- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
- Konu Sahibi Ay sende gizli
2. Kez evlenseydiniz nelere dikkat ederdiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız zaman gecmez)Evlenmemeye
Bekarlar da sanıyor ki evliler hiç yalnız kalmıyor :)yalnız zaman gecmez)
İlk evliliğimda yaşadığım tecruberlere ve derslere göre değişir neye bakacağım.2. Kez evlenseydiniz nelere dikkat ederdiniz ?
saygı..iyi biş iş (devlet memuru)+şartlar eşit çoçuk konu
Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyorYani neden boşandığınıza bağlı. Oradaki belli başlı sorunların bu yeni adayda olmaması lazım. Kısa sürede karar verilmemesi lazım. Çocuklu musunuz, karşı taraf çocuklu mu? Bunların detayını verseniz daha net yorumlar gelir.
YAŞANIYOR ama o işler bnce o şekilde degil yaşadığın yer aile kaldıran var kaldırmayan var burası TÜRKİYE bacımBekarlar da sanıyor ki evliler hiç yalnız kalmıyor :)
Evlenmeden de ilişki yaşanabiliyor…
ama şimdi alkol önemli dkkat etmek lazımÇocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
Şuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorumama şimdi alkol önemli dkkat etmek lazım
aile maddi anlamda destek olmuyor herşeyi kendi yapıyor zaten kendi düxenim var işim var kendime bakıyorum ama sormak istedim fikirleniziDaha önceki hataları yapmama, bağımsız ol maddi manevi anlamda, kendini sev, kendine değer ver, ailesine dikkat et, önceliklerin sen ol, karşıdakinin yalan söyleyeceğini ve söylediklerini gerçekleştirmeyeceğini bil
Bu konunda dürüst davranması sürekli alkol alması gerçeğini değiştirmiyorsa bana göre ciddi sorunŞuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum
Bu bile bile lades demek mesela. Alkol sorunu olduğunu bilerek 2. evlilik yapılmamalı mesela. 3 ay içinde tabi ki size iyi davranacak, dikkat edecek. Diğer eşine hep kötü davrandığını mı sanıyorsunuz. Onu da evlenene kadar el üstünde tuttu illa ki. Sizin tecrübeli olarak bu tuzaklara düşmemeniz lazım. Evlenin, bir sene içinde alkol sorun olacak bunu ben görüyorum sizin de görmeniz lazım.Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
kontrol lü içmek nasıl oluyor))sevgilinin yaşı kaç aile önemli aynı kültür olması lazımŞuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum