Haklısınız kendimi bulmalıyım. Kendime değer vermeliyim artık.Yani gercekleri artik gördügünüze göre bu bitirme kararin arkasinda durmaniz lazim. Imkaniniz varsa psikolojik destek alin. Hicbir kadin kendine böyle durumlari bastan yakistirmamali. Bence sizin ilk biraz bir kendinizi bulmaniz gerek iliski yerine
Tüm suçu kadere, Allaha bırakamayiz, aklımız var, secimlerimizi biz yaparız. Ve sonuçlarına da kader demekten önce benim seçimim mi diye bakmamız gerekir. Seçme hakkinizin olduğunu unutmayın. Evliliği, aldatmayı, çocuk yapmayı, ilişkiyi sürdürmeyi, boşanmayi siz seçtiniz ve sonuçlarını yaşadınız. Umarım bundan sonra hayatınıza istediğiniz şekilde, kararlı bir şekilde devam edersiniz. Hiçbir için geç değil, toparlamak için her an bir fırsattır.Onunla bitirdim. Hatamdan döndüm. Allah birdaha beni yanlış yola nasibim olmayana beni düşürmesin tek dileğim bu. İşime gücüme bakıcam. Mutsuz evliliğim mahkeme sürecinde.
Bunu yapan Allah değil sizsiniz. Allah kişiye irade akıl düşünme gücü vermiş. O yüzden Allah düşürmesin demek doğru değil. Kendi aklınız ve iradeniz var, kendiniz istemedikçe hiçbirşeye düşmezsiniz.Onunla bitirdim. Hatamdan döndüm. Allah birdaha beni yanlış yola nasibim olmayana beni düşürmesin tek dileğim bu. İşime gücüme bakıcam. Mutsuz evliliğim mahkeme sürecinde.
Beynime...
elektro şok lazım
Çünkü duygu durumu bozukluğu çok zor
Terapi görüyorum ben. Yargılamayın.
Demek ki yanlış anlamışım yani ben en çok çocuklara üzüldüm bu konuda konu sahibini bu sebeple ikna etmek istiyorum . Dört çocuk dört hayat demek .Yalnız zorla evlendirilmemiş benim bildiğim. Kendi istemiş ailesi karşı çıkmıştı galiba
Adam karaktersiz. Sen doğru olanı yapmışsın. Evliliğinde mutsuz olan insan boşanır. Boşanmadan biriyle ilişkili yaşamaya çalışmak gel falan demek ne demek ya? Gitmemekte doğru olanı yapmışsın tabiki. Kurtulmuşsun işte sakın üzülme.Merhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
Böyle durumlarda bir tek kadına yükleniliyor neden? Başkasının kocası olan o adam da başkasının kocası olduğunun farkında varsın. Bi haddini bilsin. Evli adamların peşini bırakın ne demek ya? Acımasızca yargılıyorsunuz. Konu sahibi bilmiyormuş bile evli olduğunu sonradan öğrenmiş. Evli olduğunu öğrendikten sonra görüştüyse eğer bu onun ayıbı ama evli olduğunu öğrenmeden evvelinde konu sahibi mağdur, kandırılan taraf.Eve gittiği halde hala görüşüyor musunuz ? İyi misiniz siz hanımefendi başkasının kocası o adam. Çocukları var. Sırf başka yerde yaşamadiniz diye ak kaşık olmuyorsunuz. Bırakın evli adamlarin peşini . Ayrıca o pislik adamın da iki dünyada yakası bir araya gelmesin . Evde çoluk çocuk eşi varken yaşadığı rezilliğe bak .
Adama rezil iki dünyada yakası bir araya gelmesin demişim farkindaysaniz başka konularda yorumlarıma da bakarsanız evli olan kişinin sadakat sorumluluğu olduğunu dile getirmiştim. Konu sahibi gayet biliyormuş ilk başta bilmese bile hatta adamın eşiyle bile konuşmuş. Evet evli adamın peşini bırakacak hanımefendi bu evli adamın şerefi olmayan gerçeğini değiştirmez . Burda yazan erkek olsaydi ona da evli ve çocuklu bir kadının peşini bırakmasını söylerdim . Konu sahibi üç cocuklu adamla birlikteyken nasıl mağdur olabiliyor ya neyin mağduriyeti bu ? Adamı her yerden engelleyebilir telefonunu degistirebilirdi . Bir anne olarak adamın üç çocuğunu o düşünmese bile düşünebilirdi. Ortada kaldırılma görmüyorum konu sahibine acidigimi dile getirdiğim halde ortada gayet bilinçli eşlerini aldatan iki kişi görüyorum .Böyle durumlarda bir tek kadına yükleniliyor neden? Başkasının kocası olan o adam da başkasının kocası olduğunun farkında varsın. Bi haddini bilsin. Evli adamların peşini bırakın ne demek ya? Acımasızca yargılıyorsunuz. Konu sahibi bilmiyormuş bile evli olduğunu sonradan öğrenmiş. Evli olduğunu öğrendikten sonra görüştüyse eğer bu onun ayıbı ama evli olduğunu öğrenmeden evvelinde konu sahibi mağdur, kandırılan taraf.
Konu sahibi ilk başta evli olduğunu bilmiyormuş. Sizin burda evli adamların peşini bırakın yazmanız çok çirkindi şimdi lafı çarpıtmayın. Sanki konu sahibi evli olduğunu bile bile adamı o ayartmış gibi bir laftı o. Ama adam evli olduğunu gizlemiş yani bu durumda konu sahibi kandırılmış oluyor.Adama rezil iki dünyada yakası bir araya gelmesin demişim farkindaysaniz başka konularda yorumlarıma da bakarsanız evli olan kişinin sadakat sorumluluğu olduğunu dile getirmiştim. Konu sahibi gayet biliyormuş ilk başta bilmese bile hatta adamın eşiyle bile konuşmuş. Evet evli adamın peşini bırakacak hanımefendi bu evli adamın şerefi olmayan gerçeğini değiştirmez . Burda yazan erkek olsaydi ona da evli ve çocuklu bir kadının peşini bırakmasını söylerdim . Konu sahibi üç cocuklu adamla birlikteyken nasıl mağdur olabiliyor ya neyin mağduriyeti bu ? Adamı her yerden engelleyebilir telefonunu degistirebilirdi . Bir anne olarak adamın üç çocuğunu o düşünmese bile düşünebilirdi. Ortada kaldırılma görmüyorum konu sahibine acidigimi dile getirdiğim halde ortada gayet bilinçli eşlerini aldatan iki kişi görüyorum .
En kötüsü de adam ve kadın bu konuda pazarlık etmişler. Sizce bu kadın o adam eşimden boşanacagim dese onunla yaşamayacak miydi ? Yargılıyorum evet herkesin sıkıntıları var bu hayatta bu iki evli insanın sevgili olmasını açıklamıyor ki konu sahibine yuklenmedigimi düşünüyorum .
Konu sahibinde suç zaten burdna sonra iki katına çıkıyo. Kandırılmış tamam. Konuşmaya devam etmiş ama.Konu sahibi ilk başta evli olduğunu bilmiyormuş. Sizin burda evli adamların peşini bırakın yazmanız çok çirkindi şimdi lafı çarpıtmayın. Sanki konu sahibi evli olduğunu bile bile adamı o ayartmış gibi bir laftı o. Ama adam evli olduğunu gizlemiş yani bu durumda konu sahibi kandırılmış oluyor.
Yo laf carpitmiyorum lafımın arkasındayım evli adamla işi olmayacaktı . Sonradan öğreniyor ne kandirilmasi pardon ? Bana çirkin gelmiyor . Evli adam evli kadın peşinden gitmek bana çirkin geliyor ki konu sahibine yuklenmedim size de açıklama yaptığımı düşünüyorum niye birinden korkayim ? Konuyu başka yere çekiyorsunuz ben SADECE kadına yuklenmedim . Evli biriyle ilişkiyi devam ettirmek de bir tercihtir kandirilma veya aşk değil .Konu sahibi ilk başta evli olduğunu bilmiyormuş. Sizin burda evli adamların peşini bırakın yazmanız çok çirkindi şimdi lafı çarpıtmayın. Sanki konu sahibi evli olduğunu bile bile adamı o ayartmış gibi bir laftı o. Ama adam evli olduğunu gizlemiş yani bu durumda konu sahibi kandırılmış oluyor.
Ya hu siz o adamla görüşürken evliydiniz evli neyi savunuyorsunuz??? Hala evlisiniz üstelik.Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Bipolar bozukluk hastası mısınız?
Bir dönem olarak aklınızın karışabilmesini, böyle ihtimalin olduğunu yok sayamayız. Evet, gözünüz dışarı kayabilir hastalığınızın bir neticesi olarak, dürtüselleşir ve başka arayışlara girebilirsiniz ve fakat bu, dönem dönem olabilecek bir şey; sonrasında "Ben ne yapıyorum ya?!" deyip toparlarsınız, aynı hızda keser atarsınız. Sizin bu ilişki ne kadar zamandır sürmekte? Baya şeyler sığdırmışsınız "Evli olmadığını söyledi, sonradan evli çıktı, bana şöyle dedi böyle dedi" vs... Sizin elektroşoka değil, her şeyi hastalığınız üzerine atmama, sorumluluk alma bilincine kavuşacak ekstra terapilere ihtiyacınız vardır en fazla nitekim böyle olmuyor o işler.
Sekiz senelik evliyim, bipolar hastasıyım; ara ara yoklayan mani ataklarım da dahil olmak üzere gidip de başka birilerini bulup onunla ilişki yaşamaya başlamadım. Neden? Hasta mı değilim? Benim hormonlarım mı yok? Bana mı kolay bu hastalık da, bi size mi zor? 14 senelik teşhisliyim, doktorlar mı yanlış teşhis koyup yanlış tedavi uyguluyor bana 14 senedir? Hastalıksa buyurun aynı hastalık.
Sığınmayın o hastalığın arkasına rica edeceğim; sonra bu hastalığı yaşayanları toptan damgalamalarına sebep oluyorsunuz insanların "Bipolarlar hep aldatır bak işte bu kadın da aldatmış ve hastalıktan diyor" diye. Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler olabilir, boşlukta kalabilirsiniz, hastalığınız gereği duygusal iniş çıkışlar karşısında zorlanıyorsunuzdur ve buna bağlı olarak aklınız anlık karışabilir anlık bir şey yaşanabilir ve fakat böyle bir hareketi toptan hastalığa mal edemezsiniz, sizin yasak ilişkiniz sürüyor ve adam boşanmadığı için ayrılmaya ancak gelmişsiniz çünkü. Bu gayet o ilişkiyi ölçüp tarttığınızı gösteriyor, bipoların dürtüselliğiyle sürüklenmenizi değil.
Yapmayın rica edeceğim.
Her şeye bahane etmeyin hastalığı. Önce bu huyunuzdan vazgeçin.
Sağolun beni anladığınız için.Konu sahibi ilk başta evli olduğunu bilmiyormuş. Sizin burda evli adamların peşini bırakın yazmanız çok çirkindi şimdi lafı çarpıtmayın. Sanki konu sahibi evli olduğunu bile bile adamı o ayartmış gibi bir laftı o. Ama adam evli olduğunu gizlemiş yani bu durumda konu sahibi kandırılmış oluyor.
Çok haklısınız güzelce de yazmışsınız teşekkür ederim.Bipolar bozukluk hastası mısınız?
Bir dönem olarak aklınızın karışabilmesini, böyle ihtimalin olduğunu yok sayamayız. Evet, gözünüz dışarı kayabilir hastalığınızın bir neticesi olarak, dürtüselleşir ve başka arayışlara girebilirsiniz ve fakat bu, dönem dönem olabilecek bir şey; sonrasında "Ben ne yapıyorum ya?!" deyip toparlarsınız, aynı hızda keser atarsınız. Sizin bu ilişki ne kadar zamandır sürmekte? Baya şeyler sığdırmışsınız "Evli olmadığını söyledi, sonradan evli çıktı, bana şöyle dedi böyle dedi" vs... Sizin elektroşoka değil, her şeyi hastalığınız üzerine atmama, sorumluluk alma bilincine kavuşacak ekstra terapilere ihtiyacınız vardır en fazla nitekim böyle olmuyor o işler.
Sekiz senelik evliyim, bipolar hastasıyım; ara ara yoklayan mani ataklarım da dahil olmak üzere gidip de başka birilerini bulup onunla ilişki yaşamaya başlamadım. Neden? Hasta mı değilim? Benim hormonlarım mı yok? Bana mı kolay bu hastalık da, bi size mi zor? 14 senelik teşhisliyim, doktorlar mı yanlış teşhis koyup yanlış tedavi uyguluyor bana 14 senedir? Hastalıksa buyurun aynı hastalık.
Sığınmayın o hastalığın arkasına rica edeceğim; sonra bu hastalığı yaşayanları toptan damgalamalarına sebep oluyorsunuz insanların "Bipolarlar hep aldatır bak işte bu kadın da aldatmış ve hastalıktan diyor" diye. Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler olabilir, boşlukta kalabilirsiniz, hastalığınız gereği duygusal iniş çıkışlar karşısında zorlanıyorsunuzdur ve buna bağlı olarak aklınız anlık karışabilir anlık bir şey yaşanabilir ve fakat böyle bir hareketi toptan hastalığa mal edemezsiniz, sizin yasak ilişkiniz sürüyor ve adam boşanmadığı için ayrılmaya ancak gelmişsiniz çünkü. Bu gayet o ilişkiyi ölçüp tarttığınızı gösteriyor, bipoların dürtüselliğiyle sürüklenmenizi değil.
Yapmayın rica edeceğim.
Her şeye bahane etmeyin hastalığı. Önce bu huyunuzdan vazgeçin.
Lutran, gel seninle birşey deneyelim. Sen dilekçeni vermiştin değil mi? Şimdi ondan da iste bunu. Evet evet, hiç aman yuva yıkmıyim, çoluk çocuğa yazık falan yapma. Evli halde evli adamla görüşüyorsun zaten, o vakit çoluk çocuk aklına gelmiyor. Ne lüzum var böyle şeylere. Neyse, sen bi dediğimi yap, bak nasıl R yapıyor senin güzel sevgilin. O kadın onun her kahrını çekiyor, ana babasına bile bakıyor. O kadını ömrünce bırakmaz o adam.Eşi biliyor kendi anlatmış. O da git git seni çekecek mi bakalım demiş.. Karım izin verdi bize karışmıyor dedi. Deneyelim bakalım mutsuz olursak ayrılırız dedi. Ben deneme tahtası değilim dedim.
R yaptı ki zaten. Ama hala peşimden koştu.Lutran, gel seninle birşey deneyelim. Sen dilekçeni vermiştin değil mi? Şimdi ondan da iste bunu. Evet evet, hiç aman yuva yıkmıyim, çoluk çocuğa yazık falan yapma. Evli halde evli adamla görüşüyorsun zaten, o vakit çoluk çocuk aklına gelmiyor. Ne lüzum var böyle şeylere. Neyse, sen bi dediğimi yap, bak nasıl R yapıyor senin güzel sevgilin. O kadın onun her kahrını çekiyor, ana babasına bile bakıyor. O kadını ömrünce bırakmaz o adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?