- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.121
- 798
Öyle olmuyor işte maalesef.Bence ahlaksız insana ahlaksız demek hakaret değil..
Lutranin eşi 80 yasinda anlayışlı olmayıp naaapsin ceycey.Adam 27 yaşında lutran 36 . Adam evli lutran evli. Adam 3 çocuklu lutran 1 çocuklu. İkisinin de eşleri pek anlayışlı bu aşkagülmelere doyamıyorum
O zaman tedaviye devam edin. Adamı da engelleyin ,silin okumayın gerekirse numaranızı değiştirin . Sizi yeniden manipüle edemesin . Bir de çocuğunuz var. Elin ne dugu belirsiz adamin yanina sokmayın cocugunuzu.Nasıl anlatsam
beynim manipule edilmeye çok müsait. O insanın ikna kabiliyeti çok yüksekti. Her durumda bir şekilde beni ikna ederdi. O zaman terapi de görmüyordum. Ne zaman ki yaşadıklarımı sindiremeyip yolda herkesin içinde çığlık ata ata ağlamaya başladım o zaman anladım ki ben kendimi durduramıyorum. Sonra naptım ben sokaklarda rezil oldum diye evde de ağlamıştım. Gecenin 3 ünde koştura koştura çıkıyordum evden mesela boğuluyordum ruhum bedenime sığmıyordu.Buhran geçirmişim.Bunları ben şimdi kime anlatayım? Yabancı insanlara anlatabiliyorum. Şu an bu anlattıklarımı yapmıyorum ilaç ve terapi desteği ile iyiyim. Tedavi edilir bir rahatsızlıkmış.
Peki kırmayalım konu sahibinin kalbini mademÖyle olmuyor işte maalesef.
Hırsıza hırsız dersin bana hırsız dedi der sizi suçlar haklıyken haksız konuma düşülür hakaret edince. Bu konuyla ilgili tülay kök videoları tavsiye ederim size. Psikolog kendisi o söylüyor haklı olmak bu şekilde konuşma hakkı vermez diye. Daha iyi bir üsluplada fikirler beyan edilebilir karşıdakini de kırmadan diye düşünüyorum. İçinizde kalsa ne olur ?
Sen de kendi konularında linç yediğin için konu sahibini hınca hınç savunuyosun :))))))))Öyle olmuyor işte maalesef.
Hırsıza hırsız dersin bana hırsız dedi der sizi suçlar haklıyken haksız konuma düşülür hakaret edince. Bu konuyla ilgili tülay kök videoları tavsiye ederim size. Psikolog kendisi o söylüyor haklı olmak bu şekilde konuşma hakkı vermez diye. Daha iyi bir üsluplada fikirler beyan edilebilir karşıdakini de kırmadan diye düşünüyorum. İçinizde kalsa ne olur ?
Buna katılıyorum kesinlikle yaptığı affedilemez ama olan olmuş artik . Ben kadın olarak bu durumuna acıdım mesele çünkü böyle görmüş . Kendinden kaç yaş büyük adamla evlendirilmiş . Normal bir hayatı olmamış o yüzden bizim baktığımız gibi bakamiyor normal bir psikolojide değil. Ortada dört çocuk var onun için toparlanması önemli . Ama yaptıklarına bu olanlara bıpolar kılıf olamaz benceKonu sahibi psikolojik rahatsız olabilir ona inanıyorum doğrudur. Gider tedavisini olur. Ama bipolar olmak eşini aldatmaya ve başka bir kadının evliliğine göz dikmeye kılıf olamaz. Bizim eşimizle olsa ayyy yazıkk bipolarmış ellemeyelim diyecek üye var mı aramızda merak ediyorum
Haha :))Sen de kendi konularında linç yediğin için konu sahibini hınca hınç savunuyosun :))))))))
Tabiki normalleştirilmesine ben de karşıyım asla kabul edilir değil.Peki kırmayalım konu sahibinin kalbini madem.Benim anlayamadım bu gibi durumların artık olabilir, yapmış bir hata şeklinde normalleştirilmesi..
Kocan seni aldatsa dönüp hastayım ondan oldu dese kontrollü olacak misin mesela ?Tabiki normalleştirilmesine ben de karşıyım asla kabul edilir değil.
ama ahlaksızsın şöyle kötüsün böylesin diye konuşunca mı normalleştirmemiş oluyoruz mesela onu anlayamadım.
verdiğimiz tepkiler her zaman kontrollü olmalı diye düşünüyorum.
Merhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
Olacağım tabiki ya ne yapayım siz ne yaparsınız?Kocan seni aldatsa dönüp hastayım ondan oldu dese kontrollü olacak misin mesela ?
Yalnız zorla evlendirilmemiş benim bildiğim. Kendi istemiş ailesi karşı çıkmıştı galibaBuna katılıyorum kesinlikle yaptığı affedilemez ama olan olmuş artik . Ben kadın olarak bu durumuna acıdım mesele çünkü böyle görmüş . Kendinden kaç yaş büyük adamla evlendirilmiş . Normal bir hayatı olmamış o yüzden bizim baktığımız gibi bakamiyor normal bir psikolojide değil. Ortada dört çocuk var onun için toparlanması önemli . Ama yaptıklarına bu olanlara bıpolar kılıf olamaz bence
Metresi olmadım diye eve döndü.Biz sana dedik ama o kisiliksiz ilk firsat eve dönecek diye. Siz hala kendinizi sorguluyorsunuz. Yaptigina ne denir biliyorum da, acik yazsam belki ban yerim.engelleyin artik
Metresi olmadım diye eve döndü.
Madem gelmicen sen ben eve gidiyorum dedi.
İstemiyorum ben metres olmak dedim.
Sevmiyorum ayrılacağım karımdan diye diye kandırdı.
Metres olsam ahlaksız yazsın burdakiler tamam ama olmadım ki.
bitirdim bendeb uzak dur dedim. Bana hep zarar verdin dedim daha ne yapayım.
Onunla bitirdim. Hatamdan döndüm. Allah birdaha beni yanlış yola nasibim olmayana beni düşürmesin tek dileğim bu. İşime gücüme bakıcam. Mutsuz evliliğim mahkeme sürecinde.Yorumlarda gördüm durumlarınızı. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?