Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soğudum kaçtım. Peşimi bırakmadı. Sana çaresizliğimi anlatayım dedi. Nolur dedi yoksa ölürüm dedi. Oturdum dinledim ben de

artık dinlemeyi bırakın. Zararın neresinden dönerseniz kardır. kendi bosanma davanızı tamamlamadan da gonul islerine girmeyin. evli kaldığınız yılların hatrına hiç değilse. tamamen bosandiktan sonra bekar erkeklerle gonül iliskisi yasayabilirsiniz tabi ama dikkatli olun bu sefer kendinizi kullandirmayin.
 
Dedi gerçekten.ben nikahımı vermem siz ne yaşarsanız yaşayın dedi. Ben de sizin kadar şaşırdım. Sen ilk değilsin çok kadın vardı dedi. Kına gecemde bile bu bi kadınla konuşuyordu dedi. Alışmış kadın. Kabullenmiş.
 
İlk karısını aldatan bir erkeğin ikinci karısını da rahatlıkla aldatabileceğini düşünüyorum. Çünkü dürüst değil hem size karşı hem de eşine karşı. Dürüstlük bir kişilik özelliğidir sonradan kazanılmaz. Kendimi sizin yerinize koyarak düşünüyorum evliliğini bitirse bile yoluma o adamla devam etmezdim .Evet çok üzülürdüm çok ağlardım belki ama yine de yapmazdım. Bu adamla evlensem de çok gözyaşı dökeceğimi bilirdim. Bir kere ilişkinin başında evliliğini gizleyerek kandırmış .Size kendinizi suçlu hissettirerek kendini aklamaya çalışıyor .Evliliğini bitirecek cesaret yok onda. Sizin gitmemenizi o kendine bahane ederek kendini rahatlatıyor hepsi bu.
 
Kadının konuşma tarzı zeynep erkül vardı ya ona benziyordu. Aynı onun gibi konuşuyordu
 
Wing size bir şey soracağım, bipolar olan birinin gerçekte yaşadıklarıyla hayalinde yaşadıkları yer değiştirebilir mi?

Değiştirebiliyor Mune, bu bipoların türüne ve mani ataklarının ne şiddette yaşandığına, tedavi durumuna göre değişiyor.
Mesela "psikotik mani" denilen bir atak var (Kendim de tecrübe ettim), gerçeklik algınız maalesef yitiyor ve bilinçaltı dışarı saçılıyor bildiğiniz. Olmayanı olmuş gibi görebiliyor, gaipten sesler duyabiliyor, koku ve dokunma duyunuza kadar şaşırabiliyorsunuz. Bu tabloda doktorlar, canla başla sizi uyutmak için uğraşıyorlar.
Sonrasında bunu (genellikle) hatırlıyor ve kendinizi kötü, aptal hissederek kahrolabiliyorsunuz.
Tekrarlı sanrılarda, sanrılar birbirini destekler gelebiliyor ve bunlar da fobiler oluşturmanıza sebebiyet verebiliyor ayrıca. Mesela bir sanrıda bir sokağa mana yüklediniz, diğer sanrı bunu destekler geldi vs. Sonra o sokaktan geçmekten imtina edebiliyor, hatırladıkça korkabiliyorsunuz "Yine olacak" diye.

Ayrıca her psikotik mani, sanrı görme halinde beynin fiziksel hasar aldığı da söyleniyor. Bağlantılar, sinapslar hasar görüyor, rastgele hatıralar yaratılıyor ve olmayan şeyleri gerçekte yaşadığını zannederek kişi bunları karıştırabilir hale gelebiliyor. Bu da şizofreniye giden yol olarak tabir edilebilir. Ne kadar çok psikotik mani, sanrı görme ve tedavisizlik, o kadar hasar alma ve şizofreni/şizoaffektif bozukluğun da tetiklenmesi riski.

Özetle, evet değiştirebiliyor Mune Müdürüm.
 
Ben onun peşinde değilim ki arkadaşlar. Ben bitti demeden bitmez diyen o.
Ben hep olmaz dedim.
Bu insan tipi beni çok korkutur. Tam bir ben merkezli. İlişki iki kişi yaşanır. Neden onun isteğiyle devam ediyormuşsun sen eşya mısın? Senin duyguların yok mu onun gözünde? İğrenç bir kişilik.
 
Hadi diyelim seni işletmiyorlar, hadi o konuştuğu gerçekten karısı olsun. Kadın nikahımı verip kimseyi sevindirmem kafasında biri. Diğer kadın kullanıldığı ile kalacak, ben edebimle ağırlığımla yerimde oturcam diye düşünüyor. O adam her kahrını çeken o kadın dururken boşayıp senle evlenmez, ne güzel evde onunla dışarda seninle hayat varken.
Size yemin ediyorum. Odalarımız bile ayrı dedi kadın. Nikahımı vermem dedi. Sesi şiveliydi. İnanmakta ben de zorluk çektim.
İnanma, akşamına suyu ısıttı.
 
Sesler duyuyorum. Bunu dra anlattım. Size de geçmiş olsun
 
hala niye anlamiyosun adam yalan soyluyo karisiyla mutsuz olsa o eve gidebilirmiydi ?
seni kullaniyo sacmalama . ayrica hala evli ve evinde ,karisina hic mi acimiyorsum kes gorusmeyi. sevseydi karisinin koynuna girmezdi zaten cikmayada niyeti yokmus
 

Sesi de işveliymiş, kesin adamın kırıklarından biri.
 
Bakın kadınla onun arasındaki ilişkiyi boşverin siz kendi hayatınıza bakın artık çıkartın bu pisliği hayatınızdan .
 
Allahtan para istememiş ya bi de istese?


Al bu konuyu oku, adamın yapmaya çalıştığı şey hakkında sana fikir verir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…