Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun bu yaptığına duygu sömürüsü denir boşanacağı falan yokmuş, sen blöfünü gördün diye üste çıkmaya çalışıyor. Bu adamın seni gönül eğlencesi yapmaktan başka amacı yok. Def et hayatından, haklı falan değil. Sen doğru olanı yapmışsın

Hadi diyelim olan oldu, iki taraf da yaptı bir hata. Size o kadar bağlı, hislerinde samimi olsaydı boşanır gelirdi. Akıllı olun

Nasıl anlatsam
beynim manipule edilmeye çok müsait. O insanın ikna kabiliyeti çok yüksekti. Her durumda bir şekilde beni ikna ederdi. O zaman terapi de görmüyordum. Ne zaman ki yaşadıklarımı sindiremeyip yolda herkesin içinde çığlık ata ata ağlamaya başladım o zaman anladım ki ben kendimi durduramıyorum. Sonra naptım ben sokaklarda rezil oldum diye evde de ağlamıştım. Gecenin 3 ünde koştura koştura çıkıyordum evden mesela boğuluyordum ruhum bedenime sığmıyordu.Buhran geçirmişim.Bunları ben şimdi kime anlatayım? Yabancı insanlara anlatabiliyorum. Şu an bu anlattıklarımı yapmıyorum ilaç ve terapi desteği ile iyiyim. Tedavi edilir bir rahatsızlıkmış.

Önceki konusunu okudunmu bilmem bu hanım arkadaşda evli zaten yani tek evli olan adam değil.Adamın karısına kızıyodu geçen aşkım diyerek mesaj atmış adama da yüzsüz yaa nasıl aşkım diyor birde diye Adam karısını boşamıyo diye ayrılmak istiyor zaten vicdani değerleri taktığından değil. Adam karısını boşasa gönlünce olacakdı herşey. Bakma sen hastalığın falanda arkasına sığınıyo ama az da uyanık değil.

Rabbim hastalığına şifa versin.
Lütfen kendine bu kötülüğü yapma duygusal boşluktasin oyuzden adam seni maddi ve manevi kullanmak istiyor senin durumunun farkinda ağzı da iyi laf yapıyor.

Bence eşiyle değil annesi yada başkasıyla konuşturdu kesin seni ona inanman için.

Boşan yoluna bak daha iyilerini bulursun.

Yalnız duygu durum bozukluğu genel bir ad diye biliyorum
Kendi içinde ayrılıyor hastalıklara
Tam teşhisiniz nedir?

Bu uyanıklık değil. Bana anlatılanlarla yapılan eylemler birbirini tutmuyorsa hesap sormak benim hakkımdır. Bana anlatılan evlilik bu değildi.
Boşanma konusu onun kararıdır
Ben etki etmedim.
Artık boşansa bile onu istemiyorum.

Yalnız duygu durum bozukluğu genel bir ad diye biliyorum
Kendi içinde ayrılıyor hastalıklara
Tam teşhisiniz nedir?
Bipolar.
Bu arada diğer arkadaşlara hitaben, hastalığa sığınmıyorum. Bu hastalık benim mantığımın önüne geçip bana hata yaptırıyor diyorum.

Bu konuda hak veriyorum size. Kk hatunlari hakliyiz diye kendilerinde hakaret etme agir konusma hakkini goruyor. Hakli olmak sana karsindakine bu sekilde konusma hakkini vermez. Üslup diye birşey var.
siz de hatalar üzerine hata yapmışsınız. Peşimi bırakmıyor demeyin lütfen. Siz istemedikçe size ulaşamaz bunu pekala sizde biliyorsunuz. Bu adam evli de olmasa zaten mutlu edecek bir karakter değil. Üzerine de yalanlarımı yakalamışsınuz derhal kurtulmaya bakın olayı da aşırı dramatize etmişsiniz hayat bu herşey olur

Düpedüz ahlaksızlık.
Hem de en katmerlisinden
Zerrece yok.
Ne sen de, ne o adam da.
Tam birbirinize layiksiniz aslında.
Ama işte ortada çocuklar var.
Anne baba olmayı becememis varlıklar, yaşadıkları iğrenç durumların adını da ask koyup utanmadan bir de arkasında durabiliyorlar.
Ahlaksızlar ya.

Ayyy siz sadece adamı mı suçluyorsunuz pesss. Hadi o evli evliliğini sakladı yavv sen de evlisin ya hani. Sen de eşini aldatmışsınya hani

Bence ahlaksız insana ahlaksız demek hakaret değil..

tamam başta saklamış , onun karaktersizliği . ama evli olduğunu öğrendiğiniz an neden bitirmedin ???
seviyorum diye peşinde sürükleniyorsunuz. o adam boşanmaz niye boşansın ,deli mi ?
seninle dilekçe vermeye gidecek , sonra " bu kadın " yuvamı yıktı diye ilan edecek,
sen bu kadın mısın ???
arabeske bağlama hemen .kendine gel. kimin elinde oyuncak oldu sen???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…