Yazdıklarını gözlerim açık açık kocaman olmuş halde okuyorum şaşırmış ne diyecegini bilemez haldeNeyse konu kapanacak çünkü üslubunuzu koruyamadınız. Diğer arkadaşları tenzih ediyorum. Sanki sizin kocanızı elinizden almışım gibi bas bas cıngar çıkardınız
Sizinkileri alırım bak :)) üstüme çok gelmeyin.
Konuya kizan arkadaslar konunun ilk yazim hali bu mu, değişiklik var mi?Merhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
Aşkı bulana kadar, kırılmayan yeriniz kalmayana kadar devam o halde ,artık şans kimin kocasına denk gelirse,kocalar da akıllı olsun ne diyelimSizinkileri alırım bak :)) üstüme çok gelmeyin.
sen anca kendin gibileri alirsin hadi ordan yuzsuz metresSizinkileri alırım bak :)) üstüme çok gelmeyin.
Buydu sanırımKonuya kizan arkadaslar konunun ilk yazim hali bu mu, değişiklik var mi?
Ee alışmışsınız bi kere metreslige bi taneyle bırakmazsınız tabiiSizinkileri alırım bak :)) üstüme çok gelmeyin.
Sizinkileri alırım bak :)) üstüme çok gelmeyin.
Aaaa oldu mu bacım şimdi. Davetsiz yere kedilerle köpekler gider atasözünü de mi hiç duymadın?Sizinkileri alırım bak :)) üstüme çok gelmeyin.
Alkolik değil aşkoliğim.Arada bi kac kaş göz morarmasi, vücuda basılan sigara ,ve hatta tecavüz diyeceğim ama öyle demeyim kadın neler yaşadı kimse bilmez ,tek suçu sevmek inanmak .
Terbiyesiz alkolik seni
Gökten kemik te yağar bakarsınAlkolik değil aşkoliğim.
Sana ahım var. Tutacak emin ol. Bir insanın acılarıyla alay edilmez.
Bi korktuk bi korktuk sorma gitsinŞaka yaptım hemen korkmayın. Teşekkür ederim konuma emekleriniz için
Metres deyince de kızıyorsun sonra hassas kalbin kırılıyor.Sizinkileri alırım bak :)) üstüme çok gelmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?