Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi psikolojik rahatsız olabilir ona inanıyorum doğrudur. Gider tedavisini olur. Ama bipolar olmak eşini aldatmaya ve başka bir kadının evliliğine göz dikmeye kılıf olamaz. Bizim eşimizle olsa ayyy yazıkk bipolarmış ellemeyelim diyecek üye var mı aramızda merak ediyorum

bu adamın karısına yazık . o gelip burda yazsa kocam sevgilisiyle geziyor dese anında boşa bu karaktersizi deriz.

Bence ahlaksız insana ahlaksız demek hakaret değil..
Öyle olmuyor işte maalesef.
Hırsıza hırsız dersin bana hırsız dedi der sizi suçlar haklıyken haksız konuma düşülür hakaret edince. Bu konuyla ilgili tülay kök videoları tavsiye ederim size. Psikolog kendisi o söylüyor haklı olmak bu şekilde konuşma hakkı vermez diye. Daha iyi bir üsluplada fikirler beyan edilebilir karşıdakini de kırmadan diye düşünüyorum. İçinizde kalsa ne olur ?

Bakın belli ki iyi değilsiniz 27 yaş küçük değil bıpolar tanıdığım gayet çalışıyor aile hayatını normal yaşıyor bunun ardına da sığınmayin yaşadığınız yanlismiş ama insan ölmemiş sonuç olarak olanları kabullenin sosyal medya hesaplarınızı kapatın telefonunuzu değiştirin . İyi değilsiniz düzelmeniz lazım her ne olursa olsun size üzüldüm bir kadın olarak . Çok büyük hatalar yapmışsınız sıyrılın artık . Üç tane çocuk var yazık onlara en çok onlara acıyın.

O zaman tedaviye devam edin. Adamı da engelleyin ,silin okumayın gerekirse numaranızı değiştirin . Sizi yeniden manipüle edemesin . Bir de çocuğunuz var. Elin ne dugu belirsiz adamin yanina sokmayın cocugunuzu.

Peki kırmayalım konu sahibinin kalbini madem.Benim anlayamadım bu gibi durumların artık olabilir, yapmış bir hata şeklinde normalleştirilmesi..

Sen de kendi konularında linç yediğin için konu sahibini hınca hınç savunuyosun :))))))))

Buna katılıyorum kesinlikle yaptığı affedilemez ama olan olmuş artik . Ben kadın olarak bu durumuna acıdım mesele çünkü böyle görmüş . Kendinden kaç yaş büyük adamla evlendirilmiş . Normal bir hayatı olmamış o yüzden bizim baktığımız gibi bakamiyor normal bir psikolojide değil. Ortada dört çocuk var onun için toparlanması önemli . Ama yaptıklarına bu olanlara bıpolar kılıf olamaz bence

Sen de kendi konularında linç yediğin için konu sahibini hınca hınç savunuyosun :))))))))
Haha :))
Zaten her konu açan yiyor.
Ben psikolojiyle ilgileniyorum epeydir tülay kök ü takip ediyorum ve kendimi geliştirmeye eksik yanlış taraflarımı düzeltmeye çalışıyorum. Kk hatunlarının beni linçi zerre umurumda değil:) ama isterim ki insanlar düzelsin üsluplar düzelsin, ben de böyle hatalar yapardım. o yüzden size de tavsiye ederim kendini geliştirmek güzel oluyor.
Konu sahibini savunuyorsun hem de hınca hınç savunuyosun yazmışssınız, biraz yanlış olmamış mı? Tekrar okuyun bence mesajımı. ben düzgün üslup u savunuyorum insanlar pekala düzgün cümlelerle de fikrini beyan edebilmeli.
Tavsiye ederim size ve herkese tülay kök youtube kanalı ve mavi oda yı

Peki kırmayalım konu sahibinin kalbini madem.Benim anlayamadım bu gibi durumların artık olabilir, yapmış bir hata şeklinde normalleştirilmesi..
Tabiki normalleştirilmesine ben de karşıyım asla kabul edilir değil.
ama ahlaksızsın şöyle kötüsün böylesin diye konuşunca mı normalleştirmemiş oluyoruz mesela onu anlayamadım.
verdiğimiz tepkiler her zaman kontrollü olmalı diye düşünüyorum.

Kocan seni aldatsa dönüp hastayım ondan oldu dese kontrollü olacak misin mesela ?

Biz sana dedik ama o kisiliksiz ilk firsat eve dönecek diye. Siz hala kendinizi sorguluyorsunuz. Yaptigina ne denir biliyorum da, acik yazsam belki ban yerim.engelleyin artik

Kocan seni aldatsa dönüp hastayım ondan oldu dese kontrollü olacak misin mesela ?
Olacağım tabiki ya ne yapayım siz ne yaparsınız?
Tabiki kontrollü olacağım başka ne yapacaktım. Kendim için yapıcam önce bunu. Hayat bu herşey insan için herşeyi yaşayabiliriz ne yapalım kontrolü elden bırakıp anlayamadım?

Yalnız zorla evlendirilmemiş benim bildiğim. Kendi istemiş ailesi karşı çıkmıştı galiba

Biz sana dedik ama o kisiliksiz ilk firsat eve dönecek diye. Siz hala kendinizi sorguluyorsunuz. Yaptigina ne denir biliyorum da, acik yazsam belki ban yerim.engelleyin artik
Metresi olmadım diye eve döndü.
Madem gelmicen sen ben eve gidiyorum dedi.
İstemiyorum ben metres olmak dedim.
Sevmiyorum ayrılacağım karımdan diye diye kandırdı.
Metres olsam ahlaksız yazsın burdakiler tamam ama olmadım ki.
bitirdim bendeb uzak dur dedim. Bana hep zarar verdin dedim daha ne yapayım.

Yorumlarda gördüm durumlarınızı. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben az önce iki tarafında resmi olarak başkalarıyla evli olduğu ancak birbirilerini sevdikleri bir konu mu okudum(sevgi denebilir mi emin değilim de)

Yani gercekleri artik gördügünüze göre bu bitirme kararin arkasinda durmaniz lazim. Imkaniniz varsa psikolojik destek alin. Hicbir kadin kendine böyle durumlari bastan yakistirmamali. Bence sizin ilk biraz bir kendinizi bulmaniz gerek iliski yerine

Yorumlarda gördüm durumlarınızı. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Onunla bitirdim. Hatamdan döndüm. Allah birdaha beni yanlış yola nasibim olmayana beni düşürmesin tek dileğim bu. İşime gücüme bakıcam. Mutsuz evliliğim mahkeme sürecinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…