1-) yaşı benden büyük bekar biri ya da eşi vefat etmiş birini tercih ederdim (çünkü bir kadının ortadoğu da kolay kolay boşanmadığını artık daha iyi öğrenmiş olurdum,boşanmış adam demek %98 aldatan yalancı anakuzusu demek çünkü)
2-) alkol içmemesini (herşeyi geçtim aşırı pahalı :), ikincisi aldatma oranını yükseltiyor sonuçta sarhoştum sen sandım olayları olur)
3-) çok konuşan birini tercih etmezdim (ben hiç evlenmedim bu zaten benim şuan da kriterim :) )
4-) herhangi bir tartışmada anlaşmazlıkta tavrı nasıl oluyor bakarım (bu önemli)
5-) ne savurgan ne cimri olmalı
6-) kesinlikle sağlam garanti bir işinin olmasını isterim (dediğim gibi bu benim şuan da kriterim) çünkü maddi sıkıntılar gelince aşk kalmaz.
7-) kendi üzerine bir ev,bir araba mutlaka olmalı (sefaret kapıdan girince aşk bacadan cıkıyor, ev sahibi kirayı istemeye gelince aşk kalmaz)
8 ) Sosyal medya hesaplarında eskort ve eskortvari kadınları takip etmemeli (bu cok önemli bir kriter yoksa tekrar boşanırsınız)
9-) ana kuzusu olmamalı ama büyüklere de saygılı olmalı
10-) sadık olmalı (bu cokkkk önemli)
11-) ne aşırı kıskanç (çünkü paranoya ve şiddet barındırır ) ne aşırı özgür( bunun sonunda eşini başkasıyla paylaşanlar var) olmamasına dikkat ederdim. Yerine göre olmalı