- 7 Nisan 2016
- 920
- 1.481
- 113
- 42
Beni alıntılayarak yazdığın şeyler beni değilde kimi ilgilendiriyor şaka gibi yaNereye ne yazacağım sizi zerrece ilgilendirmiyor üslubunuza da dikkat etmenizi öneririm sizinle daha fazla konuşmak istemiyorum .
Hayır. Keşke bunları yaşamasaydım kendime layık görmeseydim diyorum.Evli olduğunu sakladı????Peki senin evli olduğunu bilmiyor muydu ???
Eşi bile bile kabul ediyor nikahı vermem diyor???
Sen kiz kardeşine mi ablana mi belli değil, musallat olan adamla evliliğine devam ettin ya !!
Eşi sarılmak istemiş te adam istememiş ,sen de eşim içip içip beni birlikteliği zorluyor diye anlatıyor musun ???
Diğer konuda üzüldüm mağdurun diye ,herkes fikir verdi yapma dedi .Anladığım kadarıyla pek te oralı olmadınız
İnsan hayatının her döneminde de mağdur olmaz ki ,madem sağlık sikintilariniz var ,tedavisini olun hemen prensimi bulmuştum havalarına girecek ne var ki ??
Madem bu kadar sıkıntı yaşadınız, mağduruyuz çocuğunuz da var ,aşk ta prens te eksik olsun olmaz mi ??Yeni yeni sorunlar yaşayarak adamın eşiyle muhattap olarak ,aşkınızı yaşayın tavsiyesi alarak bu nasıl prens bu nasıl aşk???
Bence siz ben neler yaşadım neler gördüm demekten gizli bir haz alıp, hatadan hataya sürüklenmeye alismissiniz, üst üste konu açıp
Hatalarım çok ama bakın ben ne kadar da mağdurum diyerek bir nevi tatmin yaşıyorsunuz.
Bu saatte kadar olan olmuş artık bundan sonra hatadan dönmek önemli. Aynı hatayı yapmamak mühim olan bence.Tamam çok akılsızım.
Metres olmak için evli adamla ilişkin olması yeterli. Ayrı eve falan gerek yok. Kendini kandırıp durma.Metresi olmadım diye eve döndü.
Madem gelmicen sen ben eve gidiyorum dedi.
İstemiyorum ben metres olmak dedim.
Sevmiyorum ayrılacağım karımdan diye diye kandırdı.
Metres olsam ahlaksız yazsın burdakiler tamam ama olmadım ki.
bitirdim bendeb uzak dur dedim. Bana hep zarar verdin dedim daha ne yapayım.
Etrafında bi Allah' ın kulu kalmaz çünkü. Bak, hala tam delirmemişsin, bunu düşünebildiğine göre. Aklın gayet de başında.Burdaki kimliğim böyle sanki acıların kadını gibi oluyor anlattıkça ama dışarda ben hep gülerim. Arkadaşlarım beni çok sever. Yakın arkadaşlarıma bunları anlatmam hiç.
Güvendiğiniz birileri varsa anlatsanız belki yol gösteren olur. Psikologa gitme imkanınız varsa gidin bence.Burdaki kimliğim böyle sanki acıların kadını gibi oluyor anlattıkça ama dışarda ben hep gülerim. Arkadaşlarım beni çok sever. Yakın arkadaşlarıma bunları anlatmam hiç.
Deli değilim kiEtrafında bi Allah' ın kulu kalmaz çünkü. Bak, hala tam delirmemişsin, bunu düşünebildiğine göre. Aklın gayet de başında.
Merhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
Seviştilerrrrr.Diyor ki gece karım sarılmaya çalıştı ittim. Sarılıp uyumak istemiş eşi.
Herşeyi biliyor üstelik.
Artık bitirdim bugün iter yarın napar ki ya da gerçekten itti mi
Artık
Yok yok vallahi yazmıyorum. Yazmış yazmış engel kısmında görünüyor.
Gerçekten miSeviştilerrrrr.
Onun bu yaptigina çok şey denir de ya peki senin yaptığına ne denirMerhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
Evliyken evli adamla olmak2 tane hatam var abartmayın. Biri 18 den 1 gün alıp benden çok büyük biriyle evlenmek. (43 yaş var aramızda)
Bana hata yaptığında zamanında boşanmamak.
2.de bu adam işte. Güvendim insanlara hep.
Başka yok ki.
Bunu nasıl anladınız. Bana neden ittim onu diyor.Seviştilerrrrr.
Delisin demedim zaten, aklın gayet başında. Bu kafandakileri normal hayatında birine anlatsan etrafında bir Allah'ın kulu kalmayacağını kestirecek kadar aklın var.Deli değilim ki
Tanısan çok severdin. Çok gülerim hayat doluyum. Kimseye bişey belli etmem
AmaMune beni teşhis etmiş. Son paragrafta özellikle.
Bunu nasıl anladınız. Bana neden ittim onu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?