- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
bende hep dıyorum bizden daha kötüleri var kendımden utanıyorum o an ama sonra yine sanki en kötüsü benmişim gibi triplere giriyorumEnerjin dusuk demeki bende de oluyir bazen sanki dunyanin tum yuku uzerimdeymis gibi...
Ama benden kotu durumdakilere bakincada kendimi nankor gibi hissediyorum.
sorun sevgilimde degil bende sanırım . şöyle bi durum var ilişkinin başlarında neşeli daha güçlü biri imişim. şuan böyle yapınca yardırgıyo sanırım . eskisi gibi olmamı istiyo .Yeni sevgili bul derim
Enerji somuren dirdir yapan erkek hic cekilmiyor
20 yasinda universiteli kizsin mahkum musun bu hanzoya
Tonla secenegin var okulda biraz etrafina bakin yeter
Keske ben de 20 yasinda olsam
sorun sevgilimde degil bende sanırım . şöyle bi durum var ilişkinin başlarında neşeli daha güçlü biri imişim. şuan böyle yapınca yardırgıyo sanırım . eskisi gibi olmamı istiyo .
bende anlamıyorum kendimi , gercekte bunları bende dıyorum kendıme . nasıl kendime gelebilirim bi fikrin varmıSilkelenip kendine geliceksin, bu ne hep depresif hep mutsuz,
Sevgilin iy demiş el adamín böyle başına kalkar işte bi bak etrafına aç açıkta çaresiz insanlar
Evladı şehit olanlar ..
Vatanından ayrı feribotlarda boğulanlar ...
Bitkisel hayatta çaresiz yaşam savaşi verenler bunun gibi milyonlarca örnek var ...
Neden bu şükürsüzlük bu gençlerde anlayamıyorum
bana sürekli önerilerde bulunuyo ama ben sanki 5 çocuklu kadın trıbındeyım . çocuk alttan alıyo olmuyo . annesini ortaya atması zaten çok sacmadıydı . ailece biri degil kendisi bide . o an çıktı agızdan sanırımBen benim anneme nasil davrancaksin lafina takildim acikcasi
Cidden seni dusunseydi, yahu sen neden bu kadar mutsuzsun lutfen mutsuz olma diyebilirdi. Lakin sadece kendini dusunmus, benim annem demis, senin mutsuzlugunla onun anasi ne alakaysa!!!!
ailem ortamım sürekli mutsuz hastalıga takıntılı insanlar hali ile benide geriyo hepsi . sevgilim aslında çok iyi biri sadece ben böyleyim diye sert cıktı .En güzel yaslarin baslangici.. ailede ne sorunun var bilmiyorum, iliskini de pek bilemem ama inan su hayatta mutsuz edeni hayatindan def edeceksin def edemiyosan uzaklas, sohbet etme, az görüş
nasıl bişey ama önerin varmıDeğerlerimi sifirlayacak olanın ağzına s..arım.Ne demek 20 yaşında gencecik bir kızı üzmekte bilmem ne?
Hayatına bi single çek, herkes ağzı açık izlesin, diyorum
Sundan emin olabiliriz bi süreye kadar tamam der bi erkek.ailem ortamım sürekli mutsuz hastalıga takıntılı insanlar hali ile benide geriyo hepsi . sevgilim aslında çok iyi biri sadece ben böyleyim diye sert cıktı .
biliyorum o yüzden degişmek istiyorum ilişkimide bozmak istemiyorum . bi önerin varmıSundan emin olabiliriz bi süreye kadar tamam der bi erkek.
genel olarak nasıl başa cıkıyosunBu aralar bende ayniyim, bazen oluyor boyle.. ama sukrediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?