- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.078
- 1.123
Onun bu yaptığına duygu sömürüsü denir boşanacağı falan yokmuş, sen blöfünü gördün diye üste çıkmaya çalışıyor. Bu adamın seni gönül eğlencesi yapmaktan başka amacı yok. Def et hayatından, haklı falan değil. Sen doğru olanı yapmışsınMerhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
Önceki konusunu okudunmu bilmem bu hanım arkadaşda evli zaten yani tek evli olan adam değil.Adamın karısına kızıyodu geçen aşkım diyerek mesaj atmış adama da yüzsüz yaa nasıl aşkım diyor birde diyeAhlaksızsınız.
Evli olduğunu söyledikten sonra ayrıldınız mı? Yok. Görüyorum ki hala berabersiniz. Aşık etti, aşığım laflarının arkasına sığınmayın, ergen misiniz siz?
Bir insan nasıl mantığını duygularının önüne koyar anlamıyorum. Herşeyden önce ben adam bana bunu söylediğinde "beni nasıl enayi yerine koyar" diye düşünüp buz gibi soğurum. Hayret ediyorum bu durumlara gerçekten.
Rabbim hastalığına şifa versin.Nasıl anlatsam
beynim manipule edilmeye çok müsait. O insanın ikna kabiliyeti çok yüksekti. Her durumda bir şekilde beni ikna ederdi. O zaman terapi de görmüyordum. Ne zaman ki yaşadıklarımı sindiremeyip yolda herkesin içinde çığlık ata ata ağlamaya başladım o zaman anladım ki ben kendimi durduramıyorum. Sonra naptım ben sokaklarda rezil oldum diye evde de ağlamıştım. Gecenin 3 ünde koştura koştura çıkıyordum evden mesela boğuluyordum ruhum bedenime sığmıyordu.Buhran geçirmişim.Bunları ben şimdi kime anlatayım? Yabancı insanlara anlatabiliyorum. Şu an bu anlattıklarımı yapmıyorum ilaç ve terapi desteği ile iyiyim. Tedavi edilir bir rahatsızlıkmış.
Öğrendikten sonra konuşmaya devam etmişsiniz. Bu şekilde nasıl boşanmasına ortak olmamayı düşünüyordunuz?Ben onun peşinde değilim ki arkadaşlar. Ben bitti demeden bitmez diyen o.
Ben hep olmaz dedim.
Yalnız duygu durum bozukluğu genel bir ad diye biliyorumDuygu durumu bozukluğu rahatsızlığım var arkadaşım bunu sebep olarak göstermiyorum.beni haklı da yapmaz. Yöneticimiz Kazen'e bile gönderdim teşhisli raporumu. Terapiye gidiyorum. Duygularımın önüne geçebilmek ve artık hata yapmamak için.
Bu uyanıklık değil. Bana anlatılanlarla yapılan eylemler birbirini tutmuyorsa hesap sormak benim hakkımdır. Bana anlatılan evlilik bu değildi.Önceki konusunu okudunmu bilmem bu hanım arkadaşda evli zaten yani tek evli olan adam değil.Adamın karısına kızıyodu geçen aşkım diyerek mesaj atmış adama da yüzsüz yaa nasıl aşkım diyor birde diyeAdam karısını boşamıyo diye ayrılmak istiyor zaten vicdani değerleri taktığından değil. Adam karısını boşasa gönlünce olacakdı herşey. Bakma sen hastalığın falanda arkasına sığınıyo ama az da uyanık değil.
Bipolar.Yalnız duygu durum bozukluğu genel bir ad diye biliyorum
Kendi içinde ayrılıyor hastalıklara
Tam teşhisiniz nedir?
Acaba burdaki o kadar nasihat ne kadar etkili oluyor size onu merak ediyorum!!
Bu konuda hak veriyorum size. Kk hatunlari hakliyiz diye kendilerinde hakaret etme agir konusma hakkini goruyor. Hakli olmak sana karsindakine bu sekilde konusma hakkini vermez. Üslup diye birşey var.ben dertleşmeye geldim öylesine. İnsanlara hakaret etmeden bir yorum yapmayı bilseniz keşke.
Neyse ki güzelce yorum yapanlar yol gösterenler oluyor onlar hatrına burdayım ben.
Hakaret edenleri bildiricem. Bir hayat kadını bile kimbilir niye o yola düştü diye vicdanen yargılanmaz. İnsanları kınamayın. Ben evli adamla asla olmam güvenmem bu çok büyük ahlaksız bir durum derdim. Ve ben bu duruma düştüm. Büyük konuşmuşum. Büyük konuşmayın kimseyi kınamayın derim...
Düpedüz ahlaksızlık.Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Ayyy siz sadece adamı mı suçluyorsunuz pesss. Hadi o evli evliliğini sakladı yavv sen de evlisin ya hani. Sen de eşini aldatmışsınya haniBana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Ya ceycey valla nasıl dünyalar bunlar ben bilmiyorum.Adam 27 yaşında lutran 36 . Adam evli lutran evli. Adam 3 çocuklu lutran 1 çocuklu. İkisinin de eşleri pek anlayışlı bu aşkagülmelere doyamıyorum
Bu bdv de bazı konuları okuyunca biz de pek masum kalmışız bu dünyada diyorum. Çok şey gördüm sanırdım görmemişimmmYa ceycey valla nasıl dünyalar bunlar ben bilmiyorum.
Kadin hasta.. normal insan davranislari degil bunlar.Midem bulandı sizden .
Bir de size hak verip, teselli etmeye çalışıyorlar.
Bence ahlaksız insana ahlaksız demek hakaret değil..Bu konuda hak veriyorum size. Kk hatunlari hakliyiz diye kendilerinde hakaret etme agir konusma hakkini goruyor. Hakli olmak sana karsindakine bu sekilde konusma hakkini vermez. Üslup diye birşey var.
siz de hatalar üzerine hata yapmışsınız. Peşimi bırakmıyor demeyin lütfen. Siz istemedikçe size ulaşamaz bunu pekala sizde biliyorsunuz. Bu adam evli de olmasa zaten mutlu edecek bir karakter değil. Üzerine de yalanlarımı yakalamışsınuz derhal kurtulmaya bakın olayı da aşırı dramatize etmişsiniz hayat bu herşey olur
tamam başta saklamış , onun karaktersizliği . ama evli olduğunu öğrendiğiniz an neden bitirmedin ???Merhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?