ben dertleşmeye geldim öylesine. İnsanlara hakaret etmeden bir yorum yapmayı bilseniz keşke.
Neyse ki güzelce yorum yapanlar yol gösterenler oluyor onlar hatrına burdayım ben.
Hakaret edenleri bildiricem. Bir hayat kadını bile kimbilir niye o yola düştü diye vicdanen yargılanmaz. İnsanları kınamayın. Ben evli adamla asla olmam güvenmem bu çok büyük ahlaksız bir durum derdim. Ve ben bu duruma düştüm. Büyük konuşmuşum. Büyük konuşmayın kimseyi kınamayın derim...
Yoo hiç de mantığınızın önüne geçmiyor. Bakın, hakaret edenleri şikayet edip hakkınızı aramayı akıl edebiliyorsunuz amaBipolar.
Bu arada diğer arkadaşlara hitaben, hastalığa sığınmıyorum. Bu hastalık benim mantığımın önüne geçip bana hata yaptırıyor diyorum.
Nasıl güldüm ya Allah iyiliğinizi versinYavrum evlenme de Darbukatör baryam kılıklı üçkağıtçıların avucuna da düşme yani o yüzden çırpınıyoruz.
Siz hala ergen misiniz? Yaş kaç?Bütün gün cevap okudum. Yoruldum. Eşim hastayken canla başla koşturduğum günleri de okudunuz mu. Sonra ben başkasını sevdim ayrılalım dediğimde bana en ağır küfürler ettiğini. Ondan sonra bu lafları hazmedemeyip bileğime sigara bastığımı. İzleri duruyor. Birdaha yapmam Pişmanım.Nasıl bi buhran yaşamışım ki hayatımda ilk kez oldu bu. Ben ömür boyu onunla yaşlanmak zorundayım zannederdim. Ama işte sevdim birini o da evli çıktı. Bugün kurtuldum. Bugün benim düğünüm.
Evet artık yetişemiyorum. SağolsunlarYoo hiç de mantığınızın önüne geçmiyor. Bakın, hakaret edenleri şikayet edip hakkınızı aramayı akıl edebiliyorsunuz ama
Büyüyemedim. Çünkü yaşamadımSiz hala ergen misiniz? Yaş kaç?
Herşeyi de dramatize etmeyin yavEvet artık yetişemiyorum. Sağolsunlar
Büyüyemedim. Çünkü yaşamadım
Büyüyemedim diyorum dram yok. Hayallerim öyle bi kafeste kaldı. Bu dram değil gerçek bir hayat. Ve artık cevap yazmıcam size. Ben gidiyorumHerşeyi de dramatize etmeyin yav
Ay soru sormayacam bi daha. Hep bi dramlı cevaplar. Normal konuşamıyoruzEvet artık yetişemiyorum. Sağolsunlar
Büyüyemedim. Çünkü yaşamadım
Hiç inandırıcı değil artık aynı hikayeler .Anlayamadığınız şeyler var. Adam bana sahip oldu cinsel anlamda. Zorla değil. Ben tamam dedim. ben 17 yaşındaydım.Tamam o suçlu. Çünkü reşit değildim. Tamam dedim diye bunu neden yaptı bana. Ben yaşıtımı bulur mutlu olurdum belki. Evlenmek zorundayım diye hissettim.Kendinden 40 yaş büyük kocası olan bi kadın şimdi gitti yanlış insana aşık oldu. Birsürü acılar çekti. Bunları size yazarken ben pek iyi değilim. Siz bana kusarken beni aşağılarken ben ölmeyi diliyorum
Hanım efendi geçmişte size zorla sahip olmaya çalışan adamı şikayet edebilirdiniz ki hiç sanmıyorum neden mi ? Adamı aldattığınızı ayan beyan kendisine söylüyorsunuz ama geçmişte size tecavüz eden adamı şikayet edemiyorsunuz ne kadar tuhaf demi ,bizde dileriz kimsenin başına gelmesin ama başına bunlar gelip üstüne aldatmak neyin cesareti ?Evet inandırıcı değil. Dilerim kimse böyle şeyler yaşamasın.
Kocası, adamın mesleğini beğenmemiş, öyle rahat konuşmalar25 sayfa okuyamadım yazdılar mı bilmiyorum ama, adamın eşi lutranı çok sevmiş hatta eşiyle selam yolluyormuş konu sahibine
Ben konu sahibinin kocası olsam, bu kadar ayan beyan, artık ayyuka çıkan bir aldatmayı yargıya taşırdım. Adama da söylemiş seni aldatıyorum diye zaten.
sadakatsizlik başlı başına suçlu duruma düşüren bir madde boşanmalarda, değil mi?
Bir insan evliyken başkasına karşı bi his duyarsa ve bunu eşine söylerse, ayrılmamız gerek derse bu dürüst olma çabasıdır. Bunu saklayıp devam etmek yanlıştır. Kadın bunu canıyla ödeyebilir.Hanım efendi geçmişte size zorla sahip olmaya çalışan adamı şikayet edebilirdiniz ki hiç sanmıyorum neden mi ? Adamı aldattığınızı ayan beyan kendisine söylüyorsunuz ama geçmişte size tecavüz eden adamı şikayet edemiyorsunuz ne kadar tuhaf demi ,bizde dileriz kimsenin başına gelmesin ama başına bunlar gelip üstüne aldatmak neyin cesareti ?
Aşkı bulana kadar arıcamİlki sahip oldu siz kucuktumuz mağdur oldunuz tamam .
İkinci evli olduğunu sakladı aşık oldunuz meğer evliymis yine mağdur.
Karısı istedi konuştu sizinle yine kadın suçlu siz mağdur.
Bu ikinci adamla nasil tanıştınız diye sormuştum??
Evet mağdur olduğunuz konular olmuş ama kendi hatalarınızı görmeyip sürekli suçu başkasına yukluyorsunuz .Bu ikinci adam bekar olsaydı ortada yine suç olacaktı,siz evlisiniz.
Tamam hatalıyım ,beni asagiliyorsunuz ben neler yaşadım diyorsunuz da ,diğer konuda sizi anlayıp yapma etme diyenlerden biri de bendim ,ama olay bütününe bi baktim ki orda hata onda ötekinde ötekinde siz mağdur olan taraf hep .
Hic te asagilamadim kendi adıma, o kadar tavsiye verdim yapma etme kendine bunu yakıştırma diye .
3 5 gün sonra bi konu adam ben gitmeyince evine döndü beni suçladı, karısı sarılmış o itmiş, tek suçum benden büyük kişiyle evlenmek bi de bu adama inanmak .
Tek hatanız bu değil heyecan adrenalin ve dram seviyorsunuz .Hastalığınız kaynaklı olabilir bu durum ,ki kuvvetle muhtemel oyle ,ama enerjinizi yanlış şeylere harcayıp vakit kaybediyorsunuz
Nasıl yaniBir insan evliyken başkasına karşı bi his duyarsa ve bunu eşine söylerse, ayrılmamız gerek derse bu dürüst olma çabasıdır. Bunu saklayıp devam etmek yanlıştır. Kadın bunu canıyla ödeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?