• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm cesaretimi toplayıp bir kez daha evlenmeye niyetlenmek

YAŞANIYOR ama o işler bnce o şekilde degil yaşadığın yer aile kaldıran var kaldırmayan var burası TÜRKİYE bacım
Ve Türkiye sizin yaşadığınız küçük bir baloncuk değil.

Neyse konu dağılmasın konu sahibi kendiyle ilgili daha ayrıntılı bilgi verirse anca konu ilerler zaten

1-) yaşı benden büyük bekar biri ya da eşi vefat etmiş birini tercih ederdim (çünkü bir kadının ortadoğu da kolay kolay boşanmadığını artık daha iyi öğrenmiş olurdum,boşanmış adam demek %98 aldatan yalancı anakuzusu demek çünkü)

2-) alkol içmemesini (herşeyi geçtim aşırı pahalı :), ikincisi aldatma oranını yükseltiyor sonuçta sarhoştum sen sandım olayları olur)

3-) çok konuşan birini tercih etmezdim (ben hiç evlenmedim bu zaten benim şuan da kriterim :) )

4-) herhangi bir tartışmada anlaşmazlıkta tavrı nasıl oluyor bakarım (bu önemli)

5-) ne savurgan ne cimri olmalı

6-) kesinlikle sağlam garanti bir işinin olmasını isterim (dediğim gibi bu benim şuan da kriterim) çünkü maddi sıkıntılar gelince aşk kalmaz.

7-) kendi üzerine bir ev,bir araba mutlaka olmalı (sefaret kapıdan girince aşk bacadan cıkıyor, ev sahibi kirayı istemeye gelince aşk kalmaz)

8 ) Sosyal medya hesaplarında eskort ve eskortvari kadınları takip etmemeli (bu cok önemli bir kriter yoksa tekrar boşanırsınız)

9-) ana kuzusu olmamalı ama büyüklere de saygılı olmalı

10-) sadık olmalı (bu cokkkk önemli)

11-) ne aşırı kıskanç (çünkü paranoya ve şiddet barındırır ) ne aşırı özgür( bunun sonunda eşini başkasıyla paylaşanlar var) olmamasına dikkat ederdim. Yerine göre olmalı

1-) yaşı benden büyük bekar biri ya da eşi vefat etmiş birini tercih ederdim (çünkü bir kadının ortadoğu da kolay kolay boşanmadığını artık daha iyi öğrenmiş olurdum,boşanmış adam demek %98 aldatan yalancı anakuzusu demek çünkü)

2-) alkol içmemesini (herşeyi geçtim aşırı pahalı :), ikincisi aldatma oranını yükseltiyor sonuçta sarhoştum sen sandım olayları olur)

3-) çok konuşan birini tercih etmezdim (ben hiç evlenmedim bu zaten benim şuan da kriterim :) )

4-) herhangi bir tartışmada anlaşmazlıkta tavrı nasıl oluyor bakarım (bu önemli)

6-) kesinlikle sağlam garanti bir işinin olmasını isterim (dediğim gibi bu benim şuan da kriterim) çünkü maddi sıkıntılar gelince aşk kalmaz.

7-) kendi üzerine bir ev,bir araba mutlaka olmalı (sefaret kapıdan girince aşk bacadan cıkıyor, ev sahibi kirayı istemeye gelince aşk kalmaz)

8 ) Sosyal medya hesaplarında eskort ve eskortvari kadınları takip etmemeli (bu cok önemli bir kriter yoksa tekrar boşanırsınız)

11-) ne aşırı kıskanç ne aşırı özgür olmamasına dikkat ederdim.
Akıllı kadınsın vesselam hahah

Çocuk yok onunda benimde alkol sorunu varmış,ben kullanmıyorum her ikisinide bu sebebten alkol kısmını anlaşarak hallettik aslında şuan tanışalı 3 ay olcak ,aracı aracılığı ilr tanışmıştık zamanla duygu oluştu saygı ve değer konusunda çok özenli davrandığı için hoşuma gitti duygu oluştu kırmamaya üzmemeye çalışıyor
Evlilik için ikna edeceği kadına bı zahmet 3 ay da iyi davransn kırmasn. Alkol sorunu vrsa 3 ay da içmedi amann ne iyi adam demeyin. Biraz daha tanıyın derim

aile maddi anlamda destek olmuyor herşeyi kendi yapıyor zaten kendi düxenim var işim var kendime bakıyorum ama sormak istedim fikirlenizi
Eğer sizde bağımsızsanız şöyle bir öneride bulunucam: 3 ay tanımak için çok az bir süre. Heleki 2. evliliğiniz olucaksa. Beraber mutlaka tatile çıkın! Tatilde içmesine karışmayın ve seyredin. Sizi düşünerek kontrollü içiyormu. Yoksa rahat ortamda sırf kendi zevkinimi düşünüyor. Bu yüzden tartışma çıkıcakmı?
Ve alkol harici yaşantısı nasıl? Arkadaşlarıyla her akşam veya hafta sonu çıkıp dağıtıyormu? Yoksa hiç arkadaşı yok ve asosyal yaşadığı için kendini eve hapsedip alkolemi veriyor?
Genel karakteri ve yaşantısı nasıl?
Bakın bende sizin gibi düşündüm, hafife aldım. Ve şu an 2. evliliğmi bitirebilmek için cesaretimi toplamaya çalışıyorum. İlk boşanmadan sonra yaşanan sıkıntıları kendinizde görmüşsünüzdür. İkinciden sonra hayatım nasıl olur kestiremiyorum şu anda.
Kurulu düzenimi bozduğum için çok pişmanım. Ki ben ilk evliliğimi 29 ikincisinide 39 yaşımda yaptım

11-) ne aşırı kıskanç (çünkü paranoya ve şiddet barındırır ) ne aşırı özgür( bunun sonunda eşini başkasıyla paylaşanlar var) olmamasına dikkat ederdim. Yerine göre olmalı
Sizin üzerinize de ev ve araba var mı?

evleneceğin adamın çocuğu varsa eski eşini sürekli görmen ya da haberdar olman lazım buda senin zamanla psikolojini bozar. Mutsuz olursun. Zamanlada çocuğunu annesine ver dersin ya da çok fazla gelmesin evime dersin bunlar yaşanacak kaçınılmaz. Yani demem o ki muhakkak bir gün evleneceksin ama Ölç Biç karşındakini ona göre karar ver. Bir defa boşandın mı kader derler, ikincisinde de boşanırsan vay haline arkandan neler neler derler :)

Şuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum

Koca adamim alkolunun sizin kontrolunuzde olmasi normal mi mesela? Ne zamana kadar kontrolun sizde olmasina izin verecek. Kendi iradesi olmasi lazim.
Karsinizdaki cocuk değil neticede. 🤷

Şuan kontrolümde içiyor ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum .Dürüst davranıyor bunu biliyorum
Kendinizi kandırmayın, alkol sorunu sözle, sizin kontrolünüzde çözülecek bir şey değil.
İkinci evliliğini yapacak birinin bunlara kanmamasini beklerim ben en azından.

Koca adamim alkolunun sizin kontrolunuzde olmasi normal mi mesela? Ne zamana kadar kontrolun sizde olmasina izin verecek. Kendi iradesi olmasi lazim.
Karsinizdaki cocuk değil neticede. 🤷

Bu tip düşünen bir kadın türü var, adama zorla sigara alkol bıraktıracağını sanıyorlar, ya bi insan başka bir insana söz verip nasıl bırakır ki alışkanlığını, ya kendi karar verecek ya sağlığı zorla bıraktıracak, yoksa imkansız bir şey

Bende kahve bağımlısıyım mesela aşkımdan yataklara düşsem bir erkek için bırakmam kahveyi, ya ben karar verincem ya doktor dicek kahve içersen ani kalp krizi geçirirsin :)

Bağımlılıktan vazgeçmek bu kolay mı? İnsanlar ne sanıyorlar kendilerini? Biri kendileri için alışkanlıklarını bırakabileceğini sanmaları aşırı Özgüven patlaması :)

Back
X