kadar sıkıntı yaşadınız, mağduruyuz çocuğunuz da var ,aşk ta prens te eksik olsun olmaz mi ??Yeni yeni sorunlar yaşayarak adamın eşiyle muhattap olarak ,aşkınızı yaşayın tavsiyesi alarak bu nasıl prens bu nasıl aşk???

Bence siz ben neler yaşadım neler gördüm demekten gizli bir haz alıp, hatadan hataya sürüklenmeye alismissiniz, üst üste konu açıp
Hatalarım çok ama bakın ben ne kadar da mağdurum diyerek bir nevi tatmin yaşıyorsunuz.

Hayır. Keşke bunları yaşamasaydım kendime layık görmeseydim diyorum.
Mağdur değil biraz akılsızım.

Burdaki kimliğim böyle sanki acıların kadını gibi oluyor anlattıkça ama dışarda ben hep gülerim. Arkadaşlarım beni çok sever. Yakın arkadaşlarıma bunları anlatmam hiç.

Metres olmak için evli adamla ilişkin olması yeterli. Ayrı eve falan gerek yok. Kendini kandırıp durma.

Burdaki kimliğim böyle sanki acıların kadını gibi oluyor anlattıkça ama dışarda ben hep gülerim. Arkadaşlarım beni çok sever. Yakın arkadaşlarıma bunları anlatmam hiç.
Etrafında bi Allah' ın kulu kalmaz çünkü. Bak, hala tam delirmemişsin, bunu düşünebildiğine göre. Aklın gayet de başında.

Güvendiğiniz birileri varsa anlatsanız belki yol gösteren olur. Psikologa gitme imkanınız varsa gidin bence.

Ben önceki konudan çok etkilenmiştim, gecmis konulara da bakınca bu magdurlugun /sizin deyiminizle akılsızligin sizin yaşam tarzınız olduğunu düşünmeye başladım .

Bu kadar hata bu kadar mağduriyet insan hayatı için çok fazla .Konunun devamı niteliğindeki bu konu da yine sevgili ,aradi şunu dedi ,engelledim.

Dava var es var ve hatta cocuk var tedavi var ama bunlarla ilgili değil konunun ana teması.
Bence memnunsunuz durumdan ,adam bosanmam sen de gel deyince bozuldunuz.

Ne diyim, Allah akıl fikir versin

Etrafında bi Allah' ın kulu kalmaz çünkü. Bak, hala tam delirmemişsin, bunu düşünebildiğine göre. Aklın gayet de başında.
Deli değilim ki
Tanısan çok severdin. Çok gülerim hayat doluyum. Kimseye bişey belli etmem
Ama Mune beni teşhis etmiş. Son paragrafta özellikle.

2 tane hatam var abartmayın. Biri 18 den 1 gün alıp benden çok büyük biriyle evlenmek. (43 yaş var aramızda)
Bana hata yaptığında zamanında boşanmamak.
2.de bu adam işte. Güvendim insanlara hep.
Başka yok ki.

Seviştilerrrrr.

Onun bu yaptigina çok şey denir de ya peki senin yaptığına ne denir

Sen bunu bi de hele ?

Evliyken evli adamla olmak
Ondan dayak yemek hala devam etmek
Karısıyla muhatap olup hatta onu gurursuz ve suçlu ilan etmek
Evdeki adam içip içip zorla birlikte olmasına karşı koyup ne yapabilirim diye düşünmek yerine dilekçe versin ötekine gideyim demek

Bütün bunlar olurken cocugu hic önemsememek, adam dilekçe verse koşa koşa gideceksiniz .
Es kişisi kardeşime ablama asilinca es yerine ablayı suçlamak.
Vücuduna zarar vermek
Aklımda kalanlar bunlar sadece ,tabi siz hata olarak görmuyorsunuz galiba
Çünkü büyük aşk, evli de olsanız büyük aşk, dayak ta işin cilvesi, evdeki durumlar da sizin magdurlugunuz ,
Benden bu kadar

Deli değilim ki
Tanısan çok severdin. Çok gülerim hayat doluyum. Kimseye bişey belli etmem
Ama Mune beni teşhis etmiş. Son paragrafta özellikle.
Delisin demedim zaten, aklın gayet başında. Bu kafandakileri normal hayatında birine anlatsan etrafında bir Allah'ın kulu kalmayacağını kestirecek kadar aklın var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…