Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O adamın karısı kim? Biliyorsan beni rahatsız ediyor diye eşine söyle olmadı Herşeyi eşine anlat?
Savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin uzaklaştırma alabilirsin?

Eğer ki evlenir de mutlu olursam tek derdim kaynana olsun. Buraya da mutluyum artık diye konu açarım

O adamın karısı kim? Biliyorsan beni rahatsız ediyor diye eşine söyle olmadı Herşeyi eşine anlat?
Savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin uzaklaştırma alabilirsin?
Karısına eşin beni artık rahatsız etmesin uzak durun benden dedim.

Karısına eşin beni artık rahatsız etmesin uzak durun benden dedim.
Yazmayacaktım ama duramadım, adamla aynı şehirde bile değilsiniz, size ulaşabileceği her yerden engellerseniz rahatsız edemez.
Bunun için karısına birşey demeye gerek yok.

Kocan senden boşanmayinca aramız bozuldu, artık beni aramasın mı dediniz? Azıcık utanmaniz olsun yahu kadına birsey derken.

Burada sert yorum alınca hastayim ölmek istiyorun diyorsunuz ama söz konusu o adam olunca herşeyi düşünüyorsunuz masallah.

O kadın biliyordur zaten, kimler gelmişşşş kimler geçmiş böyle.

O kadın biliyordur zaten, kimler gelmişşşş kimler geçmiş böyle.
Kadın artık neler yaşamışsa duyarsizlasmis ama her insan kendine yakışanı yapar.
Evli adamla birlikte olup, sırf ego tatmin etmek için karısına kocan beni bıraksın demek çok çiğ bir hareket.

Metres deyince kızıyor ama onurlu, gururlu hiçbir kadın şu konuşmayı yapmaz.

Ben bu konuşmayı yapmak zorunda kalmışım demek ki hanımefendi

Kendine saygin olsun yoksa da ogluna olsun.
Yok kimseye saygim yok diyorsan da ne yaşarsan yaşa buraya yazip akil alma.

Ben bu konuşmayı yapmak zorunda kalmışım demek ki hanımefendi
Adam karısından çekinmiyorki arayıp kocana şöyle peşimi bıraksın diyorsun.
Sen tüm iletişim kanallarını kesince zaten ulaşamaz, gerçekten öyle bir derdin varsa.

Neyse, kime ne anlatmaya çalışıyorsam.

O da beni kumalığa çağırmasaydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…