Karısına eşin beni artık rahatsız etmesin uzak durun benden dedim.O adamın karısı kim? Biliyorsan beni rahatsız ediyor diye eşine söyle olmadı Herşeyi eşine anlat?
Savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin uzaklaştırma alabilirsin?
Gidip savcılığa şikayet edip uzaklaştırma da al ozaman?Karısına eşin beni artık rahatsız etmesin uzak durun benden dedim.
Yazmayacaktım ama duramadım, adamla aynı şehirde bile değilsiniz, size ulaşabileceği her yerden engellerseniz rahatsız edemez.Karısına eşin beni artık rahatsız etmesin uzak durun benden dedim.
Hemen de dinler karısını, hiç aramaz seni.Karısına eşin beni artık rahatsız etmesin uzak durun benden dedim.
O kadın biliyordur zaten, kimler gelmişşşş kimler geçmiş böyle.Yazmayacaktım ama duramadım, adamla aynı şehirde bile değilsiniz, size ulaşabileceği her yerden engellerseniz rahatsız edemez.
Bunun için karısına birşey demeye gerek yok.
Kocan senden boşanmayinca aramız bozuldu, artık beni aramasın mı dediniz? Azıcık utanmaniz olsun yahu kadına birsey derken.
Burada sert yorum alınca hastayim ölmek istiyorun diyorsunuz ama söz konusu o adam olunca herşeyi düşünüyorsunuz masallah.
Kadın artık neler yaşamışsa duyarsizlasmis ama her insan kendine yakışanı yapar.O kadın biliyordur zaten, kimler gelmişşşş kimler geçmiş böyle.
Ben bu konuşmayı yapmak zorunda kalmışım demek ki hanımefendiKadın artık neler yaşamışsa duyarsizlasmis ama her insan kendine yakışanı yapar.
Evli adamla birlikte olup, sırf ego tatmin etmek için karısına kocan beni bıraksın demek çok çiğ bir hareket.
Metres deyince kızıyor ama onurlu, gururlu hiçbir kadın şu konuşmayı yapmaz.
Adam karısından çekinmiyorki arayıp kocana şöyle peşimi bıraksın diyorsun.Ben bu konuşmayı yapmak zorunda kalmışım demek ki hanımefendi
O da beni kumalığa çağırmasaydıYazmayacaktım ama duramadım, adamla aynı şehirde bile değilsiniz, size ulaşabileceği her yerden engellerseniz rahatsız edemez.
Bunun için karısına birşey demeye gerek yok.
Kocan senden boşanmayinca aramız bozuldu, artık beni aramasın mı dediniz? Azıcık utanmaniz olsun yahu kadına birsey derken.
Burada sert yorum alınca hastayim ölmek istiyorun diyorsunuz ama söz konusu o adam olunca herşeyi düşünüyorsunuz masallah.
Hakettiğim diyaloglar bunlar diyorsun, sende haklısın be Lutran.O da beni kumalığa çağırmasaydı
Çok doğru önce o başlatmış tabi kiO da beni kumalığa çağırmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?