• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm cesaretimi toplayıp bir kez daha evlenmeye niyetlenmek

saygı..iyi biş iş (devlet memuru)+şartlar eşit çoçuk konu

Yani neden boşandığınıza bağlı. Oradaki belli başlı sorunların bu yeni adayda olmaması lazım. Kısa sürede karar verilmemesi lazım. Çocuklu musunuz, karşı taraf çocuklu mu? Bunların detayını verseniz daha net yorumlar gelir.
Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor

Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
ama şimdi alkol önemli dkkat etmek lazım

Daha önceki hataları yapmama, bağımsız ol maddi manevi anlamda, kendini sev, kendine değer ver, ailesine dikkat et, önceliklerin sen ol, karşıdakinin yalan söyleyeceğini ve söylediklerini gerçekleştirmeyeceğini bil.

Alkol problemi hallolmaz. Bunu bilir söylerim. Tamamen hayatından çıkarıp arasa sosyal içki bile olmamalı. Bağımlılık ciddi bir durum artık içmiyorumla bitmiyor

Daha önceki hataları yapmama, bağımsız ol maddi manevi anlamda, kendini sev, kendine değer ver, ailesine dikkat et, önceliklerin sen ol, karşıdakinin yalan söyleyeceğini ve söylediklerini gerçekleştirmeyeceğini bil
aile maddi anlamda destek olmuyor herşeyi kendi yapıyor zaten kendi düxenim var işim var kendime bakıyorum ama sormak istedim fikirlenizi

Bu bile bile lades demek mesela. Alkol sorunu olduğunu bilerek 2. evlilik yapılmamalı mesela. 3 ay içinde tabi ki size iyi davranacak, dikkat edecek. Diğer eşine hep kötü davrandığını mı sanıyorsunuz. Onu da evlenene kadar el üstünde tuttu illa ki. Sizin tecrübeli olarak bu tuzaklara düşmemeniz lazım. Evlenin, bir sene içinde alkol sorun olacak bunu ben görüyorum sizin de görmeniz lazım.

Alkol sorunu çok daha hafife alınacak birley değil. Heleki siz kullanmıyorsanız, dahada dikkatli olmanız lazım. Benimde ikinci evliliğim, eşiminde alkol sorunu var. Ben kendimde keyif için ara sıra içen birisiyim ve ona rağmen çok büyük sıkıntılar yaşadık. Hangi sıklıkta içiyor? Alkollü araba vs kullanırmı? İçtiği zaman benliğini nasıl değiştiriyor? İçip kuzu gibi olan var, dağıtıp şiddete meyilli olan var.
Ve emin olun, evlendikten sonra alkol yüzünden tartışma çıkınca 1. “sen benim daha önce içtiğimi biliyordun ve kabul ettin” ve 2.side “benim alkolüme karışmicaksın” sözlerini kesinlikle işiteceksiniz

Back
X